فتوشاپ در كنار آتليه و عكاسي

SPD

Member
قراره كه اگه خدا بخوادش براتون آموزش و نكات آلبوم ديجيتال بزارم ....

ولي امشب كه ميخوام دسته خالي نباشيم يه بحثي بزارم در مورد چند تا نرم افزار كه واقعا اعصاب منو خورد كردن....

يه چند تا شركت كه از رو سادگي (بماند منظورم خنگي) اومدن يه سري پلاگين هاي مربوط به فتوشاپ كه تو بازار وجود داره به اسم خودشون به مردم دارن ميفروشن اونم به مقدار بالا ....

نمونه اش كه الان پك اين مجموعه جلو روي من هست پكيج فتو باهوش كه مبلغ اون بالغ بر 120 هزار تومان هست كه اومده چي كار كرده فيلتر هاي بلور و شارپنس تو يه منو در آورده و خودكار رتوش ميزنه ....

يا در آوردن تار مو ... . كه اسم پلاگينش ماسك پرو و تو بازار پر به قيمت 35 هزار تومان داره ميده بازار .......
يا خيلي از اين شركت هاي سود جو اومدن يه سري بكگراند از سايت هاي مختلف با فرمت jpg دريافت كردن و سپس اومدن اون رو پي اس دي تبديل كردن و جالبيش اينجاست سايزشون بالا بردن الكي كه حجمش زياد بشه ... و كمتر تو سي دي جا بشه...

به نظر من هيچ كدون از شما ها يه همچين كاري انجام نديد و خريداري نكنيد ... هر نرم افزاري يا بكي تو قالب فتوشاپ جديد بيادش بهتون اطلاع ميدم.... ....

ديروز يه بابايي اومده بود بازار يابي اون بازار يابي مجموعه تاپ سكرت ها .... يه جوري صحبت ميكرد كه بگه اين مجموعه بي نظير... منم ميگم اين مجموع بي نظير ولي قيمت فروش چند به نظرتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 50.000 هزار تومان برا 5 تا دي وي دي.....

خلاصه ... مختون اذيت نكنم ... هر چي واجب و لازم باشه من تو اين قسمت بهتون ميگم... اگرم خواستيد چيزي بخريد اول تو اين قسمت بگيد تا راهنمايتون بكنم...

SPD

Member
يه توضيح در مورد چند تا پلاگين مهم فتوشاپ :

Av Bros Page Curl 1.2 اين پلاگين بغل عكس رو به صورت لوله در مياره ... انگاري كه بغل كاغذ تا خورده باشه... پلاگين جالبي.

CSI Photo Optics Filters يه پلاگين عالي در تبديل عكسها به عكس هاي مختلف رنگي.... مثل قهوه اي سوخته قديمي... سياه و سفيد و غيره.... من خودم از اين استفاده ميكنم....

Digital Film tools 55mm يه پلاگيني كه بعد از نصب بالغ بر 50 نوع افكت مختلف روي عكس داره... مثل سياه سفيد كنتراست دار... عكس طيف داره و غيره ....

KPT6 اينم پلاگين معروف پوست پرتغالي كه جديدا مد شده... يكي از دوستان پرسيده بود اين همونيكه تو كرل نصب ميشه خدمتشون عارضم كه خير.... اين نرم افزار فقط قابليت نصب بر روي فتوشاپ و فتوشاپ المنت داره .... و وقتي كه اين نرم افزار نصب كردي وقتي وارد منوي اين نرم افزار ميشي فقط يه گزينه داره و اون اكولايزر كه به درد رتوش پوست پرتغالي ميخوره...

Alien Skin Eye Candy v5.1 يه سري گزينه هاي خوشگل داره براي ساخت بكگراند .... چيز هاي جالبي داره ...

Auto FX Dream Suite Bundle 118 يه پلاگين خوشگل براي ساخت دور حاشيه قشنگ به عكسهاتون... اين نرم افزار باعث ميشه كه بتونيد دور عكسهاتون در اصطلاح ماسك هاي خوشكل بندازيد تا دور عكسها محو بشه... ولي نرم افزار سنگيني ... يعني حجم رمتون زياد ميگيره...

Digital Anarchy Backdrop Designer v1.1 اينم برا ساخت پشت زمينه مثل فون هاي آتليه هست... فون هاي آتليه منظورم فون هاي زرد و قرمز و مشكي كه با هم مخلوط ميشود....

Digital Arts Xe847 Pro 1.8.1.0 اينم پلاگين تنظيم روشنايي و نور عكس...

Flaming Pear جلوه هاي خاص به عكس مي دهد مثل نقاشي دستي ...

OnOne Mask Pro v4.1.1 اينم همون نرم افزاري كه تعريفش رو كردم نرم افزار برش عكس حتي تار موهاش رو هم تميز در بياريد نرم افزاري كه كلي تو بازار سياه فروش رفت

اينم توضيحاتي در مورد پلاگين هاي مهمي كه در كار عكاسي به كارتون مي آدش....
فقط نكته اي كه بايد بگم به غير پلاگين ماسك پرو كه نصبش سخته تمامي پلاگين ها مستقيم داخل پوشه پلاگين فتوشاپتون نصب ميشوند.... يعني اگه مثلا شما فتو شاپ CS نصب داريد ...آدرس زير نصب ميشوند پلاگين ها....
C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Plug-Ins-

دوستان بازم اميدوارم مورد پسنتون باشه... سعي مكنم در ادامه نمونه كارهاي برخي از اين پلاگين ها رو براتون بزارم

آخرین ویرایش:

SPD

Member
دوستان اگر سايتي مشناسيد كه من بتونم براحتي فايلهام رو داخل آپلود كنم... مثل فايل پي دي اف و فايل هاي زيپ بدون هيچ مشكلي موندگار هم باشه خوشحال ميشم بهم بگيد .....

دوست عزيز Butterfly@ لينك دانلود من هيچ مشكلي نداره و من از نوت بوكم تست كردم و راحت دانلودش كردم...
اگر دوستان ديگه در مورد دانلود فايل ها مشكل دارند بگن تا يه راه حلي بيابم...
اما در مورد KPT بايد بگم خير با اون نرم افزار تفاوت زيادي داره...

@Butterfly@

Member
يه توضيح در مورد چند تا پلاگين مهم فتوشاپ :

Av Bros Page Curl 1.2 اين پلاگين بغل عكس رو به صورت لوله در مياره ... انگاري كه بغل كاغذ تا خورده باشه... پلاگين جالبي.
باز هم با تشکرات فراوان بابت اطلاعات مفیدی که در اختیارمون قرار میدید
شما فقط از پلاگین ها تعریف کردید و دلمون رو آب انداختید اما نگفتید از کجا میتونیم اونا رو دانلود کنیم و یا بخریم :shock:
به طور مثال من لینک دانلود این Av Bros Page Curl رو پیدا کردم اما به احتمال زیاد فکر کنم Unregistered Copy باشه هنوز امتحانش نکردم اگه میشه کرک شده اش رو معرفی کنید.

من لینک دانلود رو برای کسانی که میخانAv Bros Page Curl دانلود کنن میزارم حجمش فقط 991KB هستش:
http://rapidshare.com/files/135311712/Adobe_Plugin_Page_Curl.EXE

اگر هم میخاین گالری این پلاگین رو ببینین یه سر به ایجا بزنید، خوشکله :
http://www.avbros.com/gallery.html?t=plugins&g=pagecurl&p=B

@Butterfly@

Member
دوستان اگر سايتي مشناسيد كه من بتونم براحتي فايلهام رو داخل آپلود كنم... مثل فايل پي دي اف و فايل هاي زيپ بدون هيچ مشكلي موندگار هم باشه خوشحال ميشم بهم بگيد .....

دوست عزيز butterfly@ لينك دانلود من هيچ مشكلي نداره و من از نوت بوكم تست كردم و راحت دانلودش كردم...
اگر دوستان ديگه در مورد دانلود فايل ها مشكل دارند بگن تا يه راه حلي بيابم...
اما در مورد kpt بايد بگم خير با اون نرم افزار تفاوت زيادي داره...
شاید نظر مدیران این باشه که همین جا آپلود کنید(مجید آنلاین) در غیر اینصورت من اکانت رپیدشیر دارم بدید تا براتون آپلود کنم یا اگه میخاین یوزر پسورد بهتون بدم خودتون آپلود کنید تا هر چه زودتر شاهد ادامه آموزشهای خوشکلتون باشیم.
اکشن دانلود نمیشه چون بقیه هم مشکل داشتن شما از رو یه pc دیگه امتحان کنید احتمالا متوجه میشید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب در مورد عكس ها بايد بگم كه سارا خانم اين عكسها زورنال و تو هر عكاسي وجود داره و همگي ديدن و اكثر عكاسان به عنوان مدل اين به مشتري نشون ميدن ... پس بودنش خالي از لطف نيست برا دوستاني كه ميخواهند طراحي يا بگيرند... هيچ مشكلي نداره ... خود منم تو اين موارد يه مقدار غيرتي :mad: هستم و ديدم هيچ مشكلي نداره و همه جا پخش شده در اين جا هم گذاشتم. پس خواهشا بذاريد تا همگان استفاده كنند.

ببخشید اصلا دوست ندارم بحث این تاپیک رو منحرف کنم چون حیفه. ولی چون مطرح کردید لازم دونستم که جواب بدم.

دوست عزیز شاید همه دلشون بخواد دسته جمعی بپرن توی چاه! من و شما هم باید همراه با اونا و به تبعیت از اونا بپریم؟!
من اصلا کاری ندارم که همه ی عکاسیها این کار رو انجام میدن یا نه ولی اینجا نه عکاسی هست نه آتلیه!
اینجا یه فروم هست با قوانین خاص خودش که هم من و هم شما و هم بقیه باید بهش احترام بذاریم.
من اصلا کاری به خوبی یا بدی اینکار ندارم (هر چند که اگر آدم یه لحظه خودش رو جای این بنده خداها که عکسشون گذاشته میذاشته بذاره و بجای عکس اینا عکس خانواده ی خودش رو ببینه تازه متوجه میشه که چه حالی به مردم دست میده!) ولی اینجا فروم هست و اینجور کارا میتونه به راحتی آب خوردن باعث ف*یل*تر شدن سایت بشه.

پس خواهشا دیگه این بحث رو دنبال نکنید. شما توی آتلیه ی خودتون هر جور که دوست دارید میتونید عمل کنید ولی اینجا اگر میخواید فعالیتی داشته باشید باید قوانینش رو رعایت کنید.

بازم از آموزشای خوبتون ممنونم.

@Butterfly@

Member
سلام
دوست عزيز Butterfly@ همه که اکانت رپیدشیر رو ندارند.
پیشنهاد میکنم توی http://www.4shared.com آپلود کنید . دانلودش راحته
ضمنا onOneSoftwareMaskPro رو میتونید از سایت زیر دانلود کنید.
http://www.4shared.com/file/32690642/1d4ccd49/onOneSoftwareMaskProv412-SCOTCH.html?s=
برای دانلود یه پی دی اف 500KB که نیاز به اکانت رپیدشیر نیست هر چند من 100MB رو هم با free دانلود کردم فقط نباید قطعی داشته باشی، بگذریم
بابت لینک دانلود متشکرم.

SPD

Member
دوستان بحثمون داره به بيراه كشيده ميشه ... ولش كن اصلا يه فكري ميكنم در كل.....

در ضمن از تمامي دوستان كمال تشكر دارم كه همگي همكاري دارن ميكنن كه اين لينك به حركت خودش ادامه بده ....
اما در مورد دانلود بايد خدمت شما بگم من نهايت 15 روز ديگه بابت همين مسائل وب سايتي ميسازم كه بتونيد راحت فايلهاي مختلف رو دانلود كنيد از اكشن گرفته تا پلاگين....

حالا بريم سراغ آموزش امشبمون كه خيلي ها خوششون ميادش...

SPD

Member
نكات آموزشي آلبوم ديجيتال

سلامي ديگر به شما دوستان عزيز و يه پوزش كوچيك به خاطر نبودن من تو اين چند روز و نتونستنم براي شما مطالب جالبي بزارم كه به كارتون بياد ....

حال برسيم سر آموزش امشب مون ... امشب سعي كردم آموزش ساخت ماسك يا همون فريم هاي تيك تيكه شده دور عكس براتون بگم كه به كارتون خيلي مياد براي اينكه به عكس حالت قاب يا قديمي بودن رو بدهيد ... ميخواستم بروي عكس عروس داماد تست كنم ولي گفتم شايد مشكل باشه براي همين بروي عكس خودم تست مي كنم .....
براي اين كار به دو عكس زير احتياج داريم ... يكي عكس اصلي و ديگري عكسي كه به عنوان فريم استفاده ميكنيم .... سعي كنيد عكسي كه به عنوان فريم استفاده ميكنيم مقدار سياهي و سفيديش زياد باشه مثل همين عكس كه تكسچر هستش....

back.jpg

man.jpg

حالا عكس كه به عنوان فريم برگزيدم رو به حالت انتخاب در مي آوريم .... و سپس مراحل زير را انجام ميدهيم ....

01.jpg

- در صفحه اي كه باز شد ديگه مقدار به عهده خودتون هست كه چقدر بديد فقط يه راهنمايي بكنم طوري با مقدار بازي كنيد كه دور و بر عكس سياه تر بشه و وسط عكس سفيد مثل شكل زير كه مشاهده ميكنيد....

02.jpg

- حالا ديگه بچه زرنگ ها فهميدن منظورم چيه ....
- حال Ctrl + A را ميزنيم تا كل عكس انتخاب بشود ......
- دوباره عمل كپي را انجام داده يعني كليد هاي Cntrl + C را فشار ميدهيم ...
- حالا بروي عكس اصلي رفته ... در اينجا سوژه عكس خودم هستش كه تعريف از خود نباشه عكاسش خيلي حرفه اي ازم عكس گرفته .... و كليد Ctrl + V را زده تا عمل بازنشاني صورت بگيرد مثل شكل زير

03.jpg

- حالا با زدن كليد Ctrl + T لايه اول را طوري بزرگ ميكنيم كه كاملا بروي شكل زيري قرار بگيرد ... مثل شكل ذيل
04.jpg

- مي بينيد كه از لايه بك گراند خبري نيست .... و در پشت لايه پنهان شده است .... حالا مهمترين كاري كه بايد انجام بدهيد ....
- مرحله زير را دنبال كنيد ... از منوي Select >> Color Range را انتخاب كنيد. شكل زير

05.jpg

- حالا بايد در وسط صفحه بروي زمينه سفيد خود كليك كرده و سپس حساسيت يا همان Fuzziness را بروي عدد دويست بگزاريد تا تمام نقاط سفيد عكس را انتخاب كند.... مثل شكل زير

07.jpg

- پس از تاييد مرحله قبل نقاط سفيد رنگ عكس به حالت انتخاب در مي آيد.... حال عمل زير را انجام دهيد ........ به منوي Select و گزينه Inverse را انتخاب كنيد تا انتخاب معكوس شود...
- به از اين كار به پنجره Layers رفته و مراحل زير را دنبال كنيد ...
- بروي لايه Background دوبار كليك كرده و تاييد ميكنيم تا به صورت يك لايه در بياييد
- سپس چشمي كه بغل Layer 1 هست را برداشته تا محو بشود....

08.jpg

مثل شكل زير :

09.jpg

10.jpg

در شكلي كه ميبينيد مشاهده ميكنيد كه هنوز انتخاب ما از بين نرفته است...

حال تنها كاري كه بايد انجام بدهيد اين است كه بروي Layer 0 كليك كرده و دكمه Delete را بزنيد ...

حال مشاهده ميكنيد كه دور حاشيه عكستون به صورت زيبايي محو شده است.... و ميتوانيد عكستون را داخل بكگراند هاي متنوع با زيبايي خاصي قرار بدهيد مثل تصاوير زير :

11.jpg

جالبه يه توضيح مختصري در اين باره بگم و اون اينه كه شما حتما نياز نيست بكي انتخاب كنيد كه چهار طرفش سياهي داشته باشه .. حتي اگه يك طرفش باشه شما مي توانيد با پاك كردن مرحله مرحله هر گوشه كادر عكستون بدين صورت در بياوريد ....

در ضمن حتي ميتوانيد براي متون هم استفاده كنيد .... و متونتون رو هم حالت دراك آرت در بياوريد ... فقط كافيه بروي تب لايه متنوتن راست كليك كرده و گزينه resize Type را انتخاب كنيد... مثل متن زير :

12.jpg

13.jpg

اميدوارم كه خوشتون اومده باشه.... شب بر همگي خوش... تمرين زياد باعث موفقيت ميشود.

آخرین ویرایش:

SPD

Member
اينم نسخه پي دي اف كه در جا براتون آماده كردم و گذاشتم

PDF

يه سوال مگه مجيد آنلاين جز آپلودر عكس قابليت آپلود فايل يا هر پسوند ديگري رو داره... واقعيتش من فقط از اين آپلودر استفاده ميكنم
http://img.majidonline.com/

اگر داره خوشحال ميشم راهنماييم كنيد.

SPD

Member
ليست قيمت چاپ هاي ديجيتال بروي كاغذ عكاسي كه تو تهرون چاپ ميكنن براتون مينويسم البته برخي سايز ها رو .. اگه خواستيد يه آمار بديد من تو چاپ خونه اشنا دارم...
سايز ها به سانتي متر و قيمت ها به ريال مي باشد....

10*7 750
15*10 1500
18*13 3500
21*16 7000
20*25 14000
20*30 16000
40*30 35000
60*30 55000 آلبوم ديجيتالي
60*50 90000
70*100 260000
76*100 280000

وغيره كه عرض كاغذ 76 سانت و طولش مشخص نميكنه x ميباشد....

اين قيمت هاي فقط چاپ

ديگه خوابم مياد شديد . شب خوش

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اينم نسخه پي دي اف كه در جا براتون آماده كردم و گذاشتم

pdf

يه سوال مگه مجيد آنلاين جز آپلودر عكس قابليت آپلود فايل يا هر پسوند ديگري رو داره... واقعيتش من فقط از اين آپلودر استفاده ميكنم
http://img.majidonline.com/

اگر داره خوشحال ميشم راهنماييم كنيد.

ممنون بابت آموزشهای خوبتون.

راستش آپلودسنتر که نمیشه گفت ولی میتونید فایلها رو بصورت اتچ به آخر پستتون اضافه کنید. معمولا فایلهای اتچ شده تا مدت زیادی از بین نمیرن و سالم می مونن. البته حجم فایل اتچ شده باید مطابق با جدولی که بهتون داده میشه موقع پیوست کردن باشه.

tasnim0

Member
سلام
من نمي تونم فايلها رو دانلود كنم
لطف كنيد جاي ديگه آپ كنيد
ممنون از لطفتون
و ممنون از آموزشي كه گذاشتي

SPD

Member
دوستان به زودی دو تا چیز مهم دیگه هم میزارم .... یکی آموزش عکاسی از پایه تا حرفه ای

و دیگری کلیه پوستر های حال حاظر جهان از سال 1960 تا الان که به درد همگی میخوره مخصوصا طراحان پوستر...

tasnim0

Member
taebi جان جواب ما رو ندادي
من نمي تونم فايلها رو دانلود كنم يه فكري بكن
اگه هر دو رو با هم بگذاري بهتره:paint:

SPD

Member
دوست عزيز tasnim0 و دانلود فايل كسي جز شما دچار مشكل نشده فكر كنم از سرورتون باشه... ميتونيد يك سرور ديگه انتخاب كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا