اول عرض ارادت خاص خدمت همه هنرمندا
سلام دوست عزیز
لفت دادن نداره فکر کنم معمار نیستی و نمیدونی یه طرح تا اجراش چه مراحلی رو پشته سر میزاره اون روز اول هم که میگی اگه به 10 نفر هم میدادی و میگفتی طرح ها و تری دی های اولیه اش رو بزنید نمیرسیدن و زمان خیلی کم می بود تو طراحی معماری روندی داریم که از مطالعات شروع میشه و خودش کلی دنگ و فنگ داره و اینجا نمیخوام بگمش چون خیلی طولانی میشه بعدشم بر خوردن نداره عزیز یه چی گفتی یه چیز میشنوی
این تکنیک های نور پردازی رو هم که میگی دیگه از حفظیم و بعد از کلی تری دی زدن میتونم رندر های نهایی این کار رو هم بزنم شما فکر کنم خیال کردید که این چند تا طرح سریع زده شده و فوری یه تست هم گرفتم خلاص نه طرح های مختللفی زده شد برای هذ نما بعد ویرایش شد و توسعه داده شد و کلی تغییر کرد بعد اگه هم میبینی تا حالا رو رندش وقت نذاشتم دلیلش اینه که رندر های ارائه کلی زمان میخواد از رندر های تو مکس گرفت تا پست پروداکت ای که تو فتوشاپ و امثالهم میزنیم پس هیچ وقت از یه طرح که ممکنه عوض ببشه و تغییر پیدا کنه رندر ارائه نمیگیرن یعنی هیچیکی نمیاد وقت خودش رو تلف کنه و همچین کاری بکنه اگه هم دقت کنی من این تاپیک رو تو ویپ زدم تا بچه ها بیان و نظر بدن رو طرح ها و تو امضام هم کوتاه گفتم چی به چیه.
من خیلی وقته تو این سایت هم عضوم و خووب میدونم چی داره چی نداره.
مید وارم شما هم ازم ناراحت نشی.
عرضم به حضور انور و گرامی شما که درسته من واسه لیسانس نخوندم اما معماری خوندم ( اینجا رو اشتباه کردی) و یه چیزای کوچولو موچولو می دونم و ناگفته نماند من عاشق معماری هستم فقط بخاطر مشکلات زمان و برحه خودم تا الان نشده که ادامه بدم.
از این که بگذریم فکر می کنم درست متوجه منظور بنده نشدی که ادامه توضیح مفصل و جامع برات می دم.
نکته هم اینکه سرعت اجرای هر کاری بسته به مقدار تجربه هر فرد داره هر چند که پارامتر های زیادی می تونه دخیل باشه.
صحبت من این بود که به نظر می اد شما چیزی جز تعریف بچه ها نمی خوای و مشخصاً مواد و مصالحی که مجبوری استفاده کنی ( و یا بنا به خواست و پیشنهاد خودت به کارفما (که البته این رو از اونجایی می گم که یکی از کارهای قبلیت رو که با همین مواد کار کرده بودی گذاشته بودی می گم و به ذهنم رسید) رو استفاده کردی و طرح های اولیت رو زدی پس اگه قرار به زدن طرح نهایی هست( و نهایتاً قراره بنا به خواست کارفرما تغییراتی انجام بدی)که توی همه پست ها هم جوابت به بچه ها همین بوده. یعنی منتظری تا طرح نهایی رو بزنی. (پس دیگه لفت دادن نداره) با روال هم یکم آشنا هستم.(اینجا هم اشتباه کردی)
اما منظورم از اینکه بری سراغ تکنیک های نور پردازی این بود که شما بدترین کار ها رو همونطور که خودت می دونی می تونی زیباترین کار ها جلوه بدی(این به عینه ثابت شده!!) هر چند که کارهای شما واقعاً بی نقصه یعنی اگه قراره طرحت همین باشه پس وقتت و فکرت رو متمرکز کن روی تکنیک های نور پردازی( هر کی هم می گه من فلان چیز رو از حفظم دیگه خودش می دونه چون تا اونجایی که من می دونم غیر ممکنه !! شما بتونی تا آخر مباحث نور و نور پردازی و تکنیک هاش رو خونده باشی غیره ممکنه . (اینقدر مقاله و مبحث وجود داره که بعید به نظر می رسه!!)
پس لطفاً نگو از حفظم چون اولاً حفظ بودن ملاک نیست کار عملی و تجربه و تحقیق ملاکه ثانیاً من صرفاً پیشنهاد دادم و خوشحالم که شما هم منطقی هستی اما می دونم که تا آخر عمرت شما می تونی چیز یاد بگیری اما چه بهتر که الان و تا نیرو و انرژی و حوصله داری بری سراغ تجربه و یادگیری مخصوصاً که می تونی از بچه ها توی همین مبحثی که عرض کردم نظر بخوای حداقل)
بنده هم همونطور که عرض کردم قصد جسارت نداشتم که گفتم توی سایت منبع زیاده، شما قدیمیه اینجا هستی احترامت هم واجب به روی جفت چشام.
حالا یه بارم خلاصه در انتها می گم که بهتره شما حالا که طرح نهاییت تقریباً مشخصه بری سراغ کاری که نهایتاً می خوای روی کارت انجام بدی یعنی نور پردازی (من فکر می کنم مهمترین کاری که هر کسی توی کارهای گرافیکی مخصوصاً سه بعدی ، انجام می شه نور پردازی هست چون متریال که دیگه متریاله و معمولاً کسی خودش اقدام به ساخت متریال نمی کنه هر چند که اگه بتونی انجام بدی که چه بهتر!!)
اما در آخر من تازه سه ماه هست که دارم مکس کار می کنم و همونطور که خودت توی پستها گفته بودی که می خوای نظر غیره حرفه ای ها رو هم بدونی منم گفتم یه نظری بدم که یه نظری داده باشم. شما از ما به دل نگیر.(می دونم که شما استادی و ما شاگرد)
این گل هم خدمت شما
، ایشالا که اگه قابل بدونید بتونیم شاگردی امثال شما اساتید رو بکنیم تا به یه جایی توی دنیای گرافیک برسیم (مخصوصاً من که گرافیک برام مثل توپ فوتبالیست می مونه)