فتوشاپ در كنار آتليه و عكاسي

alitarlani

New Member
جناب taeybi عزیز
من دنبال یه سری فون و بکگراند برای عکسهای اتلیه هستم شما چی پیشنهاد میکنید؟
آیا سایتی هست بتونم دانلود کنم؟
یا اگه جایی مطمئن با قیمت و کیفیت مناسب سراغ دارید لطفا بگید تا بتونم از اونجا تهیه کنم؟

@Butterfly@

Member
آقای taeybi برای سوالات و اشکالاتی که در حین عمل به آموزشهایی که شما گذاشتید برامون پیش میاد کجا میتونیم رفعشون کنیم و ازتون بپرسیم؟
آقای taeybi ما هنوز منتظر ادامه آموزشها هستیم آخه چند روزه خبری ازتون نیست
یه وقت بی خبر نرین استرالیا مجیدآنلاینی ها یادتون بره :wink:
بازم از اطلاعاته مفیدی که در اختیارمون گذاشتید متشکریم.

SPD

Member
سلامی دوباره بچه های عزیز و دوستان گرامی....

من دو هفته ای نبودم. راستش استرالیا بودم تا مقدمات کار و تحصیلم ردیف کنم... دوباره اومدم ایران. تو این مدت بیکار ننشستم براتون تو اونجا تا تونستم از اینترنت استفاده کردم برا سرچ و جستجو و دانلود عکس و مطالب برای این سایت. متاسفانه من از اونجا نمیتونستم وارد سایت مجید آنلاین بشم از سیدنی .برا همین کلیه سایت هایی که فایل دانلود کردم یا سرچ کردم داخل یک فایل متنی نوشتم تا به محض ورودم براتون سندش کنم...
حالا بماند مابقی حرف ها...
حالا من اینجام.... و براتون فعلا یه سری بک گراند های آماده آلبوم دیجیتال دارم بعلاوه یه اخبار جالب.

SPD

Member
نمونه های البوم دیجیتال....

به سفارش دوست عزیزمalitarlani

z4268_floral008__3_.jpg

شماره دو
z4268_floral008__4_.jpg

شماره سه :

z4268_floral008__6_.jpg

شماره چهار :

z4268_floral008__7_.jpg

شماره 5 :

z4268_floral008__8_.jpg

شماره 6 :
z4268_floral008__9_.jpg

z4268_floral008.jpg

z4268_floral008__1_.jpg

z4268_floral008__2_.jpg

z4269_romantic_001.jpg

z4269_romantic_001__7_.jpg

z4277__lotus_001__1_.jpg

z4280___space_001__5_.jpg

z4280___space_001__9_.jpg

z4280___space_001__2_.jpg

z4270__love___fantasy__5_.jpg

z4276__years_001__1_.jpg

z4269_romantic_001.jpg

z4269_romantic_001__1_.jpg

آخرین ویرایش:

SPD

Member
شاید به جرات بگم که اولین نفری هستم که نمونه بک های دیجیتالی در اینجا قرار می دم. البته با اجازه مدیران محترم...

یه توضیحاتی بدم... دوستان متکی به خودتون باشید . اگر میخواهید نمونه کار عالی بزنید. این هایی که گذاشتم به عنوان فقط نوع چیدمان و یادگیری براتون گذاشتم... اگر دقت کنید هر طرحی شامل یه سری فریم یا قاب یا تکست همون متن هاست و جدیدا هم وکتور به کار برده مشود و مقداری رنگ ... همین...

نگاه کنید یه مسئله ای وجود داره ... دوستان اگر بر فرض مثال من بخوام پول بدم یک سری بک بخرم بک گراند بخرم تنها ضرر این کار را خودم میکنم ... چون عادت میکنم به تنبلی و پیشرفت در کار هام نمیکنم.... یه آماتور هم میتونه بره بکگراند خریداری بکنه و بعدش اسم خودش بزاره طراح.. پس برای اینکه حرفه ای بشی باید خودت رو تکون بدی و متکی به سی دی و غیره نباشی.. یه دست بزار رو زمین یه یا علی بگو بلند شو... شروع کن کارت رو .... به خدا نامرد روزگارم اگه پشتت نباشم .. فقط خودت باش اگه این کار رو دوست داری و خودت رو باور داشته باش... همین...

اما در مورد بکگراند هایی که گذاشتم برا یه شرکت ژاپنی یا کره ای نمی دونم به نام http://www.5isucai.com/ که تبلیغاتش رو نمونه کارهاش هست... من با کمک یکی از دوستانم ( استرالیایی) وارد این سایت شدم و نمونه کارهاش رو یه جورایی کش رفتم....... حالا اگه خواستید از این بک ها استفاده کنید بهترین کار اینه که یا با ابزار چسب زخم فتوشاپ (کلید J صفحه کلید) این ادرس از بک بردارید یا سوژه تون راطوری بروی بک گقرار دهید که این آدرس دیده نشه یا آدرس بلور بدهید... دیگه خودتون میدانید....

یه چیز دیگه.... من همیشه مدیون سایت مجید آنلاینم .. چون بهم یاد داد چی کار کنم... و تا آنجا که بتونم به این سایت و اعضای اون خدمت میکنم... به امید موفقیت روز افزون این سایت و تمامی اعضای این سایت.

I LOVE YOU MAJIDONLINE

SPD

Member
نرم افزار ساخت آلبوم عروسی (ممنون میشم میدریت محترم این قسمت متن رو جا بجا نکنید تا بقیه دوستان به راحتی مطالب مربوطه پیدا کنند.)

امیدوارم تكراری نباشه

Wedding Album Maker Gold
نام نرم افزاری برای طراحی آلبوم های عکس عروسی می باشد که به کمک آن کاربران قادرند تا تصاویر مربوط به جشن های خود را با استفاده از ابزارها و افکت های زیبا به همراه بسیاری دیگر از امکانات به آلبوم های تصویری زیبا تبدیل نمایند. همچنین در این نرم افزار کاربران قادرند تا از استایل های آماده موجود در نرم افزار برای طراحی آلبوم های خود استفاده نمایند. از قابلیت دیگر این نرم افزار می توان به قابلیت ساخت Slide show برای دستگاه های پخش کننده DVD و VCD اشاره نمود که کاربر می تواند تصاویر را به راحتی و با ابزارهای موجود بر روی دیسک مورد نظر کپی نماید.

این لینك دانلود نسخه كامل ( با كیجن ) :
http://rapidshare.com/files/11078974..._AfnDeEnAa.rar

اینهم لینك دانلود 86 تا قالب ( Template ) اضافه برای این نرم افزار :

http://download.dvd-photo-slideshow....-package-1.exe

به نظر من بد چيزي نيست و ارزش دانلود كردن رو داره .

با تشكر

برگرفته از سایت p30world​

SPD

Member
مطلب آخر رو هم بهتون بگم و برم بخوابم.... Photoshop CS4 در راه بازار ایران...

فکر کنیم این دیگه اخرتش باشه. چون دوستانم وقتی این نرم افزار با قیمت سر سام آور 700 دلار خریداری کردند.
ویژگیهایش بدین صورت....

ویژگی‌های جدید Photoshop CS4 برای عکاسی دیجیتال:
Adjustment Panels: برای تنظیم تون و رنگ تصویر با روشی راحت و روی تصویر و در عین حال غیر تخریبی
Mask Panel: ابزاری عالی برای ساخت و ویرایش ماسک‌های تنظیمی، با تنظیم راحت دانسیته و Feathering ماسک‌ها
Auto-Blending‌: ابزاری برای ترکیب تصاویری که با فاصله کانونی های مختلف تهیه شده‌اند، جهت افزایش عمق میدان در عکس‌های ماکرو
Extended Depth of field: ترکیب تصاویری که با نوردهی، رنگ و فاصله کانونی های مختلف گرفته شده‌اند. با امکان تنظیم حفظ موارد دلخواه در هر عکس
پانوراماهای 360 درجه: ترکیب تصاویر عمودی و افقی برای تهیه پانوراماهای 360 درجه
Fluid canvas Rotation: امکان چرخش نرم و راحت تصاویر برای دیدن آنها در زوایای مختلف، حتی در حین ویرایش، امکان زوم و پنینگ نرم با حفظ پیکسلها
اصلاح پیشرفته رنگ: با ابزارهای مدرن داجینگ و برنینگ که به طور هوشمندانه رنگ و جزئیات تون را حفظ می‌کند.
پردازش پیشرفته RAW: با ابزار جدید ACR 5 که امکان ویرایش‌های ناحیه ای را نیز فراهم می‌کند.
انطباق بهتر با لایت روم: برای ورود تصاویر متعدد جهت ساخت پانوراما و ...
سیستم چاپ قوی: با مدیریت رنگ پیشرفته‌تر، مطابقت بهتر با پرینترها، امکان دیدن مناطق خارج از Gamut‌ و ...
file display option: امکان دیدن چندین سند باز به صورت Tabbed
و سرعت بالاتر در هنگام کار با فایلهای بزرگ
فتوشاپ CS4‌ به صورت منفرد با قیمت 699 دلار و یا در بطن بسته‌های Adobe Creative Suite عرضه می‌شود.

البته الان فکر کردن نسخه آزمایشیش توی سایت ها میتونید دانلودش کنید ولی حجم دانلودش فکر میکنم 700 تا 10.24 مگا بایت

شبتون بخیر //// ساعت 4:05 دقیقه صبح روز سه شنبه 16.7.87

Narcisus

Member
والا من الان این تاپیک رو دیدم
کلی لذت بردم
خودم هم واسه چند نفری کار زدم که خدارو شکر خوب شده
از مطالب شما هم کلی لذت بردم
ممنون واقعاً:rose:

elham_elham

Member
ممنون از آموزش های جالبتون
ولی من هنوز استفاده از راپید شر رو یاد نگرفتم
واقعا دیگه اشکم در اومده:cry:

SPD

Member
:):):) بوق بوق بوق من اومدم برید کنار .........

اولا آقای طیبی نه .......

دوم هم یه معذرت خواهی گنده گنده به تمام برو بچ مجید آنلاین های گل .... واقعا معذرت میخوام ترکتون کردم برا مدتی ولی دوباره اومدم با دست پر بدون اینکه ولتون کنم ..... :D

قررررررررررررررربون هر چی مجید آنلاینی برم من ... :wink:

اولا قبل از شروع آموزش هام از تمامی مدیران این بخش یه خواهشی دارم .... دست منو باز بزارن برای آموزش هام ... اگه مدلی داشتم خانم بود خواهشا بزارن استفاده کنم ....
خودم شرایط و قوانین خوندم و میدونم .... در ضمن مدلی که میزارم واقعا حواسم جمع که ایرانی نباشه ... پس ممنون میشم :paint::lol:

SPD

Member
خوب بعد از مدتها چی بزارم خوشتون بیاد .... :shock: آهان

آموزش امروزمون اسمش هست Sharping یعنی واضح کردن عکس ...

بزار یه مثالی بزنم .....

برای خیلی ها پیش اومده که یه عکسی می اندازن که مقداری محو ... مثلا دست لرزیده . خوب نیافتاده ... :mad:

خوب آموزشمون

1. عکس مورد نظرمون رو باز می کنیم ....

01.jpg

2. از عکس اصلی خودمن با زدن کلید ترکیبی Ctrl+J یک کپی میگیریم ..... و سپس از منوی Image>Adjustments>Desaturate انتخاب میکنیم ./ تا لایه رویی ما سیاه و سفید بشود .... مثل شکل زیر

02.jpg

3. حالا به منوی Filter>Others>High Pass را انتخاب کنید .
مقدار لازم که بستگی به نوع عکس دارد رو بدهید .. همیشه سعی کنید بیشتر از 0.5 یا 1 ندهید ...

03.jpg

4. با زدن کلید Ctrl+L منوی Levels آشکار کنید . و تنظیمات زیر را بدهید و بعد OK کنید.....

04.jpg

5. حالا فقط کافسیت در پنل Layers مقدار Normal را به Ovrally تغییر دهید ....

05.jpg

کار تموم شد ... خسته نباشید.....

خودتون تماشا کنید .. فکر کنم دیگه تابلو باشه کدوم عکس اول کدوم آخری ...

End.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

بازم ممنونم از همه و ببخشید تو این مدت کمیاب بودم .. گذشت ها گذشته... خوش باشید همگی سال نوتون هم مبارک

ayne

New Member
با سلام و خسته نباشید.
مرسی از آموزش مفیدتون و سال نو ی شما هم مبارک باشه.
شاد باشید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقای taeybi عزیزی برای بار چندم باید عرض کنم که اینجور پستها اسپم محسوب میشه؟!

دیگه واقعا خسته شدم بس که این موارد رو گفتم!

شما اگر نیاز میبینید که ادامه بدید به خدا نیازی به زدن پستهای اسپم نیست و خیلی راحت میتونید ادامه بدید.

تاپیکی که 6 صفحه پیش رفته حتما مورد قبول بچه ها بوده که اینقدر پیشرفت داشته.

ممنون میشم رعایت کنید.

SPD

Member
سارا خانم چرا اينقدر عصبي هستي يواش تر دم دماي جوني زبونم لال سكته ميكني مي افتي گوشه خونه ها ... اينقدر عصبي نشو. اينهمه آدم تو مجيد آنلاين دارم به قول تو اسپم ميدن منم دادم.:mad:

دليل اين اسپم(به قول شما خارجي ها ) اين بود كه ببينم بعد مدتي خبر نبودن از من آيا هنوزم اين تايپك مشتري هاي مخصوص خودش داره يا نه .... همين و ديدم خيلي هم كم شده ... پس كارم بي دليل نبود . اين همه نفرات هم ميبيني قبل از اين ماجرا بود.:sad:

حالا دختر خوب بابا با هم آشتي كنم اينقدرم حرص نخور باشه . آفرين :rose:

-
---------------------------------------------​

خوب بريم سراغ آموزش بعدي كه واقعا خيلي ها با ديدن اين آموزش خوشحال ميشويد .....

:oops::paint::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا