با سلام
من سالهاست که دارم بادیزاین کار میکنم
البته خودم تمام سوالاتم را پاسخ میدم !!! اما چنتا سوال داشتم که پاسخشون رو پیدا نکردم و می خواستم بدونم دوستان متخصص ایا میتونند به این سوالات جواب بدن ممنون میشم من رو راهنمایی نمایید
1- چگونه میتوان با ادب ایندیزاین یک جدول با خانه های یک در میان مثل شطرنج ساخت به عبارتی چگونه می توان یک شطرنج ساخت ؟!!!
2- چگونه می توان برای تصاویر یک کادر یا فریم دلخواه طراحی کرد مثلا من می خوام برای تصویرم یک فریم با عکس های مختلف از پروانه بسازم !!
3- چگونه می توان ادب ایندیزاین اسکریپت نویسی کرد ؟!!
4- چگونه می توان در ادب ایندیزاین تصاویر را پرسپکتیو کرد ؟!!
5- چگونه می توان در ادب ایندیزاین فاصله بین ستونهای متنی را با تصویرهای دلخواه پر کرد مثلا من می خوام بین ستونهای متن از خطه زیگ زاگ استفاده کنم !!
6- ادامه سوالاتم رو بعد از پاسخ به سوالات بالا میفرستم !!
البته من به پاسخ چند مورد از سوالات بالا رسیدم اما بیشتر می خوام بدونم
یا علی
سلام
سوالات شما در حد کار با برنامه ورد هستن، ایندیزاین و به طور کلی برنامه های حرفه ای طراحی خیلی زیاد از تمپلیت و قر و قمیش استفاده نمیکنن در اصل ایندیزاین برنامه ای هست که برای یک گرافیست طراحی شده و فرض رو بر این گذاشته که کاربر بسیار خلاقه اما برنامه ورد به خلاقیت کاربر خودش اطمینان نداره برای همین چند نمونه جدول طراحی شده و استایل بندی شده در اختیار کاربر قرار میده به هر حال:
1. یا به طورت کاملا دستی یا با نوشتن یک اسکریپت میتونین به نتیجه دلخواهتون برسین. توجه داشته باشین که محتویات یک سطون با رنگ و نوشته قابلیت کپی و پیس کردن رو دارن یعنی شما یه جدول خام بسازین یک سطون رو به دلخواه بسازین محتویات سطون رو در سطون بعدی کپی کنین کمی خلاقیت بزارین مشکل به راحتی حل میشه
2. کادر دلخواهتون رو آماده کنین تو منوی لایبرری (کتابخانه) ذخیره کنین، هر جا لازمش داشتین بیارینش بیرون و عکستون رو پیس کنید( بازم هم میگم که شما که ورد به شما به عنوان یه کاربر بدون خلاقیت نگاه میکنه و خلاقیت رو براتون آماده میکنه اما ایندیزاین نه)
3. کتابهای لاتینی وجود دارن راجع به اسکریپت که میتونی اگر برنامه نویسی جاوا رو میدونی از اونا استفاده کنی، اگرم که نمیدونی بهتره از اسکریپت های آماده ایندیزاین و ... چمیدونم..( این سوال به نظرم مث این میمونه که بخوای به من بگی که میتونی اسکریپت بنویسی
)
4. ایندیزاین برنامه صفحه آرایی ه، پرسپکتیو نداره، استامپ نداره، یه عالمه فیلتر نداره، و خیلی چیزیایی دیگه نداره... مث این میمونه که بپرسی مستر پیج فتوشاپ کجاست؟ به هر ایندیزاین جزو مجموعه ادوبی هست ( راستی واسه کلیه مجموعه ادوبی هم میشه اسکریپت نوشت)
5. تو مستر پیج زیگ زالتون رو بین سطون بکشین
6....