كي پايه است با هم سي ياد بگيريم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saalek110

Well-Known Member
يك آموزش مي خواهيم راه بياندازيم براي ورود و آشنايي با سي. ولي نه اينكه فقط يك نفر بگه بقيه هيچي نگن. بايد با بحث و جنجال و تمرين همه باشه.
بعدا مطالب خالص(پستهاي آموزشي) را ميشه جدا كرد و يك تاپيك آموزشي ساخت.
مي خواهيم آمار بگيريم.

فعلا براي آشنايي با سي. و تمرين هاي ساده. بعدا شايد ويژوال سي و سي شارپ.
من خودم يك الف ب فقط بلدم ولي اگه دوستان همكاري كنند ، مي تونم مطلب پيدا كنم روش كار و تمرين كنيم.
هر روز يك كم تمرين .. هر وقت وقت داشتيم ... يهو ديدي گر گرفت يه چيز جالب شد. خيلي ها اينجا استادن . اگر مبتدي هايي مثل من پا پيش بذارن .. اونا هم مايلند ياد بدهند.
كتاب فايده نداره. توي كار گروهي همه چي جا ميافته.
اساتيد هم خواهشا بگن چقدر همكاري مي كنند و آنهايي هم كه مي خوان ياد بگيرن ، بگن چقدر هستن و چطوري كار مي كنند. فقط اعلام علاقه نكنيد. ميزان وقت خود و روش همكاري را هم بگيد.
.

آخرین ویرایش:

golab

New Member
دوستان من همه این 5 صفحه را مطالعه کردم یه چیزی را متوجه نشدم
اینکه مگه قرار نیست آموزش تو همین تاپیک باشه؟
یا اینکه مدیر انجمن آقای نوید گفته بود که مطالب را دسته بندی میکنم و در تاپیک c قرار می دم
لطفا در این مورد توضیح مختصری بدید تا کمی شفاف سازی بشه
ممنون

maryam_ir

New Member
‍C is the best

من كه خيلي خوش حال مي شم.اميدوارم كار بگيره.
من هم مثل شما يه چيزهاي ابتدايي مي دونم.اميدوارم حرفه اي ها كمكمان كنند.:)

dark-man

Member
آقا من هم موافق هستم ...
من تا حدودی هم به سی آشنایی دارم ...فقط من بیشتر موافق با شیوه های کد نویسی و الگوریتم برنامه ها هستم تا کار با محیط بزنامه (ویژوال سی و ...)

dark-man

Member
saalek گفت:
سلام. من دقيقا منتظر شما بودم . ما آماده ايم. درستش را شما بگيد. از هر جا صحيح است.
.
ما کوچیک شما هم هستیم :)
هر کمکی از دستم بر بیادش در خدمتم ...شما بفرمایید .. من هستم در خدمتتان

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
بزرگواريد.
منظور من فقط اينه كه دوستانه و خودموني با مشاركت هم محيطي پرفايده و لذت بخش بسازيم و از وجود شما و ديگر دوستان استفاده كنيم.
----------
شما درست مي فرماييد. اصل كدنويسي است و الگوريتم.
محيط برنامه هاي مختلف در گام بعدي بايد پرداخته بشه.
من منظورم اين بود كه از ويژوال سي فقط به عنوان اديتور استفاده كنم نه براي كار ويژوالي. يعني كنسولي كار كنم. فكر كنم بشه. آيا مشكلي ايجاد نمي كنه؟
----
راجع به سرفصل ها خواهشا منو بدهيد تا افق پيش رويمان را كمي ببينيم. و كمي با برنامه تر بشيم. من شديدا كمك مي كنم تا فصلها خوب و علمي ارايه و بحث بشه. نمي خوام همه بار را شما تحمل كنيد.
.

آخرین ویرایش:

***UNIQUE***

Active Member
من هم تا حدودی #c کار کردم هر وقت به #c رسید خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

MnavidM

Active Member
سلام.

آها جان برادر , بالاخره بعد از مدت طولانی (نه زیاد :d) به راه خوبی رسیدیم .

من برای C پایه هستم مفصل .

اگر آموزش خوب بشه و ادامه پیدا کنه , یه برنامه خیلی خوب براش دارم که واقعا برنامه نویس های C و عاشقان C کلی کیف کنن.

فقط یه چیزی من مطمین نیستم که برای کار فعلی ما ویژوال سی جواب گو باشه یا نه .

سالک جان تو نظرت ویژوال C هست که با ویژوال استادیو عرضه شده ؟

موفق باشید.
نوید.

MnavidM

Active Member
سلام.

خوب بالاخره باید برای شروع یک محیط رو انتخاب کنیم .

من نظرم همون TurboC هست (فعلا).

نظر شما چیه ؟

نوید.

maryam_ir

New Member
من فكر مي كنم اگه مي خواهيم از صفر شروع كنيم گذري هم به رسم فلوچارت بزنيم.
البته اگر دوستان موافق باشند.
بعد از آن توضيحي در مورد ويزگي هاي آن بديم.بعد سراغ انواع داده ها و متغيرها.
در ضمن مي خواستم از دوستان نظرشان را در زمينه ++c بدانم.
مايل هستيد كه در اين زمينه هم فعاليت كنيم؟؟
با تشكر:)

dark-man

Member
والا من خیلی کمتر از اونی هستم که بخواهم کسی را در زمینه ای راهنمایی کنم و ...

اما بگذارید یه چیز جالب در مورد این سی خدمتتون عرض کنم ..من دانشجوی نرم افزار هستم وخوب همون جوری که میدونید یکی از درس های اصلی و پایه ای این رشته هم این درس هستش (این درس انقدر برای من پایه ای بودش که 3 بار گرفتمش تا پاس شد :D )بار اولش که اصلا دنبالش نبودم و نخوندم ..خوب افتادم بار دوم نشستم درست حسابی پای این درس و درست حسابی یادش گرفتم و خوب از آنجایی که می دونید آدم وقتی یه چیزی یاد میگیره دوست داره هی پزشو بده و به رخ اینو اون بکشه (البته فقط من اینجوریم جسارت به بقیه نمی کنم )ما هم شروع کردیم با استاد کل کل کردن و...این استاد اون ترم ما هم از آنجایی که یک مقدار ی شوت بود چند بار ضایه شد و همین هم منجر به افتادن من شد :cry:
تا اینکه دیگه بار سوم مثل بچه آدم کاری ه کار هیچکی نداشتم و با نمره بالا پاسش کردم :razz:
الان همه میگن که داره در مورد سی حرف میزنه ..تو اگه بلد بودی بار اول پاس میکردی :D :)
------------------------------------------------------------
و اما در مورد سی .....
به نظر من حقیر این زبان تفاوت کمی با سی پلاس پلاس داره و بهتره کسی که می خواد یکی از این دو تا را یاد بگیره اول بره سراغ سی تا یک مقدار منطق سی را یاد بگیره و بعد ....
-------------
در مورد ادیتور و کامپایلر و ... من خودم از ویژوال سی پلاس پلاس 6 استفاده می کنم (که اگر کسی خواست می توانه درون سی دی های ویژوال استودیو پیداش کنه ) البته به نظر من هیچ فرقی بین این ها نیست (توربو سی و اینی که من گفتم ) چون برای من نوعی که فقط موقع کامپایل کردن به درد می خوره و البته گرفتن ایراد های برنامه (ایراد های دستوری)..فقط من به این دلیل از ویژوال سی پلاس پلاس استفاده میکنم که بعضی وقتها که یه سورس سی پلاس پلاس به گیرم اومد دیگه مشکلی با کامپایلش نداشته باشم ...
------------------------------------------------------------
در مورد یادگیری هم خدمتتون باز همون جوری که اولم گفتم خیلی کمتر از اونی هستم که بخوام کسی را راهنمایی کنم ...ولی خوب هر کمکی از دستم بر بیادش در خدمت هستم .(چه آموزش چه اشکالات {تا جایی که بلد باشم }و...)

در هر صورت اگر تمایل دارید با هم از ابتدا شروع کنیم ...از اول اول یعنی آشنایی با سی ..دستورات مقدماتی سی ....تعریف داده ها ...تعریف متغیر ها ...اعمال محاسباتی ..عملگر ها ..حلقه ها و شرط ها و ....

وای چه قدر حرف زدم ...ببخشید سرتون را درد آوردم
موفق باشید

***UNIQUE***

Active Member
کد:
براي شروع منبع آموزشي معرفي كنيد 
هم كتاب . هم سايت . من الان يك سايت انگليسي مي خوام كه فصل به فصل آموزش داده باشه ولي كامل و مفصل باشه ، نه اينكه فقط يك مثال زده باشه.
من خودم چون از C شروع نکردم منبع خوبی برای C نمیشناسم
اما برای ++C کتاب Diatel کتاب خوبی (ترجمه شدمش هم تو بازار هست)متاسفانه چون الان کتابش رو ندارم مشخصات دقیقی ازش نمیتونم بدم (اما اگه خواستین میتونم براتون پیدا کنم) جلد زرد رنگی داره و اون موقع که من خوندم فکر کنم 9 فصلش به فارسی ترجمه شده بود و حدود 19فصل (1000 صفحه) است
این کتاب ++C رو خوب و کامل توضیح داده

برای شروع #C هم Programming C#, 2nd Edition.pdf از Oreilly خوبه #C رو به صورت مبتدی خوب توضیح داده
برای مباحث پیشرفته تر #C هم کتاب Windows Based Application از MSPress همراه با MSDN رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید

zfarhad2003

Member
واقعا تاپیک جالبی رو شروع کردیم.
اگه اجازه باشه من هم باهاتون تا آخرش هستم. من تقریبا به طور کامل با C آشنایی دارم و C++ رو هم بلدم و خوشحال می شم که بتون در تاپیک به طور کامل فعالیت کنم و خودم هم یه چیزهایی رو یاد بگیرم.
حتی اگه کار خوب پیش بره من چندتا برنامه دارم که قبلا نوشتم و به نظرم خیلی جالبه. می تونم اینا رو هم موقعی که یکم کار پیش رفت بفرستم تا یکم بیشتر روشون کار کنیم.

در کل من باهاتون هستم.

من واقعا خوشحالم
باید خیلی جالب بشه مخصوصا که سی خیلی طرفدار هم داره
من که اصلا سی یاد ندارم برای همین ازتون خواهش می کنم کاملا مقدماتی شروع کنین!
راستی کی شروع می کنین؟
ممنون

dark-man

Member
آقا من از همین امشب در خدمت شما هستم ...
فقط بزارید این شب های برره را ببینم :d بعد میام و شروع می کنم

سلام من هیچی بلد نیستم از این ولی خیلی خیلی دوست دارم که یاد بگیرم .
کمکمکمکمک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا