saalek110
Well-Known Member
يك آموزش مي خواهيم راه بياندازيم براي ورود و آشنايي با سي. ولي نه اينكه فقط يك نفر بگه بقيه هيچي نگن. بايد با بحث و جنجال و تمرين همه باشه.
بعدا مطالب خالص(پستهاي آموزشي) را ميشه جدا كرد و يك تاپيك آموزشي ساخت.
مي خواهيم آمار بگيريم.
فعلا براي آشنايي با سي. و تمرين هاي ساده. بعدا شايد ويژوال سي و سي شارپ.
من خودم يك الف ب فقط بلدم ولي اگه دوستان همكاري كنند ، مي تونم مطلب پيدا كنم روش كار و تمرين كنيم.
هر روز يك كم تمرين .. هر وقت وقت داشتيم ... يهو ديدي گر گرفت يه چيز جالب شد. خيلي ها اينجا استادن . اگر مبتدي هايي مثل من پا پيش بذارن .. اونا هم مايلند ياد بدهند.
كتاب فايده نداره. توي كار گروهي همه چي جا ميافته.
اساتيد هم خواهشا بگن چقدر همكاري مي كنند و آنهايي هم كه مي خوان ياد بگيرن ، بگن چقدر هستن و چطوري كار مي كنند. فقط اعلام علاقه نكنيد. ميزان وقت خود و روش همكاري را هم بگيد.
.
بعدا مطالب خالص(پستهاي آموزشي) را ميشه جدا كرد و يك تاپيك آموزشي ساخت.
مي خواهيم آمار بگيريم.
فعلا براي آشنايي با سي. و تمرين هاي ساده. بعدا شايد ويژوال سي و سي شارپ.
من خودم يك الف ب فقط بلدم ولي اگه دوستان همكاري كنند ، مي تونم مطلب پيدا كنم روش كار و تمرين كنيم.
هر روز يك كم تمرين .. هر وقت وقت داشتيم ... يهو ديدي گر گرفت يه چيز جالب شد. خيلي ها اينجا استادن . اگر مبتدي هايي مثل من پا پيش بذارن .. اونا هم مايلند ياد بدهند.
كتاب فايده نداره. توي كار گروهي همه چي جا ميافته.
اساتيد هم خواهشا بگن چقدر همكاري مي كنند و آنهايي هم كه مي خوان ياد بگيرن ، بگن چقدر هستن و چطوري كار مي كنند. فقط اعلام علاقه نكنيد. ميزان وقت خود و روش همكاري را هم بگيد.
.
آخرین ویرایش: