[COLOR=Blue]دوست عزيز من به كوارك وارد هستم و نرم افزار پروين براي تبديل متن هم دارم اگر دوست داشته باشي مي تواني روي من حساب كني [/COLOR]_ joker_ گفت:بين دوستان كسي هست كه به نرم افزارهاي صفحه آرايي كاملا وارد باشه و كار حرفه اي انجام داده باشه؟
اره عزيزم_ joker_ گفت:یعنی فایلی با indesign اکس پورت ميکنی به صورت eps وارد illustrator کنی برای منظم کردن صفحات کتاب؟
ــــــــ
Shaker گفت:سلام دوستان
من با برنامه اينديزاين كار كردهام
برنامهاي بشدت راحت ، ساده و فوقالعاده قوي ميباشد . ميتوانيد تايپ مستقيم فارسي داشته باشيد از برنامه ورد هم ميتوانيد فايل وارد كنيد .كشيدگي كلمات به 3 حالت انجام ميگيرد . خيلي راحت صفحهآرايي ميشود . خروجي پي دي اف را هم بطور فوقالعاده ساپورت ميكند .خلاصه برنامهاي فوقالعاده ميباشد . هر سوالي در مورد اين برنامه داشتيد من در خدمتم .
راستي ادوب اينديزاين ام اي در بازار 2500 تومان هستش.
فارسی ساز نمی خواد. یک باقلواییه که نگو!ToFaN گفت:حاجي فارسي سازشو از كجا ميتونم جور كنم
illustrator بلدي؟ من تو ايل درست ميكنم copy/paste ميكنم تو indesign_ joker_ گفت:فارسی ساز نمی خواد. یک باقلواییه که نگو!
آقا نگفتین فونت های متنوع رو چه جوری ازش استفاده کنم که جواب بده؟
راستی چطور می شه کادرهای چهارگوشه با گوشه های گرد کشید؟ مثلا توی کوآرک این امکان هست و خیلی هم راحته. یه ویژگی خوب دیگه ش هم اینه که وقتی یه کادر یا تصویر وارد می کنی اتوماتیک متن رو دور چین می کنه و نمی ره زیر عکس مگه این که این جوری تنظیم بشه. حالا تو این دیزیان چه جوری میشه این کارو کرد؟
این شد 3تا سوال!