با سلام دوبار ه
اقا مشکل من حل نشد کماکان بخاطر فارسی بودن عدد یک تو سرچ نمیاره. یه سوال دیگه من با چه دستوری تو قسمتی ک تو عکس هست میتونم یسری شماره های صفحه مو یجا فونتشو تغییر بدم. مثلا 1 تا100 . اینا هم پیج نامبر نیستن ک از داخل نرم افزار گذاشته باشم. خودم طراحی کردم تکست باکس باز کردم عدد نوشتم توش. میخوام یجا مثلا شماره 1 تا 100 رو فونتشو تغییر بدم از قسمت find توی عکس.
سلام
پیدا کردن عبارتی که میخوای رو توضیح دادم و میگم که میتونی کپی پیست هم کنی.اگر مشکلت حل نشد فایلت رو بفرست برام و عبارت مورد جستجو رو هم بگو تا
ببینم مشکل از کجاس.
برا مشکل اعداد هم توضیح کلی بدم که بقیه هم در صورت مشتاق بودن استفاده کنن
همیشه برا قسمت های مختلف از یک استایل متفاوت استفاده کنید تا در صورت نیاز بشه اون قسمت رو با انتخاب استایل بشه یکجا انتخاب و تغییر داد
مثلا برای اعداد یک استایل اعداد تعریف بشه که یکجا میتونیم تنظیمات یکسانی رو بهش اختصاص بدیم که کارمون خیلی سریع تر هم میشه.
اگه این کار رو نکردید و داخل متن هم اعدادی بود ه خواستین تغییرش بدید میتونید از قسمت فایند و سربرگ آخر(ترنسلیتریت) اعداد رو انتخاب و تغییر بدید.
موفق باشید.شماره منم تو همین صفحات هستش.برای ارتباط سریع تر هم میتونی از طریق تلگرام ارتباط بگیرید.