طراحی و 3d نما

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه برو بچه های مجید آنلاین

حالا که ویرایش کردم همین اول بگم که 4 تا نما داره این ساختمون و باید 4 تا طرح مختلف زده بشه برای ین 2 تا بلوک رندرها هم این که میبینید بی کیفیت هست فعلا تو مرحله تست هستن و تایم رندر هر کدوم 5 تا 10 دقیقه بوده

این یه کار جدید هست طراحی نما و سه بعدی کردنش رو گرفتم مصالح مورد استفاده هم آجر نما و ورق کامپوزیت آلومینیوم هست

attachment.php

attachment.php

شرق و غرب که نور نمیگیرن و همون جور که میبینید بسته هست نمای شمالی و جنوبی رو باید کار کنم که دو بلوک هست کلا میشه 4 تا نما

الان هم از شما دوستان برای نظر دادن رو طرح و 3D دعوت میکنم و میخوام که این کار رو تا پایان باهام باشید.

هم رو طراحی وهم رو سه بعدیش کردنش هم میخوام وقت بزارم و یه یادگاری بمونه برام چون این خیلی با کل کار های که تا حالا انجام دادم فرق میکنه و به امید خدا میخوام قشنگ ترین چیزی هم بشه که تا حالا زدم و تو سه بعدی کردنش چند تا رندر هنری بگیرم حالت های روز غروب و شب.

نرم افزار های هم که قراره باهاش کار کنم از این قراره هست:

3DS MAX- AUTO CAD-PHOTOSHOP

از اون جای که مدل سازی رو تو کد خیلی وقته تعطیل کردم مدلسازی رو کلا تو مکس انجام میدم از کد هم بعدا برای تهیه نقشه های شاپ دراوینگ استفاده میکنم فتوشاپ هم که معلومه تو مراحل آخر کار ازش استفاده میکنم.

پلاگین های که زیادن و تو مراحل کار میزارم ولی موتور وی ری -فرای -آریون و با کمک داداشم که مکسول کار میکنه یه چند تای رو هم با اون بزنم

این نما رو اول میخوام بزنم

attachment.php

مبلغ قرارداد رو هم اگه میخواین میگم که رو کم و زیاد بودنش هم نظر بدین.

طراحی و سه بعدی هر چهار جبهه ی نما 2500 قراداد بستم شاپ دراوینگ هم جدا, بعدا یه قراداد میبندم

این ها تست رندر هست اگه معماریش اوکی بشه و دوستان عزیز نظرتشون رو بدن تری دی نهایی رو میزنم

attachment.php

attachment.php

attachment.php

این دو تا هم هر کدومش بهتر بگید

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• IMG_1820.jpg
    IMG_1820.jpg
    252 کیلوبایت · بازدیدها: 1,107
  • IMAG1792.jpg
    IMAG1792.jpg
    266 کیلوبایت · بازدیدها: 1,142
  • IMAG1487.jpg
    IMAG1487.jpg
    113.9 کیلوبایت · بازدیدها: 907
آخرین ویرایش:

Active Member
مرسی داش ممد
این نقشه های شاپ دراوینگ هم که گفتم مربوط به کار های اجرایی هست یعنی بعد از اینکه طرحش و تری دی نهایی زده شد برای ورق های کامپوزیت میان تمام تایل هاشو دوبعدی ترسم میکنند یه چیز شبیه فاز دو هست.ایشا الله تو مراحل کارم میزارمش

Active Member
سلام بهزاد
به نظرم از کامپوزیت سفید کرم کار کن یا کرم نسکافه ای آجر اصلا کار نکن
شیشه spider اگه ساختمان اداری تجاری یا فریم لس

سلام سعید خوبی

برای ترکیب رنگ کامپ.زیت میخوام از ترکیب سیلور و شام پاین و دودی استفاده کنم که از دو رنگ استفاده خواهم کرد یعنی از این سه تا رنگ دوتاش رو انتخاب میکنم و تو طراحی نمابه کار میبرم.

این ساختمون یه آپارتمان مسکونی 32 واحدی هست و استفاه از سیستم های شیشه ای فریم لس و فیس کپ و اسپایدری زیاد جالب نخواهد شد یا به عبارتی اصلا نمیشه

آجر نما هم از این آجرهای معمولی نیست و متری 30 بابتش پول دادن رنگش هم قهوه ای سوخته هست

الان هم دارم رو اسکیس های اولیه برای طرح نما کار میکنم ایشا الله بعد طرح 3تری دیش رو میزنم و از شما و باقی دوستان میخوام که راجبش نظر بدین

مرسی سعید از نظرت

Active Member
خوب دوستان مطلاعات بنا تموم شد و یه طرح اولیه براش زدم الان میبرم نشون کارفرما میدم و روش صحبت میکنم بعد یه تری دی اولیه که حجم رو نشون بده میزنم براش فعلا اینو داشته باشی و رو طرح دو بعدی نظر هاتون رو بدید به اونجا هم میرسیم.

