marylimonat
New Member
بنده هم به نرم افزارهاي صفحه بندي مسلطم وهم مدتي كار كردم كه بدليل حقوق پاپين كار رو گذاشتم كنار
در حال حاضر 3 نرم افزار خوب براي صفحه بندي وجود داره
كوارك : اين برنامه بيشتر بدرد روزنامه ها مي خوره و اكثر روزنامه ها از اين برنامه براي صفحه بندي استفاده مي كنند امكاناتش هم قابليت لينك مطالب و طراحي جدول تو خود برنامه است
پيج ميكر : اين برنامه بيشتر بدرد مجلات مي خوره البته ديگه ورژن جديدش نمي ياد
هر دو تا برنامه بالا نمي تونند فارسي تايپ كنند و براي فارسي نوشتن بايد از مبدل پيج ميكري پروين استفاده كرد كه حدود 200 هزار تومن پولشه
اما برنامه ديگه اي كه هست ادوبي اين ديزاين هست كه خيلي قابليتهاي بالايي داره
تقريبا امكانات پيج ميكر و كوارك و ايلوستريتور رو در خودش داره و فارسي رو هم كاملا ساپورت مي كنه و حتي مي تونه متون رو از ورد هم وارد كنه كه اين قابليتش خيلي جالببه و مطمپن باشيد تا چند سال ديگه حرف اول و آخر رو اين برنامه براي صفحه آرايي خواهد زد
البته مايكروسافت هم جديدا با پابليشر خواسته اين كارو بكنه كه هنوز براي تبديل شدن به انتخاب اول صفحه بندها فاصله زيادي داره
اگر سوالي در زمينه اين برنامه ها داشتيد در خدمت حاضرم در ضمن اگه كار خوبي باشه منظورم از نظر مالي هست حاضر به انجام اون هستم
با سلام
من با برنامه word كار مي كنم خيلي دوست دارم اين ديزاين رو ياد بگيرم اگه شما برنامه آموزشي يا لينكي كه بتوان از آن استفاده كرد درباره اين برنامه خوشحال مي شم كه به من بگين من واقعا احتياج به كمك دارم
ممنون خداحافظ
ايميل من: [email protected]