كسي صفحه آرايي حرفه اي انجام ميده؟

_ joker_

Member
بين دوستان كسي هست كه به نرم افزارهاي صفحه آرايي كاملا وارد باشه و كار حرفه اي انجام داده باشه؟

ToFaN

Well-Known Member
عزيزه من كسي تو word صفحه بندي ميكنه؟
بهترين نرم افزار illustrator هستش

_ joker_

Member
لطفا در مورد نرم افزارهاي مورد استفاده تون و بخصوص نوشتن متن هاي فارسي كمي توضيح بدين. (word فكر نمي كنم براي صفحه آرايي حرفه اي جواب بده)

sp-sky

Member
بنده هم به نرم افزارهاي صفحه بندي مسلطم وهم مدتي كار كردم كه بدليل حقوق پاپين كار رو گذاشتم كنار
در حال حاضر 3 نرم افزار خوب براي صفحه بندي وجود داره
كوارك : اين برنامه بيشتر بدرد روزنامه ها مي خوره و اكثر روزنامه ها از اين برنامه براي صفحه بندي استفاده مي كنند امكاناتش هم قابليت لينك مطالب و طراحي جدول تو خود برنامه است
پيج ميكر : اين برنامه بيشتر بدرد مجلات مي خوره البته ديگه ورژن جديدش نمي ياد

هر دو تا برنامه بالا نمي تونند فارسي تايپ كنند و براي فارسي نوشتن بايد از مبدل پيج ميكري پروين استفاده كرد كه حدود 200 هزار تومن پولشه

اما برنامه ديگه اي كه هست ادوبي اين ديزاين هست كه خيلي قابليتهاي بالايي داره
تقريبا امكانات پيج ميكر و كوارك و ايلوستريتور رو در خودش داره و فارسي رو هم كاملا ساپورت مي كنه و حتي مي تونه متون رو از ورد هم وارد كنه كه اين قابليتش خيلي جالببه و مطمپن باشيد تا چند سال ديگه حرف اول و آخر رو اين برنامه براي صفحه آرايي خواهد زد
البته مايكروسافت هم جديدا با پابليشر خواسته اين كارو بكنه كه هنوز براي تبديل شدن به انتخاب اول صفحه بندها فاصله زيادي داره

اگر سوالي در زمينه اين برنامه ها داشتيد در خدمت حاضرم در ضمن اگه كار خوبي باشه منظورم از نظر مالي هست حاضر به انجام اون هستم

nayebi

New Member
_ joker_ گفت:
بين دوستان كسي هست كه به نرم افزارهاي صفحه آرايي كاملا وارد باشه و كار حرفه اي انجام داده باشه؟
[COLOR=Blue]دوست عزيز من به كوارك وارد هستم و نرم افزار پروين براي تبديل متن هم دارم اگر دوست داشته باشي مي تواني روي من حساب كني [/COLOR]

دوست من اگه با کوارک کار کنی باید Adobe distiller را داشته باشی . تا فرمت متن که در کوارک درست کردی به تصویر تبدیل بشه .
به نظر من این دیزاین یا فری هند از همه بهتره .

_ joker_

Member
خیلی ممنون از راهنمایی تون. من خودم کمی با کوآرک کار کردم و به نظرم خیلی از پیج میکر روون تر و بهتره ولی این دیزاین اصلا نمی دونم چه جوریه. به راحتی کوآرک هست یا مثل پیج میکر قاطی پاتی و گیج کننده ست؟

ضمنا من با صفحه آرا خواستم متن فارسی رو از وردایکس پی به کوآرک وارد کنم که نتونستم. حالا نمی دونم مشکل از کجاست. ضمنا من می خوام یه کتاب حدودا 100 صفحه ای رو صفحه آرایی کنم.

خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین.

sp-sky

Member
الان اين ديزاين بهترين برنامه هست از هر جهت و به هيچ عنوان قابل مقايسه با دو نرم افزار ديگه نيست
منتها تو كوارك يا پيج ميكر شما حتما بايد فارسي ساز پروين داشته باشيد چون راحتتر و كاملتر از اون فعلا تو بازار نيست

_ joker_

Member
يعني با اين ديزاين ، فارسي ساز لازم نيست؟ چه عالي! برنامه ش چنده؟

كتاب آموزش اين ديزاين به فارسي هست يا نه؟ اگه هست شما كدومو پيشنهاد مي كني؟
خيلي ممنون. بازم مزاحم مي شم!

_ joker_

Member
sp-sky عزیز خیلی ممنون از توصیه ت. این برنامه رو گرفتم و واقعا عالیه!

حالا چند تا سوال:
_ در حال حاضر عملا فقط 3تا فونت محدود دارم. چطور می تونم از فونت های متنوع استفاده کنم؟
_ برای چاپ با چه فرمتی باید صفحات رو ذخیره کنم؟
- منبعی برای آموزش این برنامه سراغ نداری؟ اگه به فارسی باشه که چه بهتر...

بازم ممنون :)

ToFaN

Well-Known Member
برادر indesign براي طراحي مجله.برشور (‌تعداد صفحات بالا )‌ و كار هاي كه از 1-2 صفحه بيشتره و وقتي كه كارت تو indesign تموم شد بايد حالا صفحه بندي كندي كه چندين برنامه است كه به نظر من illustrator خدايي از همه راحتتره

_ joker_

Member
یعنی فایلی با indesign اکس پورت مي‌کنی به صورت eps وارد illustrator کنی برای منظم کردن صفحات کتاب؟

ــــــــ

sp-sky

Member
براي فونت كه بايد فونت نصب كني توسيستمت
بعد از اتمام كار بايد صفحه بندي كنيد تا كار براي چاپ آماده بشه
در انتها فايل رو با فرمت ps پست اسكريپت توسط برنامه ادوب ديسلر تبديل كنيد و اونو به ليتوگرافي ببريد براي فيلم و زينگ

_ joker_

Member
فونت رو سیستم هست ولی تو این برنامه عمل نمی کنه بیشترشون. فقط سه نوع فونت عمل می کنه
راستي تو اين برنامه با فرمت اي پي اس اكس پورت كنم ديگه؟

آخرین ویرایش:

Shaker

New Member
اينديزاين

سلام دوستان
من با برنامه اينديزاين كار كرده‌ام
برنامه‌اي بشدت راحت ، ساده و فوق‌العاده قوي مي‌باشد . مي‌توانيد تايپ مستقيم فارسي داشته باشيد از برنامه ورد هم ميتوانيد فايل وارد كنيد .كشيدگي كلمات به 3 حالت انجام مي‌گيرد . خيلي راحت صفحه‌‌آرايي ميشود . خروجي پي دي اف را هم بطور فوق‌العاده ساپورت ميكند .خلاصه برنامه‌اي فوق‌العاده مي‌باشد . هر سوالي در مورد اين برنامه داشتيد من در خدمتم .
راستي ادوب اينديزاين ام اي در بازار 2500 تومان هستش.

ToFaN

Well-Known Member
Shaker گفت:
سلام دوستان
من با برنامه اينديزاين كار كرده‌ام
برنامه‌اي بشدت راحت ، ساده و فوق‌العاده قوي مي‌باشد . مي‌توانيد تايپ مستقيم فارسي داشته باشيد از برنامه ورد هم ميتوانيد فايل وارد كنيد .كشيدگي كلمات به 3 حالت انجام مي‌گيرد . خيلي راحت صفحه‌‌آرايي ميشود . خروجي پي دي اف را هم بطور فوق‌العاده ساپورت ميكند .خلاصه برنامه‌اي فوق‌العاده مي‌باشد . هر سوالي در مورد اين برنامه داشتيد من در خدمتم .
راستي ادوب اينديزاين ام اي در بازار 2500 تومان هستش.

حاجي فارسي سازشو از كجا ميتونم جور كنم

_ joker_

Member
ToFaN گفت:
حاجي فارسي سازشو از كجا ميتونم جور كنم
فارسی ساز نمی خواد. یک باقلواییه که نگو! :)

آقا نگفتین فونت های متنوع رو چه جوری ازش استفاده کنم که جواب بده؟
راستی چطور می شه کادرهای چهارگوشه با گوشه های گرد کشید؟ مثلا توی کوآرک این امکان هست و خیلی هم راحته. یه ویژگی خوب دیگه ش هم اینه که وقتی یه کادر یا تصویر وارد می کنی اتوماتیک متن رو دور چین می کنه و نمی ره زیر عکس مگه این که این جوری تنظیم بشه. حالا تو این دیزیان چه جوری میشه این کارو کرد؟

این شد 3تا سوال!

ToFaN

Well-Known Member
_ joker_ گفت:
فارسی ساز نمی خواد. یک باقلواییه که نگو! :)

آقا نگفتین فونت های متنوع رو چه جوری ازش استفاده کنم که جواب بده؟
راستی چطور می شه کادرهای چهارگوشه با گوشه های گرد کشید؟ مثلا توی کوآرک این امکان هست و خیلی هم راحته. یه ویژگی خوب دیگه ش هم اینه که وقتی یه کادر یا تصویر وارد می کنی اتوماتیک متن رو دور چین می کنه و نمی ره زیر عکس مگه این که این جوری تنظیم بشه. حالا تو این دیزیان چه جوری میشه این کارو کرد؟

این شد 3تا سوال!
illustrator بلدي؟ من تو ايل درست ميكنم copy/paste ميكنم تو indesign

بالا