طراحی و 3d نما

سلام
بهزاد جان اگه میبینی تو تاپیکهایی که طرحها رو نشون میدی بخدا من هیچی از معماری و...حالیم نیست و اصلا هم دخالت نمیکنم وگرنه همون پست دوم همین تاپیک پیغام من بود :)ولی چیزی که میخوام اینه که حتما یه رندر با موتور fry render یا مکسول حتما بگیری:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

همین که میایی و میبینی خودس کلی ارزش داره داداش.

چشم حتما رندر نهاییش رو میگیرم فعلا منتظره یه خبری هستم بعد از اون وقت میزارم و رندر میگیرم.

hesam_sn

کاربر VIP
هنوز این کار تموم نشده؟ مشتری گیر نمیده که کار رو آماده کنی؟
منم منتظر رندر فرای هستم. خودم تازه فرای نصب کردم کلا حالیم نشد چی به چیه:green:

Active Member
هنوز این کار تموم نشده؟ مشتری گیر نمیده که کار رو آماده کنی؟
منم منتظر رندر فرای هستم. خودم تازه فرای نصب کردم کلا حالیم نشد چی به چیه:green:

حسام جان همون طور که به داوود جان گفتم منتظره یه خبرم.از رو همین تست رندر ها دارن نما رو میزنند.

خبر رو هم بگم دیگه:یکی از مهندس ها دبه اصلا بهتره بگیک بشکه در آورده و 600 تومن از مبلغ قرارداد رو میخواد بپیچونه به همین دلیل رندر نهایی رو نگرفتم بهشون گفتم به محض تصفیه حساب رندر نهایی رو هم بهتون میدم.

افرین
بهشون نده اگه دعوا شد زنگ بزن ما بیام ...:cool:

راستی کارت و طرحت خیلی قشنگ شده ایول
راستی این کار رو از روی پلان زدی دیگه ؟

Active Member
داش ممد طرف اگه بفهمه با تو طرف میشه پله میده و رندر ها رو هم نمیخواد راه شو میگیره میره.:lol::lol:

مرسی نظره لطفت هست ممد جان

یه کار معماری رو هم میشه از رو پلان سه بعدی کرد هم از رو نما من از روی نما دوبعدیش تو مکس کدل کردم حدودا 95% تو مکس مدل شده.

Active Member
ما چاکریم مجید جان :rose:

برا دعوا از همه بچه ها میخوام که بیان داش ممد و رضا حسام و فرشید و داوود و باقی بچه ها اوه اوه چه دعوایی بشه این دعوا مجید جان هم که اعلام آمادگی کرده دیگه چی بشه :lol::lol:(حاا یکی ندونه فکر میکنه جدی میگیم)

برای ادامه کار هم من که آمادم فقط منتظره باقی پولم به محض اینکه پول رو بدن محیط رو هم مدل میکنم و هر 4 تا نما رو میارم و شروع میکنم به گرفتن رندر های ارائه.

شکر خدا هم کار مار هم خوبه ما هم خوشحال میشیم که شما هم کار انجام بدید راستی قطارت هم رو دوست دارم خیلی عالی مدل کردی حتما ادامش بده و چند تا رندر توپل ازش بگیر.

Active Member
اینم یه تست رندر دیگه خیلی نویز داره آخه گذاشتم 5 دقیقه رندر بگیره همین جوریه دیگه

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• new1 copy.jpg
    new1 copy.jpg
    79.2 کیلوبایت · بازدیدها: 135
  • 3.jpg
    3.jpg
    74 کیلوبایت · بازدیدها: 131

goodzila46

Active Member
به نظر شما اون انعکاس درخت ها توی شیشه های طبقات چهارم و پنجم !!! اونهم توی اون ارتفاع طبیعیه؟؟!! شاید هم باشه؟؟!!

جدیدترین ارسال ها

بالا