سلام
گفته های همه دوستان رو خوندم، و چیز های زیادی یاد گرفتم تشکر هم میزنم حتما حول نشید

شوخیدم
اول در مورد کار حمید جان این سیستم چقدر flexible هستش؟ در مورد حالات مختلف صورت منظورمه، یعنی تا چه حد میشه deform ـگی ایجاد کرد؟ مثلا کشش زیاد فک، stretch & squash کلی سر، درضمن دیدم که line ـهای که گذاشتی bezier دارن، این handel ـها مشکل ایجاد نمیکنن تو حالات صورت؟
نمیدونم کارای چه شرکتی رو دوست داری ولی من بیشتر ور ریگ و انیمیت Blue sky زوم هستم و به نوعی leader خودم کردمش، مثلا horton ، rio و این آخری Ice age 4 رو ببین صورت کاراکترهای چقدر منعطف هستن، کشیدگی هان و فک، یعنی هر حالتی که انیماتور میخواد روی صورت ها پیاده میشه، پلک کش میاد، مثلا اون قسمت که بدن سید بی حس میشه، البت ممکنه فقط برای اون شات یه rig جداگونه زده باشن ـها ولی تو ادامه میبنی بدن و صورت چجوریه، یا صورت اون ننه جونه، با خمیر فرقی نداره. این حالات با morph و blend shape نمیشه، شاید یه چیزایی ازش در بیاد ولی باز محدودی، الان این سیستم line در همین حد هست دیگه؟ یعنی دست آدم بازه، چون قبلا یه چیزایی ازش دیده بودم.
البت این چیزایی که گفتم زیاد تو ایران کاربرد ندارهها ولی من الان این کاری که میخوام بکنم با این که خدا رو شکر خودمون پروژه میگیریم ولی میخوام یا به نوعی میخوا
یم هم واسه خودمون که ببینمی چند مرده حلاجیم هم این که با قدرت پروژه بگیریم رو این چیزا کار کنیم.
حالا این سیستم ریگ چقدر منعطف هست؟ کلا تو ریگ هم هیچ اعتقادی به پلاگین ندارم، چون اونقدر دستت باز نیست تازه ممکنه به باگ هایی هم بخوری.
در مورد topology صورت که رفیقم گفت من یه لینک خیلی خوب دارم برای صورت های فانتزی و واقع گرایانه که خیلی خوب بود ولی تو دفتر book mark نیست، میرم خونه پیداش کردم برات میذارم اگه میخوای
حق یار همه