سایه ها رو نشون ندادم فقط رنگ و سطح نما رو نشون دادم قسمت های زرد رنگ که ورق شامپاین هست عمقش 20 سانت خواهد بود لور های کناری هم ورق های دودی 30 سانت عمق دارن یه سری قوطی های 8*4 سانت هم توش میبنید.

این طرح اولیه هست و بیشتر روش کار خواهم کرد یه اسکیس اولیه بهش میگن البته برو بچه های معماری خوب میدوند چی میگم و مراحل طراحی رو میدوند که از چی طرح ساده اولیه ای شروع میشه و به چه طرح نهایی و اجرایی خواهد رسید.

این توضیح خلاصه رو برای غیر معمار ها گفتم .

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• 19092011373.jpg
    19092011373.jpg
    685 کیلوبایت · بازدیدها: 636
  • 19092011375.jpg
    19092011375.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 644

nightlord

Well-Known Member
به به آقا بهزاد . خوبه داداش ، خوب این طرح اولیه است و نمیشه خوب روش نظر داد . ولی اگه میخوای هم فکری کنی اون یه چیز دیگه است ، بگو تا با بچه ها با هم همفکری کنیم و بریم جلو کارو .تا آخرش با این تاپیک هستم . امیدوارم یه کار خوب از آب در بیاد :paint:

خوب من یه پیشنهاد بدم برا طراحی . بهزاد جان والا من دستم زیاد به خطوط صاف نمیره و هر چی طراحی کردم تا حالا منحنی توش داشته . البته 80 درصدشون برای همین اینو میگم . چرا برای طراحی فقط از خطوط مستقیم استفاده کردی؟ چرا یه مقدار خطوط رو نرم تر نکردی؟ دلیل خاصی داره؟ فکر نمیکنی از نظر بصری کارت قویتر دیده میشه ؟!!

Active Member
سلام محمد جان

اگه هم فکری کنید برای طذاحی که خیلی عالی میشه.
امروز که یه جلسه با کارفرما و چند تا مهندس داشتیم من رو این نکته تاکید داشتم که استفاده از آجر رو بیشتر کنیم و به جای لور های دودی گوشه ها و اون پانل های وسط بالا و پایین که با زرد رنگش کردم از آجر استفاده کنیم انقدر صحبت کردم دفاع کردم تا آخر نتیجه داد.

کرو یا همون منحنی خوبه ولی نه تو این کارها این یه ساختمون 8 طبقه مسکونی هست و به دلایلی که نصفش رو الان میگم باقیش رو هم تو مراحل کار خطوط راست بهتره تو این کار.

اگه یه مغازه یا ساختمون اداری کم ارتفاع داشتیم نمگم باید بلکه میگم بهتر بود از خطوط منحنی استفاده کنیم به دلایل بصری که داره همو نرم لطافت دعوت کنندگی و ...
یه مسئله ای هم تو این کار هست که اجرای پانل های کامپوزیت و آجر نما خودش سخته اگه قوس و کرو هم که باشه دیگه هیچی. کلی نورد باید بشه اندازه ها در آوردنش سخت میشه, پرت ورق ها میره بالا خلاصه کلی دردسر تو بعضی مواقع خاص که آدم مجبور میشه بهتر استفاده کنی نه اینجا ها اون حالت بصری خوبی که میکی رو ایجاد میکنه قبول دارم ولی اگه بتونی با طرح های که کمترین کرو و قوس رو دارن بتونی این حالن رو ایجاد کنی موفق هستی چون خداییش خیلی سخته و خیلی خلاقیت میخواد.

اینو با یکم تغییراتی که دادم و اونا هم نظراشون رو گفتن تری دی خواهم کرد تا شما ها هم ببینید و نظر بدین.

مرس محمد جان :rose:

nightlord

Well-Known Member
خوب حرف شما درسته بهزاد جان که سخت هست در آوردن نمای منحنی و پر هزینه مخصوصا تو کامپوزیت ولی من منظورم این بود کهاز کرو به صورت خیلی نرم استفاده کنی برای اینکه ساختار خشک خطوط مستقیم نما رو بشکنی . به این صورت که
میتونی یه تاج با یه حرکت منحنی وار نرم طراحی کنی بعد اون تاج رو با خطوط مستقیم وارد نما کنی و تغریبا 90 درصد خطوط صاف هستن و 10 در صدمنحنی که فقط ساختار خطوط مستقیم رو بشکنن . درسته که تو نمای مسکونی از منحنی استفاده کردن زیاد متداول نیست ولی
به نظر من با یه مقدار خلاقیت میشه خیلی خوب ازش استفاده کرد .

بیخیال بهزاد جان ، فقط یه نظر دادم . خودت بهتر میدونی دوست من ، چون من تا حالا کامپوزیت کار نکردم و بیشتر با سنگ و آجر طراحی کردم .

به هر حال مراحل کارتو بزار ما هم در جریان باشیم و اگه کمکی از دستمون بر اومد در خدمتیم . مخصوصا مرحله ترسیم شاپ دراوینگ رو دوست دارم بدونم چجوریه .

موفق باشی رفیق:paint:

درود بهزاد جان و محمد جان
من هم با محمد موافقم (البته من معماری سرم نمیشه فقط در حد اجر زرده)
خیلی مستقیم وساده ساختی ببین من یه طرح در حد بچه نیم ساله زدم فقط ببین شاید جالب بود (اون سفید ها رو پاک کردم مثلا )
اون سرخ هایی که من کشیدم به جای زرد هاست ، میاد بالا وقتی گرد میشه میاد می چسبه به اجر های وسط اون وقت من یه ایده ای دارم اینجا اگه اون زرد ها هم اجر بود خیلی قشنگ میشد

کلا نظر بود دیگه جدی نگیر

پیوست ها

• 19092011375.jpg
    19092011375.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 50

amorus

Member
سلام...
من از آقا بهزاد عذر خواهی می کنم .... اما من با nightlord موافقم ... خطوط طراحیت خیلی صاف هست...
یه چیز دیگه که بیشتر نظر شخصیه منه.... و البته اکثر معمارها اینجوری فکر می کنن اینه که دیگه دوران تقارن گذشته.... بهتر نیست کارت متقارن نباشه ؟ البته شاید توی مطالغعاتت و یا به یه دلیل خاص دیگه اینجوری طراحی کردی ....

nightlord

Well-Known Member
درسته . تو طرحی که داداشمون داد ، تقارنو کاملا شکست ، حالا طرح به آدم یه حس بهتری بهش میده .البته بهزاد جان نا امید نشی از طرح خودتا . طرح شما خیلی خوبه بچه ها رو طرح شما میان ایده میدن و به طبع با چند تا ایده از چند نفر دیگه
کار بهتر میشه .

Active Member
سلام مرسی از amorus عزیز ببخشید اسمتون رو نمیدونم.

در مود صاف طراحی کردن بگم:این دو بلوک کلا چهار تا نما خواهند داشت و این نمای که اول دارم روش کار میکنم نسبت به بقیه کمتر دیده میشه و خیلی نمیخوام هزینه طراحی و ساخت رو ببرم بالا از چهار تا دوتا رو نمی خوام خیلی شلوغ کنم و الکی پر هزینش کنم.
درمورن متقرن بودن هم کاملا باهات موافق هستم تقارن اندر هم بد نیست ولی خوب طراحی نما متقارن خیلی سخته یه جورای نا متقارنش میکنم چی میخواستم ....آها نما همچین صاف نیست و بیرون زدگی خیلی توش هست حالا بزار تری دیش رو بزنم بیشتر خودشون رو نشون میدن.

در مورد کرو و قوس هم باهاشون یه صحبتی میکنم اگه موافقت شد تاج کار ورو کرو کار خواهم کرد.فقط طراحیش نیست کلی هزینه سختی کار ت اون ارتفاع و کلی دردسر دیگه داره حالا ببینم چی به چی میشه کلیت طرح یه فکری هم میکنم براش.

الانم دارم رو توسعه دادن طرح کار میکنم و کمتر از قبل آنلاین میشم.الانم اینجا برای لطف شما دوستان و تبادل نظر آنلاین شدم.

Active Member
از ترکیب این ایده ها و نظر های شما دوستان هست که یه چیزه خوب میشه در آورد.
نه محمد جان نا امید چیه این یه طرح اولیه دستی بود یه چیزی شبیه همون تست رندر خودمون تو مکس

رو نامتقارن کردنش کار میکنم البته متعادل یه طرح نا متقارن متعادل.

مرسی از همه دوستان فقط نمیدونم چرا باقی بچه ها نمیان و هم فکری کنند شاید منتطزه یه حجم اولیه هست که فردا حتمامیزارم.

همین جا از رضا جون فرشید جان عارف وسعید پاکزاد و افشین جان و حامد عزیز دعوت میکنم که بیان و هم فکری کنند

T@rK@n

Member
نما کار

سلام .بهزاد داش..من نما کار میکنم ...هم طراحی هم مدل..کمکی از دستم بر بیاد هستم خدمتت...رستی قیمت پروزه تو تهران همیشه ایقد بالاست ..تو اینجا که اصلا این جوری نیست..

جدیدترین ارسال ها

بالا