سلام
هنگامی که فایل رو پی دی اف میکنم و در برنامه Ai باز میکنم به این مشکل بر میخورم
که پرانتز آخر خط رو برعکس میکنه و ارور فونت میده !
کسی میدونه چرا این خطا بوجود میاد ؟
سلام
فایل متن رو قبل از پی دی اف ارسال کن ببینم. و با چی پی دی اف میکنی؟
منظورتم برنامه ایلوستریتوره؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
تست کنم بببینم چی میشه
سلام... یه سوال مهم داشتم... در مورد شماره گذاری صفحه برای مجله های منگنه ای... که مثلا صفحه 1 و 10 باید روبروی هم بیاد 2 و 9 ... ( که بعدا تا میشه از وسط و منگنه میخوره) چجوری باید شماره گذاری بشه؟
سلام
برا اینکار حتما یه ماکت با چند تا برگه درست کن تا متوجه بشی
اگه چاپخونه تو چاپ بتونه خودش صفحات رو کنار هم بذاره و چاپ کنه که صفحات رو به صورت مرتب و پشت سرهم تنظیم میکنی که کار ساده ایه
و صفحات به ترتیب و پشت سرهم قرار میگیرن که کار خاصی نداره
در حالت دوم که خودت بخوای تنظیم کنی راه خاصی نداره و باید دستی تنظیم کنی که زیاد معقول نیس و در صورت بالا بودن تعداد صفحات دردسر سازه
و صفحات به صورت زیر تنظیم میشن(برا نشریه 30 صفحه ای)
1 30
29 2
3 28
27 4
5 26
25 6
و...
دوستان کسی اطلاعات بیشتری داشت حتما ارائه کنه
باتشکر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا من عرض صفحه و دو برابر میگیرم که دو صفحه با هم رو یه برگ چاپ میشه... ینی واسه چاپ یه برگ در نظر گرفته میشه... میخواستم ببینم بجز راه دستی، راه دیگه ای نداره؟ تو تنظیمات خود برنامه....
ممنون
سلام... یه سوال مهم داشتم... در مورد شماره گذاری صفحه برای مجله های منگنه ای... که مثلا صفحه 1 و 10 باید روبروی هم بیاد 2 و 9 ... ( که بعدا تا میشه از وسط و منگنه میخوره) چجوری باید شماره گذاری بشه؟
من خودم کارِ صفحه آرایی مجلهٔ ۲۰ صفحه ای منگنه ای انجام میدم.
هیچ نیازی به تنظیمات خاصی نیست.
مانند هر فایل دیگری است.
یعنی چی به تنظیمات خاصی نیاز نیس؟!! مگه میشه ؟؟!! مگه داریم؟؟!!
سلام... یه مشکلی باز برای من پیش اومده
تو برنامه یه متنی و تایپ میکنم یا کپی .... بعد اولش که یه ستونه بوده حالا مثلا میخوام دو ستونه بشه متنم... وقتی این کارو میکنم ستونا بجای اینکه از راست به چپ چیده بشن از چپ به راستن.... ینی متنم اول تو ستون چپیه ادامش ستون راستیه که برای متن انگلیسی هم برعکس ینی بجای از چپ به راست، از راست به چپ متن و جا میده تو ستونها... چرا؟
اینجوری میشه....
http://blog.globalizationpartners.com/desktop-publishing-arabic-text-what-you-need-to-know.aspx
سلام سوال
توی عنوان یک فصل از کتاب از کلیشه یا همون glyph علیهم السلام استفاده شده ولی توی سر صفحات اون فصل این کلیشه تکرار نمیشه و در واقع اون رو نمی شناسه. (از variable استفاده کرده بودم تا هر عنوانی توی paragraph style فصل استفاده شده در سرصفحه ها هم تکرار بشه)
سلام؛ اتقافاً من هم همین سوال رو داشتم که در تو قسمت سرصفحه وقتی عبارت متنی رو دادم که به عنوان سرفصل هست و توی سرصفحه تکرار بشه اگر میان متن یک علامت (علیهالسلام) با قلم علائم باشه توی سرصفحه به صورت 7 که همان نماد تایپی قونت علائم است ظاهر میشه، یا وقتی که فاصله جامد در متن باشه توی سرصفحه اون فاصله جامد رو حذف میکنه و دو کلمه به هم میچسبه.
دوستان اگه کسی راه حلی داره ارائه بده ممنون میشیم.