*farshid*
کاربر VIP
پست پروداکشن هم مجازه ... مگه میشه بدون پست پروداکشن glair و bloom رو شبیه سازی کرد؟!سلام به همه
فرشید جان میشه روی کار پست پروداکشن هم انجام داد یا نه؟

پست پروداکشن هم مجازه ... مگه میشه بدون پست پروداکشن glair و bloom رو شبیه سازی کرد؟!سلام به همه
فرشید جان میشه روی کار پست پروداکشن هم انجام داد یا نه؟
بله میشه حاج آقاپست پروداکشن هم مجازه ... مگه میشه بدون پست پروداکشن glair و bloom رو شبیه سازی کرد؟!![]()
سلام
من درباره ی مسابقه یه صحبتی دارم
اینکه بهتر نیست از دفعه ی بعد همه روی یک عکس کار کنند
من اینو دقیقا متوجه نمی شم
که هر کس خواست چندتا view و بسازه
یا هر کس هر view که خواست
اینطوری معیار برای نمره دادن به کارا چیه؟
اگه یه کار بذارید که مدارکش کامل هست
اما فقط یه عکس و همه بسازن
اینطوری مدلسازیا به یک اندازست
نور و متریال و .... همه یه یه اندازه تو کار همه هست
البته نظر شخصیمه
می تونه اشتباه باشه
ممنون
سلام بچه ها
من خواستم یه خبر خوب رو رسما بهتون بدم (قبلا فرشید جان یه اشاره هایی کرده بودند ولی الان دیگه قطعی شده )
و اون اینکه با خانوم مریم نادمی مکاتبات رو انجام دادم و قرار شد ایشون هم توی داوری شرکت کنند و از نظرات خوبشون ما رو بی بهره نگذارند
با توجه به اینکه زمینه ی حرفه ایشون آرچ ویز هست و توی دبی با بهترین شرکت های معماری دنیا همکاری دارند فکر می کنم هرچقدر از حظورشون استفاده کنیم باز هم کم خواهد بود
همگی موفق باشید
منم با ایشون موافقم یه عکس از داخل یا خارجی باشه و همه اونو بسازن خیلی خوب تره برای داور ها هم خیلی راحت تره نمره دادن به کارها!سلام
من درباره ی مسابقه یه صحبتی دارم
اینکه بهتر نیست از دفعه ی بعد همه روی یک عکس کار کنند
من اینو دقیقا متوجه نمی شم
که هر کس خواست چندتا view و بسازه
یا هر کس هر view که خواست
اینطوری معیار برای نمره دادن به کارا چیه؟
اگه یه کار بذارید که مدارکش کامل هست
اما فقط یه عکس و همه بسازن
اینطوری مدلسازیا به یک اندازست
نور و متریال و .... همه یه یه اندازه تو کار همه هست
البته نظر شخصیمه
می تونه اشتباه باشه
ممنون
مرسی فرخ جان خبر خوبی بود ...سلام بچه ها
من خواستم یه خبر خوب رو رسما بهتون بدم (قبلا فرشید جان یه اشاره هایی کرده بودند ولی الان دیگه قطعی شده )
و اون اینکه با خانوم مریم نادمی مکاتبات رو انجام دادم و قرار شد ایشون هم توی داوری شرکت کنند و از نظرات خوبشون ما رو بی بهره نگذارند
همگی موفق باشید
فرشید جان امکانش هست یک روز به زمان مسابقه اضافه بشه؟؟ . یعنی بشه تا آخر روز جمعه...؟
برای هفته آینده تمام مدارک مربوط شامل پلان نما و عکسهای مربوط به ساختمان مورد نظر در اختیار شرکت کنندها قرار میگیره و انتخاب زاویه و تعداد رندر ها به عهده ی خود شرکت کننده خواهد بود .منم با ایشون موافقم یه عکس از داخل یا خارجی باشه و همه اونو بسازن خیلی خوب تره برای داور ها هم خیلی راحت تره نمره دادن به کارها!
ایشالا از هفته بعد
یه پلان بکش برای کف یکی ام برای برش اندازه صفحه ها رو با اندازه عکس ها هماهنگ کن خود به خود اسکیل کارت درست می شه چون اون عکسها روی مقیاسن.شما چه جوری مدل کردین؟ نقشه که اندازه نداره. از نقشه به جای بلوپرینت استفاده کردید؟ اگر آره با چه اندازه ای؟