با ایندیزاین میشه فایلهایی شبیه به پاورپوینت ایجاد کرد ولی با فرمت فلش .... مثل بعضی از سایتهای روزنامه ها که روزنامه رو به صورت فایل فلش میذارن ... این قسمت یک سری افکت برای حرکت بین صفحاته همین.Layout/Pages/Page Transitions
چیه و چه کاری انجام میده و کجا کاربرد داره؟
- چجوری میشه بعد از تعریف پروژه و در حین کار خصوصیاتMargins and Columns را تغییر داد که وقتی پیج جدیدی هم ایجاد کردیم این خصوصیات رو داشته باشه؟
با ایندیزاین میشه فایلهایی شبیه به پاورپوینت ایجاد کرد ولی با فرمت فلش .... مثل بعضی از سایتهای روزنامه ها که روزنامه رو به صورت فایل فلش میذارن ... این قسمت یک سری افکت برای حرکت بین صفحاته همین.
خواهش میکنم کمک کنید. یه فایل ایندیزاین دوستم طراحی کرده حالا که داده من بازش کنم و ویرایش کنم توی ایندیزاین من این پیغامها رو میده
اول این پیغام رو میده
مشاهده پیوست 97396
بعدش اوکی که میکنم این پیغام میده
مشاهده پیوست 97395
مرسی از بابت جوابتون، حالا چجوری میشه یه فایل رو به اون صورت Save کرد؟ آخه تویه Save As و Export گزینه ای واسه سیو کردن واسه فلش نیست! آیا از هر فایلی که تو InDe.. داریم جمع میکنیم میشه همچین خروجی ای گرفت؟
با سلام و خسته نباشی خدمت تمامی اعضای محترم؛
من یک سؤال داشتم ، کتابی را طراحی کردم و می خواهم به چاپخانه برای چاپ بدهم. از آنجا که می خواهم دو رنگ باشد در گرفتن خروجی مشکل دارم و نمی دانم چگونه می توانم خروجی دو رنگ از ایندیزاین بگیرم. در ضمن می خواستم بدانم که از ایندیزاین می توان خروجی psd و خروجی tif هم گرفت. ممنون می شوم اگر کسی به سؤالم جواب دهد. چون خیلی لازم دارم.
اون کاری رو که شما هم گفتسد انجام دادم ولی متاسفانه بی نتیجه بودسلام
از همون قسمت بالا (توی عکسی که گذاشتین رو میگم) یه گزینه هست که الان English uk هست اونو Arabic کنید... زیر کاراکتر استایل رو میگم... بالای همین عکسی که گذاشتین...( حالت پیش فرضش رو Arabic بزارین)
سلام ببخشین من هر کاری می کنم در نسخه جدید ایندیزاین cs6 وقتی که فونت متن فارسی هستش عبارت های انگلیسی به شکل زیر (مربع مربع) در میان ایا راهکاری برای حل این مشکل سراغ ندارین
ممنون
مشاهده پیوست 98249