saalek110
Well-Known Member
ترموکس..پست اول سال ۲۰۲۶ آپدیت شده.
در یک سایت ایرانی گفته بود از ترموکس گیت هاب استفاده کنید نه ترموکس گوگل استور
. یک نفر هم گفته بود از f-droid ترموکس را نصب کنیم.
github.com
اولش که ترموکس را نصب کردم وقتی رفتم تنظیمات ، ۱۴۴ مگا بود ولی با نصب چیزها ، حجمش افزایش پیدا می کند.
بعد آپدیت و نصب پایتون به یک گیگ رسید.
و اما ترموکس فارسروید:
ترموکس فارسروید . ۷۸ مگا
سالک:در سایت فارسروید ، نسخه گیت هابش ۸ مگا بود ولی نسخه ۷۸ مگایی گوگل استور هم هست.
ولی شاید بهتر باشه از گیت هاب دانلود کنید.من خودم نسخه گیت هاب را می خوام کار کنم.فعلا فرقش را خودم نمی دونم.
در پست ۳ لیست فرمانها را قرار می دهم و در طول تاپیک این فرمانها بحث شده اند.
تاریخچه تاپیک: این تاپیک در سال ۲۰۲۳ باز شده و ۵ پست بیشتر نداشت و هزار بازدید داشت ولی در سال ۲۰۲۶ به چند صفحه رسید.
سالک: اگر ترموکس f droid را نصب کنید به سخت افزار دسترسی خواهید داشت. بروید سایت f droid ، نرم افزارش را دانلود و نصب کنید ، ترموکس و ترموکس api ، این دو برنامه را نصب کنید ، بروید تنظیمات گوشی و به termux: api دسترسی ها را بدهید و .....در تاپیک
لینک ترموکس و termux:api در f droid
لینک اولی ، ترموکس
f-droid.org
لینک دومی termux:api
f-droid.org
در تاپیک زیر از پست ۱۶ ، بحث کار با سخت افزار در ترموکس صحبت شده.
forum.majidonline.com
توضیحات بیشتر را بخوانید.
در یک سایت ایرانی گفته بود از ترموکس گیت هاب استفاده کنید نه ترموکس گوگل استور
. یک نفر هم گفته بود از f-droid ترموکس را نصب کنیم.
Release v0.118.3 · termux/termux-app
v0.118.3 - 2025-05-22 10:47 Commit history: v0.118.2...v0.118.3 Changelog Changed ! Remove TERMUX_APP__BUILD_DATA_DIR as a different naming scheme will be used for build variables and rename TERM...
اولش که ترموکس را نصب کردم وقتی رفتم تنظیمات ، ۱۴۴ مگا بود ولی با نصب چیزها ، حجمش افزایش پیدا می کند.
بعد آپدیت و نصب پایتون به یک گیگ رسید.
و اما ترموکس فارسروید:
Termux 2026.01.07 - ترموکس-برنامه شبیه ساز ترمینال لینوکس در اندروید
Termux ترموکس عنوان شبیه ساز ترمینال لینوکس در اندروید می باشد که توسط Fredrik Fornwall توسعه و در مارکت بزرگ گوگل پلی منتشر شده است.
www.farsroid.com
ترموکس فارسروید . ۷۸ مگا
سالک:در سایت فارسروید ، نسخه گیت هابش ۸ مگا بود ولی نسخه ۷۸ مگایی گوگل استور هم هست.
ولی شاید بهتر باشه از گیت هاب دانلود کنید.من خودم نسخه گیت هاب را می خوام کار کنم.فعلا فرقش را خودم نمی دونم.
در پست ۳ لیست فرمانها را قرار می دهم و در طول تاپیک این فرمانها بحث شده اند.
تاریخچه تاپیک: این تاپیک در سال ۲۰۲۳ باز شده و ۵ پست بیشتر نداشت و هزار بازدید داشت ولی در سال ۲۰۲۶ به چند صفحه رسید.
سالک: اگر ترموکس f droid را نصب کنید به سخت افزار دسترسی خواهید داشت. بروید سایت f droid ، نرم افزارش را دانلود و نصب کنید ، ترموکس و ترموکس api ، این دو برنامه را نصب کنید ، بروید تنظیمات گوشی و به termux: api دسترسی ها را بدهید و .....در تاپیک
لینک ترموکس و termux:api در f droid
لینک اولی ، ترموکس
Termux | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Terminal emulator with packages
لینک دومی termux:api
Termux:API | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Access Android functions from Termux
در تاپیک زیر از پست ۱۶ ، بحث کار با سخت افزار در ترموکس صحبت شده.
نصب openbox بر ترموکس در گوشی
نصب openbox بر ترموکس در گوشی سالک: بعد نصب دبیان و lxde-core به عنوان دسکتاپ روی اون ، و اذیت کردن اون... تصمیم گرفتم openbox را نصب کنم. لینک دانلود ترموکس و termux:api در پست سوم هست.کار با سخت افزار در ترموکس ، از پست ۱۶ تا...... تاپیک زیر بعد نصب openbox و استفاده از اون است. Openbox...
توضیحات بیشتر را بخوانید.
آخرین ویرایش: