*farshid*
کاربر VIP
من هم با ادغام مسابقه موافقم ...سلام
پس بالاخره این مسابقه ی معماری هم راه اندازی شد
به شدت آینده ی درخشانی را پیش روی این مسابقه می بینم
حتی فکر می کنم دور نمای ادغام این مسابقه و مسابقه ی اسپید مدلینگ هم خیلی وسوسه بر انگیز باشه
مثلا این جوری که یه موضوع پر فرنیچر برای کار در نظر گرفته بشه و یه نفر روی مدلسازی فرنیچر کار کنه و یه نفر روی رندر و عناصر معماری کار کنه
ولی فعلا برای شروع فکر می کنم همین طوری خیلی بهتره و اگر همه یه زاویه رو فقط کار کنند داوری خیلی راحت تر می شه (هرچند که همیشه اعتراض به نتایج رو داریم و کاریش هم نمی شه کرد)
موضوع مسابقه هم خیلی خوبه
مخصوصا خوبیش به اینه که متریال ها و شیدر های خیلی حرفه ای ای رو می شه برای کار تعریف کرد
ای کاش یه جوری باشه که بچه ها بتونند تا حدود 20 درصد مطابق سلیقشون کار رو تغییر بدن
اینجوری می تونیم روی ابعاد طراحی داخلی کار هم قضاوت کنیم
می تونم این قول رو هم بهتون بدم که اگه مسابقه پر رنگ برگزار بشه هماهنگی هاشو برای رفتن روی تابلوی اعلانات بکنم
برای بقیه ی انواع پشتیبانی هم در حد و حدود امکانات سایت ، مثل همیشه ، از پیشنهاداتتون استقبال می کنیم
به چندین دلیل :
تعداد شرکت کننده ها بالا میره
مسابقه رسمیت بیشتری پیدا میکنه
بین معماران و 3بعدی کاران ارتیاط مناسبی ایجاد میشه
امیدوارم از مسابقه حمایت کنی ... تو کار اطلاع رسانی یا دادن جوایز معنوی هم کمکمون کنی.
موضوع هم خوبه ... مهمترین خصوصیتش ایرانی بودن کاره و اینکه با تکنیک های بازار ایران ساخته شده ... و تعریفی آرتیستیک از معماری یک خونه ارائه داده.
در مورد تغییرات ... به عنوان پیشنهادی برای مسابقه ی بعدی حتما لحاظ میشه ... ولی تو این مسابقه حدالمقدور باید به رفرنس پایبند باشیم چون تو قوانین نحوه و مقدار تغییرات توضیح داده نشده.
مرسی فرخ جان ...