:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

odrakoola

Well-Known Member
برای تهیه نمایه فارسی یک کتاب 300 صفحه برای کلماتی که با گچپژ شروع میشوند در برنامه ایندیزاین 5 مشکل دام. این کلمات را برای من در ذیل سیمبول می آورد. چه راه حلی وجود دارد که کلماتی که با این 4 حرف شروع می شوند را ذیل حروف خودشان بیاورد. فونت مورد استفاده من بی نازنین است. لطفا من را راهنماای بفرمایید. زمانی که این کار داره ازم میگیره به اندازه نوشتن خود کتاب زحمت نداشت.

متاسفانه متوجه منظورت نميشم... يا بيشتر توضيح بده... يا عكس بذار ..

odrakoola

Well-Known Member
برای تهیه نمایه فارسی یک کتاب 300 صفحه برای کلماتی که با گچپژ شروع میشوند در برنامه ایندیزاین 5 مشکل دام. این کلمات را برای من در ذیل سیمبول می آورد. چه راه حلی وجود دارد که کلماتی که با این 4 حرف شروع می شوند را ذیل حروف خودشان بیاورد. فونت مورد استفاده من بی نازنین است. لطفا من را راهنماای بفرمایید. زمانی که این کار داره ازم میگیره به اندازه نوشتن خود کتاب زحمت نداشت.

متاسفانه متوجه منظورت نميشم... يا بيشتر توضيح بده... يا عكس بذار ..

salemnar

New Member
سلام. منظورم اینه که در تهیه فهرست راهنما مثلا به صورت زیر در مورد حروفی که با گ، چ، پ و ژ شروع میشوند دچار مشکل می شوم:
آ
آتتوئید
آذر
آرام

ب
بندر
باران
برف

کلماتی را که با این حروف شروع میشوند تحت Symbol به جای Index می آورد. تصویر زیر را ملاحظه کنید.
AWyvb4d9EgB4XNAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3QM4A90DOAPdAzgD3+P6C1vlHgTJJwAAAAAElFTkSuQmCC

ahmadsobhan

New Member
سلام !

داداش odrakoola کی از خدمت برگشتی ! :green:

خیلی ها هنوز منتظر بخش جدید آموزش هات هستن . واقعا کاربردی بود و من با اونا بود که با ایندیزاین آشنا شدم ! قسمت جدیدشو زحمتشو بکش دیگه .
:rose:

خصوصا ترفند ها و ریزه کاری هایی که واقعا به درد میخوره

eternal64

New Member
سلام وقت بخير(مثل
من با اينديزاين 6 كار ميكنم كه زماني كه متني را كه حاوي كوتيشن (") و حروف انگليسي است را در صفحه اينديزاين كپي مي كنم فونت آن (مثلا با فوت b mitra) خوانده نمي شود بااينكه فونت هاي لازم را نصب كردم.لطفا راه حل بدين.
سپاسگذارم

odrakoola

Well-Known Member
سلام !

داداش odrakoola کی از خدمت برگشتی ! :green:

خیلی ها هنوز منتظر بخش جدید آموزش هات هستن . واقعا کاربردی بود و من با اونا بود که با ایندیزاین آشنا شدم ! قسمت جدیدشو زحمتشو بکش دیگه .
:rose:

خصوصا ترفند ها و ریزه کاری هایی که واقعا به درد میخوره

سلام دوست خوبم...
من الان سربازم... خداروشكر اوضاع جوري رقم خورد كه ميتونم بيام و با دوستان در ارتباط باشم.
انشاالله به زودي ادامه ميدم..

odrakoola

Well-Known Member
سلام وقت بخير(مثل
من با اينديزاين 6 كار ميكنم كه زماني كه متني را كه حاوي كوتيشن (") و حروف انگليسي است را در صفحه اينديزاين كپي مي كنم فونت آن (مثلا با فوت b mitra) خوانده نمي شود بااينكه فونت هاي لازم را نصب كردم.لطفا راه حل بدين.
سپاسگذارم

متن رو داخل اينديزاين كپي نكنيد... با اين كارتون مشكلاتي پيش مياد از جمله مواردي كه گفتين بخشي از اونهاست... متن رو از طريق منوي فايل و دستور Place وارد كنيد و در پنجره باز شده تنظيمات مربوطه رو به درستي انجام بديد تا تمام تغييرات وارد اينديزاين بشه/..

tanazjonam

New Member
سلام به دوستان عزیز
اولین بارمه اینجا از اساتید، خودم شخصاسوال میپرسم ولی بارها از مطالب مفیدتون استفاده کردم ، با ایندیزاین خیلی کار کردم نه مبتدی ام نه حرفه ای

یه کار کتاب آماده چاپ دارم ولی چند تا سوال برام پیش اومده هرکدام از دوستان که اطلاعاتی دارن و میتونن کمکم کنن خیلی خیلی ممنون میشم ازشون
البته واقعا ببخشید اگه سوالم تکراریه همینجا عذر خواهی میکنم .

کتاب مذکور پر عکسه و کار قراره سیاه و سفید چاپ بشه
تمام عکس ها grayscale شدند ولی با فرمت jpg هستند تو همین انجمن بود فک کنم که خوندم فرمت عکسا باید tif باشه برای ایندیزاین همین یکم نگرانم کرده
اگه به اصل عکسا دسترسی داشتم حتمن با وجود زحمت زیاد و دوباره کاریش اصلاح میکردم اما متاسفانه ... ( البته یادمه اوایل کار امتحان کردم دیدم حجم عکسی که tif میشه زیادتره از jpg )
قبلن 5 تا سری کتاب سایز رقعی رنگی با همین فرمت jpg دادم برای چاپ مشکلی پیش نیومد البته کیفیت تصاویری که تحویل گرفته بودم عالی نبود ولی این کتاب یکم حساسه و نمیخوام که مشکلی پیش بیاد

حالا سوالم اینه که عکسای کتاب که با فرمت jpg هست باعث میشه کار چاپش خوب نشه ؟؟؟
تو ایندیزاین نمیشه مود رنگی فایل رو مانند فتوشاپ از cmyk به grayscale تغییر داد؟
رنگ متن که مشکی 100 است عکسا هم که grayscale ، ولی وقتی تو ایندیزاین خروجی رنگهارو چک میکنم میبینم وقتی رنگ مشکی غیر فعال میشه تمام صفحاتم سفید میشه که تا اینجای کار اوکیه و مشکلی نیست اما وقتی سه کانال رنگی دیگرو دونه دونه نه با هم غیر فعال میکنم کل فایل یک کمی کم رنگ و پررنگتر میشه و همین نگرانم میکنه که با وجود اینکه فرمت تک رنگ بودن متن و عکسا رو رعایت کردم چرا اینطوری میشه؟؟؟؟

خیلی خیلی ممنون میشم از دوستانم بابت وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم میزارن

golbaroon

New Member
سلام.
من در تایپ اعداد انگلیسی در ایندیزاین مشکل دارم؛ یعنی اینکه وقتی من یه متن انگلیسی می نویسم و اعداد انگلیسی هم داره (مثل سال و ماه و ...)، اعدای که تایپ می کنم در محیط ایندیزاین به زبان فارسی می نویسه. ممنون میشم که استادان عزیز راهنمایی های لازم را بهم مبذول بفرمایند.

عکس را هم ببینید : 01.png

آخرین ویرایش:

mahdiyar-graph

New Member
سلام خدمت دوستان
من جدیدا در ایندیزاین6 یه مشکلی پیدا کردم....
فونت متن من B Nazanin هست ولی لغات انگلیسی و کاراکترایی شبیه " و - و ... رو نمیخونه و جاشون مربع میندازه...
به خاطر همین مجبورم یکی یکی فونت لغات انگلیسی رو به Arial تغییر بدم که خیلی سخته
نمیدونم مشکل از زبان هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنین؟
...................................
یه مشکل دیگه هم داشتم
اینکه وقتی میخوام یه متنی رو تو ستونها اتومات با شیفت Paste کنم که خودش بچینه ستون ها رو یکی در میون میچینه؟
نمیونم تنظیماتش چیه؟

متچکرم

odrakoola

Well-Known Member
سلام به دوستان عزیز

اولین بارمه اینجا از اساتید، خودم شخصاسوال میپرسم ولی بارها از مطالب مفیدتون استفاده کردم ، با ایندیزاین خیلی کار کردم نه مبتدی ام نه حرفه ای

یه کار کتاب آماده چاپ دارم ولی چند تا سوال برام پیش اومده هرکدام از دوستان که اطلاعاتی دارن و میتونن کمکم کنن خیلی خیلی ممنون میشم ازشون
البته واقعا ببخشید اگه سوالم تکراریه همینجا عذر خواهی میکنم .

کتاب مذکور پر عکسه و کار قراره سیاه و سفید چاپ بشه
تمام عکس ها grayscale شدند ولی با فرمت jpg هستند تو همین انجمن بود فک کنم که خوندم فرمت عکسا باید tif باشه برای ایندیزاین همین یکم نگرانم کرده
اگه به اصل عکسا دسترسی داشتم حتمن با وجود زحمت زیاد و دوباره کاریش اصلاح میکردم اما متاسفانه ... ( البته یادمه اوایل کار امتحان کردم دیدم حجم عکسی که tif میشه زیادتره از jpg )
قبلن 5 تا سری کتاب سایز رقعی رنگی با همین فرمت jpg دادم برای چاپ مشکلی پیش نیومد البته کیفیت تصاویری که تحویل گرفته بودم عالی نبود ولی این کتاب یکم حساسه و نمیخوام که مشکلی پیش بیاد

حالا سوالم اینه که عکسای کتاب که با فرمت jpg هست باعث میشه کار چاپش خوب نشه ؟؟؟
تو ایندیزاین نمیشه مود رنگی فایل رو مانند فتوشاپ از cmyk به grayscale تغییر داد؟
رنگ متن که مشکی 100 است عکسا هم که grayscale ، ولی وقتی تو ایندیزاین خروجی رنگهارو چک میکنم میبینم وقتی رنگ مشکی غیر فعال میشه تمام صفحاتم سفید میشه که تا اینجای کار اوکیه و مشکلی نیست اما وقتی سه کانال رنگی دیگرو دونه دونه نه با هم غیر فعال میکنم کل فایل یک کمی کم رنگ و پررنگتر میشه و همین نگرانم میکنه که با وجود اینکه فرمت تک رنگ بودن متن و عکسا رو رعایت کردم چرا اینطوری میشه؟؟؟؟

خیلی خیلی ممنون میشم از دوستانم بابت وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم میزارن

اينكه عكسها jpg است مشكل خاصي پيش نمياد.... فقط كيفيت همون jpg ها هم نبايد پايين باشه... براي اينكه كه خيالتون از خروجي كار راحت بشه . خروجي رو به صورت jpg بگيريد و در پنجره خروجي مد رنگي رو grayscale انتخاب كنيد... شما احتمالا خروجي نهايي رو به صورت چهاررنگ ميگيريد كه همين باعث ميشه مشكل فوق پيش بياد.
بازم اگه مشكلي پيش اومد من در خدمت هستم

توجه داشته باشيد اگر با غير فعال كردن رنگها عكس ها كمي كم رنگ يا پر رنگ تر ميشن علتش اينكه شما كارو داريد داخل اينديزاين ميبينيد... عكسي كه قراره چاپ بشه هموني هست كه شما داخل فوتوشاپ ميبينيد نه اينديزاين پس زياد به چيزي كه داخل اينديزاين ميبينيد اعتماد نكنيد.. فقط تنظيمات رنگي رو درست انجام بديد و نتيجه كاررو داخل فوتوشاپ چك كنيد و كارو بفرستيد ليتوگرافي...

آخرین ویرایش:

odrakoola

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان
من جدیدا در ایندیزاین6 یه مشکلی پیدا کردم....
فونت متن من B Nazanin هست ولی لغات انگلیسی و کاراکترایی شبیه " و - و ... رو نمیخونه و جاشون مربع میندازه...
به خاطر همین مجبورم یکی یکی فونت لغات انگلیسی رو به Arial تغییر بدم که خیلی سخته
نمیدونم مشکل از زبان هست یا نه؟
لطفا راهنمایی کنین؟
...................................
یه مشکل دیگه هم داشتم
اینکه وقتی میخوام یه متنی رو تو ستونها اتومات با شیفت Paste کنم که خودش بچینه ستون ها رو یکی در میون میچینه؟
نمیونم تنظیماتش چیه؟

متچکرم

درمورد سوال اولتون بايد بگم كه : چك كنيد متن داخل چه نرم افزاري تايپ شده ... اگه ورد 2007 بود خروجي 2003 بگيريد و دوباره وارد انديزاين كنيد شايد درست شد... اما ممكنه به هر دليلي درست نشه و بازم بعضي از فونت ها رو نخونه .... خود من با موردي روبرو شده بودم كه تمام "د" ها رو جدا تايپ ميكرد... يعني فرقي نداشت د متصل باشه مثل "سبد" يا جدا باشه مثل " داس" هر دو مورد رو جدا ميزد.... هر كار كردم درست نشد كه نشد... شما هم اگر با اين مورد روبرو شديد بايد از grep استفاده كنيد.... يك پاراگراف استايل بسازيد و در قسمت گرپ استايل سمت چپ براش تعريف كنيد كه تمامي "و" رو پيدا و كاراكتر استايل خاصي بهش اختصاص بده... كاراكتر اسايل رو هم به سليقه خودتون تغيير بديد .. مثلا با يه فونت ديگه و زبان ديگه ....(اگه متوجه نميشيد داخل گوگل سرچ كنيد grep style indesign")
براي متن هاي انگليسي هم كه چاره اي جز گرپ استيال نداريد..... در قسمت to text تايپ كنيد [A-Z|a-z] و يك كاراكتر استايل ديگه بسازيد و زبانش رو انگليسي و يه فونت انگليسي انتخاب كنيد و تمام.

golbaroon

New Member
golbaroon
تنظیمات زبان رو چک کنید درست میشه
-----------------------------------------------------------------
ای بابا ما میگم تنظیمات زبان کاملا بی عیبه، اگه مشکل داشت انگلیسی که نمی نوشت برادر من!
لطفا اگه سوادشو نداری جواب نده الکی!

odrakoola

Well-Known Member
-----------------------------------------------------------------
ای بابا ما میگم تنظیمات زبان کاملا بی عیبه، اگه مشکل داشت انگلیسی که نمی نوشت برادر من!
لطفا اگه سوادشو نداری جواب نده الکی!

دوست خوبم من اگه خلاصه جواب ميدم علتش اينه كه اين سوال چندبار جواب داده شده.... و شما با يه جستجوي ساده به جواب ميرسي
اين هم كه ميگي من سوادشو ندارم... باهات موافقم ... واسه همين هميشه گفتم كه در حد دانشم جواب ميدم.
در ضمن اين كه فونت انگليسي باشه ربطي به زبان نداره... شما ميتوني با زبان فارسي اما يه فونت انگليسي و در حالتي كه كيبورد در حالت en هست انگليسي تايپ كني در حالي كه همچنان زبان فارسيه(همين مشكلي كه الان شما داري).
در هر صورت بازم عذر ميخوام و سعي ميكنم دفعات بعد با دانش بيشتري جواب بدم.

mamsana

New Member
سلام خدمت عزیزان
شرمنده اگه سوالم تکراریه! ولی چون ضروریه بی زحمت پاسخ بدید و کامل :)

بنده ایندیزاین رو روی مک نصب دارم

مشکلم اینه که وقتی زبان فارسی هست نمیتونم رو پنل هام اعداد تایپ کنم و مثلا اندازه فونت رو بزنم و ارور میده ولی وقتی زبان رو انگلیسیه میشه و مشکلی نیست

دلیلش رو کسی میدونه؟

میدونم شاید مهم نباشه ولی تو کارهای سریع مهمه!

ممنون اگه کمک کنید

odrakoola

Well-Known Member
سلام خدمت عزیزان
شرمنده اگه سوالم تکراریه! ولی چون ضروریه بی زحمت پاسخ بدید و کامل :)

بنده ایندیزاین رو روی مک نصب دارم

مشکلم اینه که وقتی زبان فارسی هست نمیتونم رو پنل هام اعداد تایپ کنم و مثلا اندازه فونت رو بزنم و ارور میده ولی وقتی زبان رو انگلیسیه میشه و مشکلی نیست

دلیلش رو کسی میدونه؟

میدونم شاید مهم نباشه ولی تو کارهای سریع مهمه!

ممنون اگه کمک کنید

از نسخه ام اي استفاده كنيد.. . احتمالا مشكل حل بشه... متاسفانه من اطلاعي ندارم با مك بايد تنظيمات خاصي اعمال كرد يا نه... اميدوارم دوستاني كه با مك كار كردند بيان و جواب بدن...

جدیدترین ارسال ها

بالا