من فداي شما برم حتما رفتم خونه واسط تصويريش هم ميزارم_ joker_ گفت:خیلی ممنون، اگه تصویرشم بذاری که دیگه کولاک کردی بخصوص که من با ایل کار نکردم تا حالا... دم شما به شدت گرم
peyman63x گفت:سسلام
من يكي مي خام در باره صفحه آرايي مجله كمكم كنه
ممنون مي شم
من دوست دارم با شما رفاقت كنم
Quark Xpressmehryari گفت:سلام دوست عزيز
منم يه نرم افزار مفيد براي صفحه آرايي مجله يا ويژه نامه در حدود 8 برگ ميخوام. الان با ورد اين كار رو ميكنم ولي خيلي سخته و گرافيك زيبايي نداره . د ضمن به درد چاپ نميخوره چون فرمت تيف نداره. اگه نرم افزاري رو پيدا كردي به من هم معرفي كن.
خيلي ممنون
نه احتاج به ورد هم نيست نسخه جديد مستقيم ميشه نوشتmuhammet shayesteh گفت:براي صفحه بندي بنظر من كوارك عاليه متن فارسي را ميشه در برنامه ورد نوشت سپس بوسيله برنامه صفحه أرا در كوارك كانورت كرد به همين راحتي
mehryari گفت:سلام دوست عزيز
منم يه نرم افزار مفيد براي صفحه آرايي مجله يا ويژه نامه در حدود 8 برگ ميخوام. الان با ورد اين كار رو ميكنم ولي خيلي سخته و گرافيك زيبايي نداره . د ضمن به درد چاپ نميخوره چون فرمت تيف نداره. اگه نرم افزاري رو پيدا كردي به من هم معرفي كن.
خيلي ممنون
دوست عزیز agemaker برنامه خوبیه کسی نمیگه که بده و یکی از برنامه های fa های منم هستFLASH-CLICKER گفت:دوستان عزیز
من خودم فرد کوچکم و در برابر اساتیدی مثل شما هیچ چیزی نباید بگویم
ولی چند تا نکته رو می خواستم خاطر نشان بشم
البته جسارت من تو این زمینه و بحث من به خاطر اینه که
من تو انجمن صنف روزنامه نگاران آموزش پیج میکر و صفحه بندی رو یاد گرفتم
و خودم تا الان حدود 7 تا 8 رو زنامه رو صفحه بندی کردم
و 3 تا 4 مجله رو هم طراحی کردم
و همه کاراش رو هم فقط با 2 تا نرم افزار
فتوشاپ و پیج میکر انجام دادم
تا حالا هم خیلی باهاش حال کردم
یه مشکلات کوچکی داره ولی
از نظر کیفی خیلی عالیه
راستی من بیشتر چاپخونه ها هم که رفتم و کار کردم پیج میکر به عنوان برنامه اصلی کاریشون بوده
اگه مشکلی داشتید تو ایندیزاین - کوارک و یا پیج میکر
بنده در خدمتم
کلاس خصوصی هم دارین ما بیاییم؟x-behrooz گفت:اين كاري كه تو گفتي را خيلي راحت توي ورد مي شه انجام داد هر جاش هم گير كردي به من زنگ بزن جوابت مي دهم
خودم الان دارم روي دو تا فصلنامه براي اداره اي كار مي كنم و هيچ مشكلي هم ندارم بهتر با برنامه هاي ديگه كار نكني چون حسابي گيج مي شي
ايميل بده تا شماره ام را برات بفرستم يا خودت شماره بزار من زنگ مي زنم كمكت مي كنم