طراحی و 3d نما

بهزاد جون بیشتر سعی کن کارت کانسپت داشته باشه از تقارن فاکتور بگیر چون بیشتر معرف سبک های کلاسیک هستش

می خوام یک کار بزنی کارفرما دید هنگ کنه
بیشتر سعی کن رو کارهای مدرن تر مانور بدی

.:BehzAd:.

Active Member
سلام .بهزاد داش..من نما کار میکنم ...هم طراحی هم مدل..کمکی از دستم بر بیاد هستم خدمتت...رستی قیمت پروزه تو تهران همیشه ایقد بالاست ..تو اینجا که اصلا این جوری نیست..

سلام دوست عزیز اسمت رو نمیدونم

خوشحال میشم شما هم به جمع دوستان نظر دهنده اضافه بشید و پیشنهاد های خودت رو بگی

در مورد قیمت هم بستگی داره چه جور بشناسنت و بدوند کارت تو چه سطحی هست این قیمت بالا نیست که. حد متوسط در نظر گرفتم
ممنون:rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

Active Member
بهزاد جون بیشتر سعی کن کارت کانسپت داشته باشه از تقارن فاکتور بگیر چون بیشتر معرف سبک های کلاسیک هستش

می خوام یک کار بزنی کارفرما دید هنگ کنه
بیشتر سعی کن رو کارهای مدرن تر مانور بدی

چهار تا نما دارم تو این پروژه که هم طراحی هم تری دیش رو باید بزنم با توجه مصالحش کامپوزیت و آجر نمیشه کلاسیک کار کرد یعنی اصلا خودم هم نمیخوام اینجور کار کنم یه طرح نا متقارن و تا حدودی مدرن براش میزنم داش سعید.

amorus

Member
سلام مرسی از amorus عزیز ببخشید اسمتون رو نمیدونم.

در مود صاف طراحی کردن بگم:این دو بلوک کلا چهار تا نما خواهند داشت و این نمای که اول دارم روش کار میکنم نسبت به بقیه کمتر دیده میشه و خیلی نمیخوام هزینه طراحی و ساخت رو ببرم بالا از چهار تا دوتا رو نمی خوام خیلی شلوغ کنم و الکی پر هزینش کنم.
درمورن متقرن بودن هم کاملا باهات موافق هستم تقارن اندر هم بد نیست ولی خوب طراحی نما متقارن خیلی سخته یه جورای نا متقارنش میکنم چی میخواستم ....آها نما همچین صاف نیست و بیرون زدگی خیلی توش هست حالا بزار تری دیش رو بزنم بیشتر خودشون رو نشون میدن.

در مورد کرو و قوس هم باهاشون یه صحبتی میکنم اگه موافقت شد تاج کار ورو کرو کار خواهم کرد.فقط طراحیش نیست کلی هزینه سختی کار ت اون ارتفاع و کلی دردسر دیگه داره حالا ببینم چی به چی میشه کلیت طرح یه فکری هم میکنم براش.

الانم دارم رو توسعه دادن طرح کار میکنم و کمتر از قبل آنلاین میشم.الانم اینجا برای لطف شما دوستان و تبادل نظر آنلاین شدم.

عرفان هستم آقا بهزاد...

ممنون از جوابت ... پس منتظر اتود ها و طرح های بعدیت هستیم

Active Member
آره سعید جان دستت درد نکنه آجر ای خوبی بودن و لی به درد این پروژه نخورد ولی باز میگم دستت طلا داداش.

اینو داشته باشید تا بعدا که همین کامل تر میشه و رندر های باکیفیتی هم میگیرم.

attachment.php

پیوست ها

• f.jpg
    f.jpg
    537.7 کیلوبایت · بازدیدها: 132

Active Member
ای ن قسمت ترس نداره.

متریال ها فعلا خام هستن و به متریال اصلی نرسیدن فعلا میخوام تست هام کمی سبک باشن یا فردا یا پس فردا رندر اصلی این نما رو مبزارم.

Active Member
خیلی قشنک ترکیب شدن آجر و کامپوزیت حجم کلیش هم خوبه کیه طراحش بوده؟

من بد جور خوابم گگرفته برم یه چرتی بزنم.

Active Member
این یه تست فرای هست محمد جان شیدر ها هنور تنظیم نشدن هنوز جای کار داره رندرش متریال ها خام هستن هیچ آف اسکرینی تو کار نیست و خیلی جای کار داره..امروز رو نتونستم روش کار کنم فردا هم که هیچ باید برم دنبال کاری درسی و آموزش و از این اداری بازی ها پس فردا هم رندر شب هم رندر روز رو میگیرم و البته تا جای که بتونم با کیفیت به احتمال زیاد از وی ری هم استفاده کنم و لی قسمت اعظم رندر های این نما ها رو با فرای میزنم.

nightlord

Well-Known Member
خوبه بهزاد جان . آفرین منتظر ادامه کارت هستم منم دارم کم کم به این نتیجه میرسم یه موتور فیزیکال کنار وی ری یاد بگیرم که بعضی جاها که محدودیت زمان نیست باهاش کار کنم .

Active Member
امروز یکمی سرم خلوت شده و کار اتنخاب و واحد و اینا رو درست و کردم و الان میشینم پاش و از همین نما یه چند رندر روز و شب میگیرم.

100% این کارو بکن واقعا یاد گیری همچین موتور های لازم شدن.تو اگثر کارای بازاری همیشه محدودیت هست و لی من بهشون گوش نمیدم و وقتی میگم فلان روز نه زود تر نه دیر تر کارو تحویل نمیدم با قدرت صحبت میکنم چه سره تعیین زور آماده شدنه پروژه چه سره قیمت و اونها هم چاره ای جزء پذیرفتن ندارن.

max vray

کاربر VIP
سلام اقا بهزاد اجازه میدین کمی رو کار خط بکشم و نظرم بدم؟شرمنده جسارت کردم شما استاد مایین.دیدم همه نظرشون میدن گفتم اگه اجازه بدین کمی رو طرحش خط بکشم.

Active Member
سلام اقا بهزاد اجازه میدین کمی رو کار خط بکشم و نظرم بدم؟شرمنده جسارت کردم شما استاد مایین.دیدم همه نظرشون میدن گفتم اگه اجازه بدین کمی رو طرحش خط بکشم.

سلام دوست عزیز ببخشید اسمت رو نمیدونم خوشحال هم میشم :rose: من این تاپیک رو برای نظر بچه ها زدم هر نظری داری بگو.:rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:
به به بهزاد جان می بینم به حرف بچه ها گوش کردی خیلی خوب شده افرین

یه سوال هم داشتم اینکه این طرحی که می زنی یه اساسی داره دیگه مثلا پنجره ها کجا ها قرار می گیره یا مثلا خود صاحب کار نظر نمی ده یا می ده ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا