سلام.سلام
مدتیه شروع به طراحی روزنامه در ایندیزاین کردم. مشکلی که دارم مربوط به کیفیت پایین عکس هاست. بعضا عکس هایی که برای نشریه ارسال میشن به صورت غیر حرفه ای و با دوربین های موبایل یا دوربین های غیرحرفه ای گرفته شده اند و نیاز به روشنتر شدن دارند. وقتی عکس ها رو در فتوشاپ با استفاده از ادجاستمنت روشن میکنم در خروجی pdf خیلی تار و بی کیفیت میشه و در چاپ هم همین طوریه. ممنون میشم درباره نحوه بالا بردن کیفیت و تنظیم روشنایی عکس ها بهم کمک کنید.
با تشکر
این نمونه جدول ها با چه نرم افزاری، دقیق و منظم ساخته میشه؟
روش کار را میشه شرح بدهید؟
در محیط ایندیزاین چه جوری میشه فقط متنی را به طوری که در تصویر دیده میشه، رنگی کرد؟
به نمونۀ تصویرک توجه کنید.
این متن ها Underline شدند
در اندیزاین پس از این که متن رو تایپ کردید اون رو انتخاب و از منوی بالای تصویر گزینه underline رو بزنید . یک خط زیر متن شما میاد .. میتونید اندازه اون خط و رنگشو عوض کنید . برای این کار متن انتخاب و دکمه Alt رو بگیرید و دوباره روی دکمه underline کلیک کنید. یک پنجره باز میشه که میتونید با دستگاری تنظیمات به نتیجه دلخواه برسید.
یک باکس متن ایجاد کنید و داخل اون از منوی table گزینه insert table رو بزنید و در پنجره ایجاد شده تعداد ستون و تعداد ردیف رو مشخص کنید.
وقتی جدولتون ایجاد شد برای این که اندازه ستون ها و ردیف ها دقیقا اون چیزی باشه که خودتون میخواید باید پنل table رو باز کنید. از منوی زیر پنل table باز میشه
window-> type & Tables -> table
حالا همه سلول های جدول رو انتخاب کنید و در پنل table گزینه At least رو روی Exactly بذارید و عرض ستون و ردیف رو خودتون مشخص کنید.
حالا متنو تایپ کنید.
چه جوری میشه بعضی از صفحاتِ ایندیزان را فقط سیاه سفید با فرمت پی دی اف ذخیره کرد؟
یعنی مثلاً از 50 صفحه، فقط صفحاتِ 10 تا 15 سیاه سفید پی دی اف بشه.