فتوشاپ در كنار آتليه و عكاسي

SPD

Member
ُSepia

آموزشي كه براتون گذاشتم Sepia نام داره...

يه توضيح مختصر :

خيلي وقت ها براتون پيش اومده كه رفتيد عكاسي و آتليه نمونه عكسهايي به صورت رنگ قهوه اي روشن ديد و از اين جور رنگ ها و مدل طراحي ها خوشتون اومده ..... البته بيشتر خانم ها :D مثل عكس زير :

compared01.jpg

اين آموزش هم نحوه درست كرن اين نوع مدل هاي طراحي هستش كه اميد وارم خوشتون بياد ....

1 - براي شروع عكس مورد نظرمون در فتوشاپ باز ميكنيم :

02.jpg

2 - حالا به سراغ منوي Layer —> New adjustment layer —> Channel mixer. رفته و طبق نمونه انجام ميدهيم .

01-step2.jpg

3 - حالا Opacity لايه را به 50% تغيير ميدهيم ....

01-step3.jpg

4 - دوباره به منوي Layer —> New adjustment layer —> Hue/Saturation. , و تيك Colorize را حتما بزنيد.

01-step4.jpg

5- opacity لايه فوق را به 50% تغيير دهيد .....

6 - دوباره از لايه فوق يك كپي بگيريد . ( CTRL + J or Layer —> Duplicate Layer ) و دوباره Opacity آن را به 50% تغيير دهيد. مانند شكي زير .

01-step5.jpg

7 - حال دوباره به منوي Layer –> New adjustment layer —> curves رفته و طبق زير تنظيم ميكنيم .

01-step6.jpg

8 - و در نهايت به صورت زير ميشود .

SPD

Member
با تشكر از همه دوستاني كه تو اين مدت از اين مطالب استفاده كردهاند نظراتشون برام نوشتن ....

بعد حضور جديدم و ارسال چند مطلب ديدم كه از اين پست استقبالي ديگه مثل سابق نميشه ....

به نظرم ديگه همه استاد رتوش و ديزاين و .... تو عكاسي شدند و نيازي به اين مطالب من ندارند.

پس از مديريت محترم اين بخش سركار خانم سارا يا .... خواهش ميكنم كه اين تايپك رو جلوش رو مسدود يا حذف يا به آرشيو انتقال بدهد .....

اگر نيازي به مطالب من نداريد مشكلي نيست ... ديگه مطلب نميزارم .... روز بر همگي خوش. موفق و پيروز باشيد ....

annajoon

Member
سلام ، خسته نباشید
خواستم بدونم اگه mode کار RGB باشه رنگبندی توی چاپ افت پیدا نمیکنه ؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام ، خسته نباشید
خواستم بدونم اگه mode کار rgb باشه رنگبندی توی چاپ افت پیدا نمیکنه ؟؟

باید بیشتر توضیح بدید که چطور چاپی مورد نظرتون هست؟

اگر چاپ دیجیتال بخواید انجام بدید (با دستگاههای عکاسی) نه مشکلی نداره.

ولی چاپ افست و بعضی از دستگاههای چاپ دیجیتال باید حتما cmyk باشن.

SPD

Member
بله طبق فرمايشات سارا خانم كه فرمودند .... Mode رنگ اگر بخواهيد عكس ديجيتالي يعني بروي كاغذ عكاسي چاپ بكنيد حتما بايد RGB باشد با رزلوشن 300 يا 254 پيكسل بر اينچ ... كه متفاوت هست.... سعي هم كنيد اگر خواستيد عكسي طراحي بكنيد حد المكان عكس داراي كنتراست ( سفيدي بيش از حد ) نباشد ... چون تو طراحي خيلي تو زرد از آب در مياد .

اگر در محدوده تهران - آريا شهر هستيد ... پيغام خصوصي بدهيد ... ما لابراتور داريم و خدمات چاپ عكس نيز انجام ميدهيم ...

اگر هم مشكلي در طراحي بر خورديد در خدمت هستم ....

annajoon

Member
از اطلاعاتتون ممنون، راستش من تو یه چاپخونه کار میکنم البته کارای طراحیشو:paint::D گاهی اوقات کار روی عکسم به پستمون میخوره که اکثرا باید اسکن و بزرگ بشن . خوب توی تنظیم رنگ دادن به مشکل برمیخوریم... دستگاههای چاپمون هم متفاوته سایز A4 و A3 رو دیجیتال چاپ میکنیم... بزرگنر از اونم با پلاتر ... ممنون میشم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه بگید تا از شر این مشکلات راحت شیم :):-?

LovelyGhazali

New Member
سلام
واقعا حيف كه آدم با 4 تا بازديد كمتر شدن دلسرد شه ! باور كنين ما از آموزشاتون نهايت استفاده رو ميبريم .. ميشه ادامه بدين لطفا؟!

Mesri_funy

New Member
خیلی خوشحال شدم که این تاپیک دوباره راه افتاد
امیدوارم دوباره رهاش نکنید
واقعا از آموزشاتون ممنونم

• Like
Reactions: SPD

SPD

Member
از اطلاعاتتون ممنون، راستش من تو یه چاپخونه کار میکنم البته کارای طراحیشو:paint::D گاهی اوقات کار روی عکسم به پستمون میخوره که اکثرا باید اسکن و بزرگ بشن . خوب توی تنظیم رنگ دادن به مشکل برمیخوریم... دستگاههای چاپمون هم متفاوته سایز A4 و A3 رو دیجیتال چاپ میکنیم... بزرگنر از اونم با پلاتر ... ممنون میشم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه بگید تا از شر این مشکلات راحت شیم :):-?

آنا جون مشكلاتت رو خوب بگو چه مشكلاتي داري چشم در خدمتم .... من اصلا نميدونم اسكنرت چي هست كه توضيحاتي در بابت اون بدم ... يا اصلا خوب به چه مشكل رنگي بر ميخوري....

يا كه عكسهات رو كه اسكن هست چي هست و ميخواهي چي كارشون كني.....

توضيحات كامل بده ... در خمدتم :D:rose::wink:

SPD

Member
سلام
واقعا حيف كه آدم با 4 تا بازديد كمتر شدن دلسرد شه ! باور كنين ما از آموزشاتون نهايت استفاده رو ميبريم .. ميشه ادامه بدين لطفا؟!

اما در مورد حرف شما... درسته حق با شماست ... من آدم مغروري نيستم ... اشتباه كنم ميگم اشتباه كردم....

درسته بازديد كنندهام كم شده اما مهم اينه كه بعضي ها هستن كه ميخواهند ياد بگيرند اين فنون و من اگه اين تايپك قطع كنم در حق اونها اجحاف كردم....

از همگي معذرت ميخوام كه اينطور زود قضاوت كردم... چشم ... سعي ميكنم كه كار هام ادامه بده ....

و مرسي از شما:rose:

SPD

Member
خوب اين آموزش هم گفتم به كارتون مياد هم طراحي پوستر و هم طراحي هاي مختلف ... خيلي جاها آموزش دادن و منم خواستم اينو در اينجا آموزش بدم :

Black and white poster effect

1- عكس مورد نظرتون باز كنيد ...
1142728_poster.jpg

2. Ctrl+Shift+U رو از صفحه كليد بزنيد تا عكستون سياه و سفيد بشه.

3. حالا با زدن CTRL + J از لايه يك كپي بگيريد .

4. حالا به منوي Image > Adjustments > Threshold رفته مقدار دلخواه تنظيم كنيد و ok كنيد.

3942728_img1.gif

(توضيح اين قسمت اينكه سعي كنيد كه نه زياد سفيدي داشته باشيد و نه زياد تيرگي . تا نمايي جالب بدست بياريد. بستگي به خود شخص و سليقه داره. )

5. حالا mode لايه تغيير داده شده را به اسكرين تغيير ميدهيد.

