mozhgan_afsari@
New Member
sala m khily khob pish mirin man in haro ke goftin to help photo shap yad gereftam valy shoma behtar yad midin mamnonam
به به آقای طیبی، اگه دیر اومدین ولی خوب اومدین
اگه میدونستم برگشتین زودتر اینترنتم رو شارژ میکردم
مشتاقانه منتظر ادامه هستیم...
سوال:تو آموزش glamour model گفتین رزولوشن 72،آیا تو چاپ کیفیت عکس پایین نمیاد؟
من میخاستم یه عکس 20*25 یا 16*21 با تکنیک glamour بزنم موندم با رزولوشن 300 بزنم یا 72؟
یه سوال دیگه اگه بار اول یه رزولوشن پایین به عکس بدیم مثلا 72 بعد دوباره رذولوشنش رو تغییر بدیم و ببریم مثلا 300 کیفیت عکس نسبت به زمانی که از همون اول 300 میدیم پایین میاد(البته هدف کیفیت چاپه)؟
به به آقای طیبی، اگه دیر اومدین ولی خوب اومدین
اگه میدونستم برگشتین زودتر اینترنتم رو شارژ میکردم
مشتاقانه منتظر ادامه هستیم...
سوال:تو آموزش Glamour model گفتین رزولوشن 72،آیا تو چاپ کیفیت عکس پایین نمیاد؟
من میخاستم یه عکس 20*25 یا 16*21 با تکنیک Glamour بزنم موندم با رزولوشن 300 بزنم یا 72؟
یه سوال دیگه اگه بار اول یه رزولوشن پایین به عکس بدیم مثلا 72 بعد دوباره رذولوشنش رو تغییر بدیم و ببریم مثلا 300 کیفیت عکس نسبت به زمانی که از همون اول 300 میدیم پایین میاد(البته هدف کیفیت چاپه)؟
سلام
اين تاپيك و من هم تازه ديدم تاپيك جالب و آموزنده ي بود
حيف كه اينجوري رها بشه
من هم يه آموزش در رابطه با روتوش زدم البته بصورت ويدئو هست
دوستاني كه مايل به يادگيري روتوش حرفه اي زيبا و ساده هستند پيشنهاد مي كنم دانلود كنند
ویرایش شد
قانون شماره ی 6:
گذاشتن لینک وبسایت بصورت لینک، پسورد فایل و غیره خلاف قوانین می باشد.
ببخشيد سارا خانوم شما الان لينك آموزش رو هم پاك كرديدلطفا رعایت کنید.
پستتون ویرایش شد.
در صورتیکه قصد آپلود کردن فایل دارید به هیچ وجه پسورد نذارید یا لینک سایت یا وبلاگ فارسی ندید.
سلام مرسی از پاسخی که دادین ولی نتونستم از بین اون همه درخواست kpt رو پیدا کنم. البته خودم kpt6 رو دارم ولی سریالشو ندارم...من برنامه kpt یا همون روتوش پوست پرتقالی رو بهتون توصیه می کنم چون من خودم باهاش کار میکنم از خیلی راضی هستم
این برنامه حداقل اثر رو تو پوست میذاره و پوست خیلی طبیعی میشه
تو بخش درخواستها میتونی هم تنظیماتش رو و هم خود برنامه رو دانلود کنی چند روز پیش خودم گذاشتم یه نگاه بنداز
سلامسلام مرسی از پاسخی که دادین ولی نتونستم از بین اون همه درخواست kpt رو پیدا کنم. البته خودم kpt6 رو دارم ولی سریالشو ندارم...
میشه خواهش کنم در مورد "فتوباهوش" یه توضیجی بدید؟ هرکدوم از دوستان که میدونند...
با تشکر
سلام
فتو باهوش يك نرم افزار كمكي در فتوشاپ است كه شما بوسيله اين نرم افزار مي توانيد بر روي تصاير خود به راحتي
كار كنيد
برخي از قابليت هاي نرم افزار
كادر بندي - روتوش حرفه اي - تور اگرانديسما - تصحيح فوكوس - تغيير حالت چهره - تصحيح و تغيير رنگ - قاب - فتو آرشيو
من اين نرم افزار رو از نمايشگاه 100.000هزار تومان براي يك عكاسي خريدم و راضي هم است
ولي من به شما روتوش پوست پرتغالي كه با اكشن است رو پيشنهائ ميكنم كه خودم زدم
و به همراه آموزش تصويري است كه در پست قبلي خودم گذاشتم مي تونيد دانلود كنيد
پيروز باشيد
[font="]سلام[/font]
[font="]من آموزش شما را دآنلود کردم شما برای رتوش از اکشن استفاده کردید من که این اکشن را ندارم وهمراه فیلم آموزشی اکشنی هم نبود حالا اگه بخوام عکسمو رتوش کنم ( باروش شما)باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/font]