نه تو indesign CS نديدم شايد تو CS2 اومده باشه_ joker_ گفت:نه بلد نیستم ولی به هر حال این لقمه رو دور سر چرخوندن نیست؟ یعنی راه دیگه ای نداره؟
حاجي تو كاره صفحه ارايي منطورته كه كورل بالاتره يا طراحي مجلات و طراحي هاي كه از يه صفحه بالاتره؟ACTIVE گفت:سلام
منم یه مقدار اندکی حدودا 2 سال تو کار نشر بودم.
به نظر من بهترین نرم افزار برای این کار بازم کورل هستش چون:
1- پشتیبانی کامل از زبان فارسی (البته عربیک) و فونتهای فارسی بدون استفاده از هرگونه فاسی ساز
2- لیات بندی بدون دغدغه و کاملا آسان
3- امکان ارسال لیات فقط با تنظیم 1 صفحه پیش فرض برای کلیه صفحات
4- پشتیبانی کامل در خروجی Pdf از زبان فارسی
5- کنترل آسان، تنظیمات آسان و ... در تکست باکس
فقط تنها مشکلی که من باهاش مواجه میشم اینه که نسبت ارورهای کورل به برنامه هایی مثل کوارک و این دیزاین زیاده و ممکنه کوچکترین حرکت اشتباه در آن یک فاجعه به بار بیاره
- در کوارک اکسپرس هم میتونیم از پرسوئیت استفاده کنیم تا محیطی کاملا فارسی داشته باشیم
- با پیج میکر زیاد کار نکردم به دلیل اینکه فارسی ساپورت نمیکنه و شاید از نظر من یه مقدار زمخت هستش
- ادوب این دیزاین سی اس هم بد نیست، شکر خدا فارسی رو هم که ساپورت میکنه ولی چون پشتیبانی کامل از لیات چینی نداره (شاید داره من کار نکردم) من این نرم افزار رو هم در کارهام استفاده نمیکنم
اصولا نرم افزارهایی چون ادوب ایلاستریتور، ماکرومدیا فری هند، کورل دراو و ... برای بستن لیات و مناسبن
شاید دلیل استفاده بسیاری از طراحان از ایلاس به دلیل خروجی رنگ ( یعنی همونی که میبینیم چاپ میشه ) باشه! ولی کورل با تنظیمات کالر منجمنت میتونه بهتر بشه
خلاصه کورل این شکلیه میتونه هم در صفحه آرایی و هم در لیات بندی بصورت حرفه ای کمکتون بکنه، میتونین امتحان کنین.
موفق باشید
عريرم من اصلا ايران نيستمACTIVE گفت:والا سید حالا من دقیق نمیدونم شما تو کدوم شهری ولی اگه ساکن ایرانی همه میدونیم که الان بیشترین چاپ در شهر قم انجام میشه و حتی کوچکترین مرکز طراحی و یا چاپ اونجا هم از این دیزاین استفاده میکنن !
حالا من دقیق نفهمیدم منظورت از لغات بالا چیه ولی چاپخونه ربطی به لیتوگرافی و مرکز طراحی ( کانون تبلیغاتی ) نداره که اگه شما حدتون خیلی زیاده خب حیفه که عمرتون رو توی چاپخونه صرف کنی بهتره برین تو یک مرکز تخصصی تبلیغاتی مشغول بشین واقعا میگم یک گرافیست با سابقه مثل شما که 6-7 سال سابقه داره حیفه که برا کار در چاپخونه و تنظیم زینک رو دستگاه وقت بذاره « البته در حد یک پیشنهاد بود، امیدوارم ناراحت نشید»
در ثانی سیستم پلیت که نیازی به فیلم گرفتن نداره و زینک سوزیش کمتره ، من که دقیق متوجه نشدم
در کل نظری که در ارسال اولی گفتم نظر شخصی بود ، شما اگه راحتی ترکیبی با ایلاس و این دیزاین کار کن شاید سریعتر هم باشه
موفق باشید
شما که با این دیزاین کار کردی می تونی در مورد سوال های که کردم راهنماییم کنی؟ ممنون می شم.ACTIVE گفت:آقا آدرس بده بیاییم ملاقات شاید کارای چاپیمون رو براتون فرستادیم.
خب دوست گرامی ساپورت نکردن یک فرمت به نظرم من دلیل خوبی نیست و شاید هم یک ضعف باشد ما در مباحث مهندسی نرم افزار در ساخت تولید یک برنامه، قدرت رو از آن نرم افزاری معرفی میکنیم که قابلیت پشتیبانی از انواع سیستمهای مشابه رو داشته باشه !!
خب گیریم که حرف شما منطقیه پس این وسط اونایی که ORACLE کار میکنن چی؟ اونایی که آشنایی با این نرم افزار فوق العده رو دارن میدونن که اوراکل قابلیت پشتیبانی از چندین نوع زبان برنامه نویسی و پایگاه داده رو داره خب پس با این احتساب که چندتا برنامه رو پشتیبنی میکنه باید بگیم که بده یا قدرتمند نیست یا ... درحالیکه اصلا به حدی قابله که قابل بحث نیستش
عزیزم من دستگاهی که گفتین یعنی DeidelBerg رو نشنیدم شاید فعلا اینورا نیومده ( ارومیه ) ولی دستگاه چاپ HeidelBerg رو چرا شاید در این زمینه من اطلاعات کافی نداشته باشم و شما بهتر بدونین
آخه عزیز من چاپخونه رو فقط یک محل برای چاپ بر روی مدیای تعیین شده میدونم اگه شما تویه یک جایی هستی که همه کار میکنه ما تو شهر خودمون میگیم مرکز چاپ و از اصطلاح چاپخونه استفاده نمیکنیم
شما ساربن تهران رو در نظر بگیرین تقریبا این شکلیه البته یه کم ناقص البته از نظر لیتو و ... چاپ آوت دور و ایندور دارن ولی چاپخونه نیست !
موفق باشید
قربان شما من همين جا هام در خدمتم در بست_ joker_ گفت:پرسوئیت چی هست اصلا؟...
ضمنا از طرف من به آقا یوسف سلام برسونین بگین التماس دعا