642729_img2.gif

6. و اين هم نتيجه عكس نهايي :

1942729_finalz.jpg

SPD

Member
مهمترين محور آموزش بالا آشنايي با گزينه Threshold بود ...
در آموزش هاي بعدي ياد ميگيريد كه اين گزينه در فتوشاپ چقدر مهم ميباشد....

گزينه اي كه كمتر كسي به سراغ آن رفته... خوش باشيد

SPD

Member
زنگ تفريح

اين آموزش براي زنگ تفريحتون هست و زياد ربطي به آتليه نداره .... زياد جدي نگيريد.

فقط در حد يادآوري فيلتر ها و Mode

Sketch photo effect

1. عكس مورد نظرتون باز كنيد .

2342754_photo.jpg

2. باز زدن كليد CTRL + J از لايتون يك كپي بگيريد.

3. به منوي Filter > Stylize > Glowing Edges رفته و تنظيمات زير را اعمال كنيد و ok كنيد.

2342755_img1.gif

4. mode لايه را به Soft Light تغيير دهيد و از منوي Layer > Merge Down را انتخاب كنيد تا لايه ها يكي شود.

3742755_img2.gif

5. حال به منو Image > Adjustments > Auto Color رفته و سپس با زدن Ctrl+J دوباره از لايه خود كپي بگيريد.

6. حال به منوي Filter > Blur > Motion رفته و طبق عكس زير عمل ميكنيم .

542756_img3.gif

دقت كنيد كه زاويه صفر درجه باشد. و شدت بلور هم زياد كه باعث ايجات خط هاي صافي در شكل شود.

7. دوباره به منوي Image > Adjustments > Levels رفته و تنظيمات را اعمال كنيد.

2042756_img4.gif

دقت كنيد كه سعي كنيد هر سه اهرم به سمت ترانسهاي مشكي منتهي شود.

8. حال mode لايه را به Vivid Light تغيير دهيد.

3842756_img5.gif

9. و اين هم عكس نهايي.

5642756_finalz.jpg

----------------------------------------------------------

تو اين زنگ تفريح ياد آوري بود براي : ايجاد كپي از لايه .... گزينه Levels , Auto Levels و فيلتر Glowing Edges و Motion Blur و موارد ديگر

اميدوارم از اين زنگ تفريح استفاده كرده باشيد.:D:lol::cool:

راستی استاد! شما الان ایران هستید یا به سلامتی استرالیا تشریف بردید؟

SPD

Member
راستی استاد! شما الان ایران هستید یا به سلامتی استرالیا تشریف بردید؟

اولن استاد خودتي .... :mad: بار آخرت باشه بهم ميگي استاد :shock::snap:

دوما فعلا من اومدم تو ايران تا بعدش ببينم چي ميشه ........ ولي در كل يه چند ماهي تهران هستم....

sc-me

Member
مبحث زیبایی هست ولی صد حیف که من نتونستم هیچکدام از فایل ها رو دانلود کنم
چون این ارور رو همش میده:
Not Found

The requested URL /taeybi/files/Boresh.rar was not found on this server.

S0lA

Member
سلام Taeybi جان.
آقا به کارت ادامه بده عالیه...
فقط این فایلهایی که آپلود کردی از اول تا آخر همشون لینکاش خراب شده! یه زحمتی بکش دوباره آپ کن من رو رپید برات آپ میکنم...
در ضمن در مورد رتوش عکس اگه یه آموزش مفصل بزاری خیلی عالیه! عکس های درب داغون و...
ببین یه نمونه این عکس که آپلود کردم خیلی خرابه!
http://i43.tinypic.com/9fpts3.jpg
من هم میخوام رتوش بشه هم رنگی... ولی با ابزارهایی که من بلدم باهاشون کار کنم خیلی زمان میبره تازه چیز تمیزیم از آب در نمیاد...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا