نكات آموزشي آلبوم ديجيتال
سلامي ديگر به شما دوستان عزيز و يه پوزش كوچيك به خاطر نبودن من تو اين چند روز و نتونستنم براي شما مطالب جالبي بزارم كه به كارتون بياد ....
حال برسيم سر آموزش امشب مون ... امشب سعي كردم آموزش ساخت ماسك يا همون فريم هاي تيك تيكه شده دور عكس براتون بگم كه به كارتون خيلي مياد براي اينكه به عكس حالت قاب يا قديمي بودن رو بدهيد ... ميخواستم بروي عكس عروس داماد تست كنم ولي گفتم شايد مشكل باشه براي همين بروي عكس خودم تست مي كنم .....
براي اين كار به دو عكس زير احتياج داريم ... يكي عكس اصلي و ديگري عكسي كه به عنوان فريم استفاده ميكنيم .... سعي كنيد عكسي كه به عنوان فريم استفاده ميكنيم مقدار سياهي و سفيديش زياد باشه مثل همين عكس كه تكسچر هستش....
حالا عكس كه به عنوان فريم برگزيدم رو به حالت انتخاب در مي آوريم .... و سپس مراحل زير را انجام ميدهيم ....
- در صفحه اي كه باز شد ديگه مقدار به عهده خودتون هست كه چقدر بديد فقط يه راهنمايي بكنم طوري با مقدار بازي كنيد كه دور و بر عكس سياه تر بشه و وسط عكس سفيد مثل شكل زير كه مشاهده ميكنيد....
- حالا ديگه بچه زرنگ ها فهميدن منظورم چيه ....
- حال Ctrl + A را ميزنيم تا كل عكس انتخاب بشود ......
- دوباره عمل كپي را انجام داده يعني كليد هاي Cntrl + C را فشار ميدهيم ...
- حالا بروي عكس اصلي رفته ... در اينجا سوژه عكس خودم هستش كه تعريف از خود نباشه عكاسش خيلي حرفه اي ازم عكس گرفته .... و كليد Ctrl + V را زده تا عمل بازنشاني صورت بگيرد مثل شكل زير
- حالا با زدن كليد Ctrl + T لايه اول را طوري بزرگ ميكنيم كه كاملا بروي شكل زيري قرار بگيرد ... مثل شكل ذيل
- مي بينيد كه از لايه بك گراند خبري نيست .... و در پشت لايه پنهان شده است .... حالا مهمترين كاري كه بايد انجام بدهيد ....
- مرحله زير را دنبال كنيد ... از منوي Select >> Color Range را انتخاب كنيد. شكل زير
- حالا بايد در وسط صفحه بروي زمينه سفيد خود كليك كرده و سپس حساسيت يا همان Fuzziness را بروي عدد دويست بگزاريد تا تمام نقاط سفيد عكس را انتخاب كند.... مثل شكل زير
- پس از تاييد مرحله قبل نقاط سفيد رنگ عكس به حالت انتخاب در مي آيد.... حال عمل زير را انجام دهيد ........ به منوي Select و گزينه Inverse را انتخاب كنيد تا انتخاب معكوس شود...
- به از اين كار به پنجره Layers رفته و مراحل زير را دنبال كنيد ...
- بروي لايه Background دوبار كليك كرده و تاييد ميكنيم تا به صورت يك لايه در بياييد
- سپس چشمي كه بغل Layer 1 هست را برداشته تا محو بشود....
مثل شكل زير :
در شكلي كه ميبينيد مشاهده ميكنيد كه هنوز انتخاب ما از بين نرفته است...
حال تنها كاري كه بايد انجام بدهيد اين است كه بروي Layer 0 كليك كرده و دكمه Delete را بزنيد ...
حال مشاهده ميكنيد كه دور حاشيه عكستون به صورت زيبايي محو شده است.... و ميتوانيد عكستون را داخل بكگراند هاي متنوع با زيبايي خاصي قرار بدهيد مثل تصاوير زير :
جالبه يه توضيح مختصري در اين باره بگم و اون اينه كه شما حتما نياز نيست بكي انتخاب كنيد كه چهار طرفش سياهي داشته باشه .. حتي اگه يك طرفش باشه شما مي توانيد با پاك كردن مرحله مرحله هر گوشه كادر عكستون بدين صورت در بياوريد ....
در ضمن حتي ميتوانيد براي متون هم استفاده كنيد .... و متونتون رو هم حالت دراك آرت در بياوريد ... فقط كافيه بروي تب لايه متنوتن راست كليك كرده و گزينه resize Type را انتخاب كنيد... مثل متن زير :
اميدوارم كه خوشتون اومده باشه.... شب بر همگي خوش... تمرين زياد باعث موفقيت ميشود.