تشکر از find replace خیلی استفاده کردم ولی اونی که گفتم رو پیدا نکردم. اینکه در کل متن تمام جملات بین دو پرانتز مثلا BOLD بشه. اگه این رو بلدید لطغا بفرمایید
آقا فوق العاده بود. هزارتا تشکر
اگه حوصله داری درباره grep و این که چطور این دستور رو ساختی یه توضیح بده. تو نت گشتم چیز بدردبخوری پیدا نکردم. انگلیسی هم که بلد نیستم.
دیروز یه ایندیزاین cc2015 نصب کردم ولی متاسفاه فایل patch رو گه زدم پیغام میداد که فایل پیدا نشد. الان بصورت تریال و 30روزه نصب شده چیکار باید بکنم.
ضمنا تو درایو سی هم نصب نکردم (شاید بخاطر این نمی تونه پیدا کنه)
همه راه هایی که گفتی رو رفتم ولی نشد. اگه راه دیگه ایی سراغ دارید بگید
یا سایت مطمئنی برای دانلود ایندیزاین با کرک
متاسفانه از همین سایت دانلود کردم ولی نتونستم پچ کنمhttp://soft98.ir/software/pic-tools/2952-Adobe-Indesign.html
توضیحات پچ کردن رو هم داده
سلام دوستان عزیز.
من یه مشکلی در استفاده از ایندیزاین دارم. هر بار که سندم رو می بندم و دفعه بعد بازش میکنم ویزاییش کنم همه عکسایی که قبلا ایمپورت کرده بودم دچار افت کیفیت شده و همگی رنده رنده میشن. حالت شطرنجی پیدا میکنن. هم عکسها و هم زمینه هایی که تو مستر پیج وارد کردم. البته موقع ذخیره پیغام میسینگ فونت و آپدیت رو میده اما هر موقع من آپدیت رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته.
هر بار من مجبورم عکسا رو تغییر بدم واقعا کلافه کننده س. ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
یکی اینکه تصاویر رو توی ایندیزاین مد نظر قرار نده و پی دی اف بگیر و کیفیت رو اونجا ببین
دوم اینکه عکس های مور استفاده رو تو یه پوشه قرار بده و بهتره کنار فایل ایندیزاین باشن و یبار لینک
پوشه رو به نرم افزار بده و دیگه مشکل خطای از دست دادن تصاویر هم پیش نمیاد
دوستان اگه کسی مشکل خاصی پیدا کرد بهتره که قسمتی از فایل رو هم بذاره تا بهتر بشه راهنمایی کرد
موفق باشیددددددددددددددددددد
سلام دوستان،
1-میخواستم بدونم چطور میشه یک سری آبجکت (Object)با مشخصات خاصرو یکجا خذف کرد(delete)،به ذهن من ایجاد آبجکت استایل (Object Style)و استفاده از تب آبجکت تو پنجره Find/Change بود ولی نتونستم دیلیتشون کنم.. ممنون میشم دوستان پاسخ بدن..
2- سوال بعدیم اینه که چطور میشه یک سررسید با شمارهگذاری اتومات تاریخها و صفحات ایجاد کرد(یعنی هم تمام صفحات از مستر master- شماره صفحه بگیرند و هم اینکه شماره تاریخ روزهای سال رو.) تا بعنوان مثال برای سالهای مختلف ازش استفاده بشه..
سلام
دوستان کسی میدونه برای رفع این خطا باید چکار کنم؟؟
در ضمن هر از چندگاهی که باز میکنم فونت هایی که با انتظار entezar بوده بهم خورده اند و فونت پیش فرض رو گذاشته .
سپاسگزارم
سلام
بری این کار باید از اسکریپت استفاده کنی. یعنی برا حذف همه فریم ها در ایندیزاین. راه ساده تری هم به ذهنم برسه حتما اینجا مطرح میکنم
برا سر رسید هم حتما از مستر پیج باید استفاده بشه تا شماره گذاری راحت تر انجام بشه و بتونی اتوماتیکش کنی
نمیدونم چرا پاسخ به نقل قول صفحرو میبره به هوم پیج!!!
ممنون از پاسخ.
1-ممکنه در مورد کد اسکریپتش راهنماییم کنید،؟
2- بله شماره گذاری صفحات به صورت عادیو بلدم ولی تواین زمینه که باید همزمان شماره صفحه و شماره گذاری تاریخ (روزهای هر ماه از سال) رو به صورت تکرار شونده و اتومات داشته باشیم، نمیدونم چه باید کرد ، فقط میدونم که تکنیک خاصی دراین زمینه وجود داره..
سلام
یکی اینکه تصاویر رو توی ایندیزاین مد نظر قرار نده و پی دی اف بگیر و کیفیت رو اونجا ببین
دوم اینکه عکس های مور استفاده رو تو یه پوشه قرار بده و بهتره کنار فایل ایندیزاین باشن و یبار لینک
پوشه رو به نرم افزار بده و دیگه مشکل خطای از دست دادن تصاویر هم پیش نمیاد
دوستان اگه کسی مشکل خاصی پیدا کرد بهتره که قسمتی از فایل رو هم بذاره تا بهتر بشه راهنمایی کرد
موفق باشیددددددددددددددددددد