بله هلپ مایا "واقعا" هلپ کاملیه! اصلا آدمو ترغیب به استفاده بیشتر از برنامه می کنه!!
ترجمه ی اون هم مطمئنا مورد استقبال قرار می گیره.
اما موضوع اینه که این ترجمه ها، ارائه ها و امثال اینا باید سازمان دهی بشن.
یه مسئله ای که توی خیلی سایت ها و پروژه ها به چشم می خوره و من بارها و بارها اونو دیدم، این بوده که هر گروهی و هر پروژه ای معمولا یه دوران اوج داره و بعد از اون افت غیر قابل توجیهی داره و بعد از یه مدت هم کاملا از تب و تاب میفته.
با بررسی ای که کردم متوجه شدم که این مشکل، فقط از عدم توانایی مدیریتی سرچشمه می گیره! و احتمالش هم وجود داره که اگر این پروژه (ترجمه هلپ مایا) بدون سازماندهی شروع بشه، کارش به "ادامه" کشیده نشه!
به همین دلیله که من و دوستان، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در حال کار روی پروژه ی وب سایت مخصوص مقالات CG فارسی هستیم. تا بتونیم محیطی رو ایجاد کنیم که کسانی که دوست دارن CG یاد بگیرن، به >>رایگان<< از آموزش های فارسی استفاده کنن و کسانی که دوست دارن CG رو به صورت نیمه حرفه ای و حرفه ای آموزش بدن، بتونن به راحتی برنامه های آموزشی شون رو پیاده کنن و حتی از این راه "کسب درآمد" کنن!
مشکل ترین بخش این کار، بخش پیش بینی نیازها و قانونگذاری هست که من و دوستان در حال تموم کردنش هستیم!
بخش طراحی وب سایت و ارائه ی اون به هیچ وجه طول نمی کشه و حداکثر در عرض دو هفته تموم می شه (این طور که معلومه من و شاگردام (منظورم شاگردای طراحی وب هستن! وگرنه خود ما هنوز اینجا شاگردیم!!) مجبوریم سیستم رو از اول خودمون بسازیم! چون vBulletin بهمون امکانات کافی نمی ده!
)
و نکته ی مهم اینه که من شخصا پیش بینی می کنم که تا حدود 10-20 روز دیگه ما وارد فاز "طراحی و اجرای وب سایت" بشیم!)
اطلاعات دیگه:
این وب سایت قراره با زبان php ساخته بشه. ابتدا از هاستینگ ایتاکو استفاده می کنه ولی در آینده سرور اختصاصی خواهد داشت.
همون طور که گفتم طراحی (یعنی برنامه نویسی و طراحی)ش بر عهده ی خود بنده س!
در مورد نوع رنگبندی (Dark - Light) هم احتمالا نظر سنجی می شه.
در مورد اسمش هنوزم که هنوزه به توافق نرسیدیم!!
و... بقیه ش رو در آینده در کاتالوگی که منتشر می شه به اطلاعتون می رسونیم!
موفق باشید!