دعوت به همکاری از همه علاقه مندان مکس و مایا

pythoN

Active Member
باشه اشکال نداره حامد جون نظرات خودتو همینجا بزار هر موقه بقیه یه بچه ها رم ان دیدی ازشون بپرس چی شد .
در ضمن بچه ها من اموز ممکن نرسم .

NAKOOT

Well-Known Member
فکر کنم خیلی دیر این تاپیک رو دیدم !!
توی توضیحات اول گفتید که آموزشهای نرم افزارهای غول رو ترجمه کنیم ...
یعنی می شه توتوریال های فتوشاپ رو هم ترجمه کرد؟
اگه آره که منم بازی
121fs725372.gif

امروز ایشاللا تو جلسمون مشخص میکنیم که چه سطح نرم افزار هایی رو مد نظر قرار بدیم.
ایشاللا فتوشاپ هم توش هست!!

pythoN

Active Member
ما اول منظورمون 3d هست و در مرحله ی بعدی سراق نرم افزار های دیگه هم ( به احتمال ) خواهیم رفت . بازم میگم . بیشتر تمرکز ما روی 3d هست .

hamed-ddd

Well-Known Member
مایه افتخار
نفراول مسابقات فوتوشاپ
مرد خستگی ناپذیر
خوش اومدی شهرام جان
ببینیم دوستان چه کار میکنند....

شهرام عزیز شرمنده! امروز مشخص می شه!
مسلما فتوشاپ که خیلی تو کار 3d به کار میاد و حتی نرم افزار هایی مثل After Effects که لازمه ی کار 3d هستن (اما در این زمینه کمتر بهشون توجه میشه!) هم تو لیست نرم افزار های این پروژه قرار می گیرن.
البته طبق گفته ی پایتون، تمرکز ما روی 3d خواهد بود!

NAKOOT

Well-Known Member
مایه افتخار
نفراول مسابقات فوتوشاپ
مرد خستگی ناپذیر
خوش اومدی شهرام جان
ببینیم دوستان چه کار میکنند....

حامد خان من رو می گی ؟!!
23emu.gif

داداش بیخیال، چوب کاری می کنی مارو؟
خودت که می دونی من چقدر مدیون تو هستم ...کمک هایی که به من کردی رو هرگز فراموش نمی کنم
126fs4343671.gif

در مورد این ترجمه ها هم من تری دی مکسم هلپ نداره!! وگرنه ترجمه که فرقی نمی کنه...چه فتوشاپ ، چه تری دی مکس ...
toyou.gif

pythoN

Active Member
بابا بی خیال ...
302.gif
نوشابهاتون ریخ کف فروم
8.gif

در مورد این ترجمه ها هم من تری دی مکسم هلپ نداره!! وگرنه ترجمه که فرقی نمی کنه...چه فتوشاپ ، چه تری دی مکس ...

اصلا اشکالی نداره عزیز دلللللل ... ایدی یاهوی منو اد کن خودم فایلو بهت میدم تمام و کمال .
اینم ایدیم : biteofpythoN

belderchin

Member
سلام به همگي
من تاپيكو تازه ديدم ببخشيد ! ولي حاضرم از همين الانم هر كمكي از دستم بربياد انجام بدم .... ولي يه سوال برام پيش اومده كه ميخوام از خدمتتون بپرسم ؟!
تو پست هاي اول اين تاپيك اعلام شده كه هر كس كه كمك كرده باشه و مقداري از مقالات رو ترجمه كرده باشه ميتونه از اين مقالات استفاده كنه !! :neutral:
ميخوام ببينم شما كه همچين كار ارزشمندي رو شروع كرديد چرا ارزش كار خودتونو بالاتر نميبريد ؟ مگه چه اشكالي داره كه به فرض منه بيسواد كه تو اين پروژه هيچ كمكي از دستم بر نمياد بتونم از اين مقالات استفاده كنم ؟
هر يك نفري كه از مقالات شما استفاده كنه و باعث پيشرفتش بشه ميدونيد براي شما چقدر مفيد واقع خواهد شد ؟ پس به نظر من با محروم كردن ديگران از بهره بردن از اين مقالات ارزش معنوي كار خودتونو پايين نياريد !
منم براي كمك تو اين پروژه هر كاري باشه حاضرم انجام بدم
موفق و مويد باشيد :)
ياعلي

*Mostafa*

Member
سلام
برای یه نمونه کار انیمیشن آموزشی مثل انیمیشن های داداش سیاه در مشهد دنبال یک گروه تری دی مکس هستیم. هر کس می تونه با ما همکار داشته باشه بگه تا من با پیام خصوصی بهش یه چیزایی بگم و بپرسم و خبر بدم که می تونه در گروه شروع به کار کنه یا نه.
با تشکر
مصطفی

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
می دونی همه باید کمک کنند تا آرشیو بزرگ بشه . زیاد هم سخت نیست

belderchin

Member
آقا من حاضرم بيام تا مشهد برا كمك ها !
فقط سهميه بنزينمو جور كنيد سه سوته اونجام :)
ياعلي

gigamax

عزیز من حالا برای چی همه پاشن بیان مشهد ؟ اینترنتو برا همین اختراع کردن دیگه . حالا من به مشهد نزدیکم اما شما مشکله برات بیای اما واقعا اگه همه کمک کنن می تونن یک آرشیو بزرگ درست کنن . برای نرم افزارهایی که هدف ترجمه هستن . هر نرم افزاری که شما رو یه حرفه ای در زمینه انیمیشن سازی می کنه قابل ترجمه اند. مثلا یه انیماتور خوب اگه فتوشاپ یاد نداشته باشه هیچی دیگه باید بره .... (قابل توجه خودم:cry:) اگه یه انیماتور اصول میکس و مونتاژ صدا و تصویرو یاد نداشته باشه باید بازم بره... همچنین اگه انیماتور مکس و مایا و زد براش یاد نداشته باشه باید دیگه خودکشی کنه!
برای همین اول از نرم افزار های بسیار مهم مثل و مکس و مایا شروع می کنیم و بعد به نرم افزارهای مهمی مثل فتوشاپ و افتر افکت و پریمیر می رسیم . بعدشم کیف میکنیم:D

belderchin

Member
پس من اول ميرم بعد دوباره بايد برم بعدشم بايد خودكشي كنم :cry:
فقط بعد از مرگم به همه بگوييد " او عاشق مجيد آنلاين بود و بس " :sad:
باي
راستي يادم رفت بگم درسته من از شما فرسنگها فاصله دارم ولي اگه بخوايد ميتونم با منو ريل خودمو اكي ثانيه براي كمك به شما برسونم بعد برو برا خودكشي ! البته وقتي منو راه افتاد !

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا به هیچ وجه پست خارج از بحث نزنید.
در دسترس بودن مقالات جزئیاتی داره که به زودی اعلام خواهد شد.
از توجهتون ممنونیم و حتما از کمک های شما بهره خواهیم گرفت!

gigamax

حالا شما چرا جدی گرفتی بابا اگه به این باشه که من باید تا حالا صدبار کفنم هم پوسیده بود! منظورم اینه اگه کسی دوست داره کمک کنه توی زمینه نرم افزار تخصصی خودش هم می تونه کمک کنه . حالا لازم نیست خودتو بکشی . حیف تو نیست . بعدشم درباره منو ریل هم که گفتی . اگه می خوای با اون بیای پس تا یه ده سال دیگه خیالت راحت باشه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا