جلالی نژاد
Member
چطور بگم ایندیزاینم خرابه پی دی اف نمی کنه
متن هام که به خط مارجین چسبیدن از خط مارجین به بیرون ص سفیده وای خدا نمیدونم چجوری بگم
متن هام که به خط مارجین چسبیدن از خط مارجین به بیرون ص سفیده وای خدا نمیدونم چجوری بگم
چطور بگم ایندیزاینم خرابه پی دی اف نمی کنه
سلام
من یه سوالی دارم که ممنون میشم جواب بدید
تو ایندیزاین 5 من اصلن نمیتونم وقتی صفحات را پی دی اف میکنم تک صفحه پی دی اف کنم. همیشه به من 2 صفحه روبرو میده. هیچ گزینه ای هم پیدا نکردم که صفحات و تکی برام پی دی اف کنه. (البته اینم بگم که اکسپرت کردنم Ctl+E>Export> PDF(interactive)> که هیچ گزینه ای برای تک صفحه کردن نیست
فهمیدم چه جوری درستش کنم
باید display prformance ro high quality تنظیم کنم فقط یه سوال دیگه موقع خروجی گرفتن و چاپ آیا با همین کیفیت هست یا افت می کنه؟
اصلا چرا همچین چیزی و واسه نرم افزار طراحی کردن خوب از اول همه عکسا با کیفیت بالا باشه!!!!!!!!
سلام ! من اصلا فکر نمی کردم همچین جایی برای تبادل نظر وجود داشته باشه تو دنیا ! یه اوستا بیاد لطف کنه به من بگه بنده اینهمه عکسای با کیفیت با رنگای جذاب میذارم تو مجله م چرا تو چاپ اون کیفیتو نداره ؟ باید کار خاصی با عکسا بکنیم ؟ عکسا رو اول می برم فتوشاپ کیفیتش. خوب می کنم با curve و brightness و این جور چیزا مد هم که cmyk هستش همه چی خوبه ولی تو چاپ جلا نداره . مثلا تو بعضی مجله ها می بینم انگار متن طلایی ش برق می زنه واقعا ! مال کیفیت چاپه یا ایراد از منه ؟ خدا خیرت بده مادر ! یکی بیاد جواب بده
File-> Export-> PDF
با سلام
ببخشید من جلد و صفحات رو در این دیزاین طراحی کردم به صورت جدا گانه
حالا می خواستم بدونم چه طوری می تونم همه رو با هم به صورت یک فایل پی دی اف در بیارم
شنیدم که باید اون ها رو بوک کنیم. بوک هم می کنم اما روی صفحه چیزی نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ببخشید سوالم رو اصلاح میکنم
ببخشید من جلد کتاب رو در فتوشاپ کار کردم, تعدادی از صفحات در word هست و بقیه هم در این دیزاین
حالا می خواستم بدونم چه طوری می تونم همه رو با هم به صورت یک فایل پی دی اف در بیارم
شنیدم که باید اون ها رو در این دیزاین بوک کنیم. بوک هم می کنم اما روی صفحه چیزی نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید