درود برشما دوستان عزیز
مشکلی در رابطه با ایندیزاین دارم که حسابی مرا خسته کرده است! اگر لطف کنید و کمک کنید ممنون میشوم؛
کتابی را صفحهبندی کردم که قلم آن لوتوس است. بعد که کار را تحویل دادم از من خواستند که فونت کتاب را به شیراز، از مجموعه فونتهای مریم (f_*) تغییر دهم. فونت های مریم را دانلود و نصب کردم، اما وقتی کل متن را انتخاب میکنم و فونت شیراز را هم انتخاب میکنم، اتفاقی نمیافتد. اصلن تا به حال از فونتهای مریم استفاده نکردهام و نمیدانم در رابطه با کتابی با این حجم چه باید بکنم. وقت به شدت تنگ است و تحت فشارم. لطف میکنید اگر جواب بدهید.
سپاس و احترام
مریم یک مبدل فونت هست و فقط فونت هایی رو که در اون تایپ شده اجازه میده ویرایش کنید
شما اول نرم افزار مریم رو نصب کنید
متنتون رو توی ورد باز و کپی کنید
حالا برید تو مریم و در منوی conver>paste arabic windows
حالا متن به صورت پیش فرض با فونت یکان کپی شد توی مریم
و حالا اگر متن رو از مریم کپی کنید و توی ایندیزاین پیست کنید می تونید فونت f_shiraz رو، روی اون اعمال کنید.
البته من با این روش معمولن مشکل دارم به خاطر همین بهتون پیشنهاد میکنم فونت های ویندوزی رایج مثل اونهایی که اولشون 2_ دارد یا اونهایی که اولشون با B شروع میشه یا اگه فونت های mrt رو دارید یا اقسام دیگری از فونت های رایج که صد در صد در اون دسته از فونت هایی که خودتون دارید حتمن فونت شیراز رو داره یا اینکه همین فونت شیراز به یک اسم دیگه تبدیل شده می تونید بدون واسطه قرار دادن مریم از شیراز استفاده کنید
ببنید کدوم جواب میده اگر نتونستید سریع جواب بدید