دعوت به همکاری از همه علاقه مندان مکس و مایا

vulture_me

New Member
من دنبال انم که تا اونجایی که از دستم بر میاد درmodeling به شما کمک کنم ئلی سرم کم کم داره خیلی شلوغ میشه!در ضمن نظرتون درمورد reality factory چیه؟
با تشکر!

نه!
برنامه های زیادی داریم.
اما فوکوس اصلی در ابتدا روی ترجمه خواهد بود.
اما مثلا من شخصا قصد ساخت Video Tutorial رو دارم و بقیه دوستان هم می تونن به شیوه خودشون به سایت کمک کنن.

در ضمن مسلما" ساخت بازی هم از شاخه های فرعی کار ما هست و احتمالا reality factory هم جزو زیر شاخه های کار قرار بگیره.
به هر حال بعد از شروع کار سایت، کاربرا پیشنهاد ایجاد بخش های جدید رو مطرح کنن!

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
فعلا ان شالله براي پا گرفتن سايت ترجمه و ويدئو توتوريال درست مي كنيم بعدش همه شاخه ها رو تو كار مياريم .

pythoN

Active Member
من دنبال انم که تا اونجایی که از دستم بر میاد درmodeling به شما کمک کنم ئلی سرم کم کم داره خیلی شلوغ میشه!در ضمن نظرتون درمورد reality factory چیه؟
با تشکر!

خیلی ممنون

سلام البته reality factory برنامه جانبی تری هستش ولی حتما بعد از برنامه های مهم و رونق گرفتن پروژه تا جای که بتونیم از برنامه های دیگر نیز کمک خواهیم گرفت .

پایتون (علی) درست می گه.
برنامه ما طوریه که اول باید رو برنامه های اصلی تمرکز کنیم!
کسایی که مثلا تو ساخت بازی فعالیت دارن مسلما با speed Modeling یه آشنایی هایی دارن و می تونن در زمینه Modelling به پروژه کمک کنن. اگر این طور نباشه در آینده سایتی می بینید که در ابتدا کلی شاخه و زیرشاخه داره و تو هر کدوم دو سه تا مقاله بیشتر نیست!!

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من در حال طراحی یک سیستم هستم فقط برای گرافیک تقریباً یک چیز کامل خوش حال میشم اگه افتخار بدید برای گسترش سایت کاملاً فارسی در زمینه 3 بعدی انیمیشن و ... کلاً گرافیک

hasan_m

Member
سلام من هم می خواستم تو برنامه تون شرکت کنم البته ترجمه ام خیلی خوب نیست که با نرم افرارهای کمکی میشه یک کاریش کرد البته من یه قسمتها یی از help تردی مکس برای خودم قبلا ترجمه کردم که فکر نمی کنم جزء یکی دو قسمتش باقیش کاری داشته باشه و برای ترجمه help تردی مکس بهتر هر کسی مسئول یک بخش اون باشه تا کیفیت کار بهتر باشه

3DTotal

Well-Known Member
دوستان من آموزش های زبان اصلی زیاد ترجمه کرده ام هم تصویری و هم متنی که انشالله در سایتی که به زودی قابل بهره برداری خواهدشد قرار داده ام یک مدت دیگه صبر کنید :wink:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
حتما توتال جان ازت استفاده مي كنيم . كسايي مثل شما خيلي به درد سايت مي خورن و واقعا مي تونن كمك كنن
حسن جان . حرف شما درسته . ماهم همين برنامه رو داريم.

توتال جان امیدوارم موفق باشی (منم یه زمانی که زیاد تو خط وب بودم حدود 50-60 تا سیستم مدیریت تحت وب رو ترجمه کردم!)
اما بهتر بود اینجا حرفی در موردش نمی زدی! ماشالا انقدر فعالی که همه امضات رو می بینن دیگه!!

3DTotal

Well-Known Member
NanoWorld من هم آرزوی موفقیت برای شما دارم . اینجا با سایت خودمون هیچ فرقی نداره بلاخره ما این آموزشی ها برای دوست دارن 3D فراهم کرده ایم . که امیدوارم مورد توجه تمام دوستان قرار بگیرد .

pythoN

Active Member
دوستان من آموزش های زبان اصلی زیاد ترجمه کرده ام هم تصویری و هم متنی که انشالله در سایتی که به زودی قابل بهره برداری خواهدشد قرار داده ام یک مدت دیگه صبر کنید

تو این متدت همه متوجه شدن که تو مثل یه بانک اموزشی هستی . مگه میشه ازت گذشت .

3DTotal

Well-Known Member
تازه کجاش را دید !:d

لطفا دوستان با ارائه درخواست آموزشی ها خود با ما همکاری کنند فقط کافی است که نوع آموزشی خود را برای ما تعیین کنند که ما بیشتر در بابت آنها آموزشی فراهم کنیم . البته الان آموزش های زیادی ترجمه و آماده شده اند که تا چند هفته دیگر قابل دسترسی خواهند بود .

توتال که بیاد وسط دیگه جایی واسه ما نمی مونه!
پایتون (علی)!
گیگا (متین)!
بریم آب حوض بکشیم! این هموطن بازارمونو کساد کرد!
خدا ازت نگذره که نون منو آجر کردی! خدا ازت نگذره که آتیش به مالم زدی! خدا ازت نگذره که... آی جماعت!! (اینا کولی بازی هستن!!)
خوب از شوخی بگذریم...
امیدوارم موفق باشی!
و همچنین امیدوارم رقبای خوبی برای هم باشیم!
این یه تیکه خصوصیه:
"پایتون جون گفتی بودی یه افغانی می شناسی عکس می گیره جنازه تحویل می ده؟! بهش بگو یه مورد دارم فوریه! تو کاشان زندگی می کنه!! مشخصاتشو برات sms می کنم!!"

pythoN

Active Member
و همچنین امیدوارم رقبای خوبی برای هم باشیم!

اره منم همینطور ...
اما کاش میشد با هم ادغام شیم .

"پایتون جون گفتی بودی یه افغانی می شناسی عکس می گیره جنازه تحویل می ده؟! بهش بگو یه مورد دارم فوریه! تو کاشان زندگی می کنه!! مشخصاتشو برات sms می کنم!!"

:lol::lol:
ممد یه حرفی میزنی ها این افغانیه اواتر 3dtotal رو ببینه به غلط کردن میفته .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا