HOMAYOON.F
Member
دوستان سلام، من میخوام وقتی صحنه رو میچرخونم آبجکتها رو وایرفریم ببینم، همون کاری که کلید حرف O انجام میده، ولی هر کار میکنم نمیشه، تو تنظیماتش(Adaptive Degradation) هم رفتم ولی جواب نمیده، میشه یه راهنمایی کنید؟
باید بگم، شما هر جور دلت خواست میتونی ببینی، اصلا اگه خواستی میتونی نبینی.شما با زدن کلید O اجسامت رو هنگام جابجایی دوربین وایر نمیبینی، فقط Bounding Box میبینی.
علي جان اگه منظورت منم، ببخشيد كه ناراحتت كردم، قصد بدي نداشتمبا سلام به همه دوستان
من علی هستم sersha هستم عضو جدید.......اما....تا خواسیم 2 تا نکته مهم و همه فهم رو در مورد تردی به دیگران انتقال بدیم .......برامون ایمیل میزنن میگن ....توپولوژي ..Topology.رو چرا تو مطلب عنوان نکردید.....آخه داداش گلم شما اجازه بده
من 2تا راهکار موثر رو توضیح بدم کامل .....بعد شما از Topology کارما ایراد بگیر قوربونت برم...
تو رو خدا بیاید این دیوار عظیم تعصب رو بشکنید تا همگی بتونیم کار تاثیر گذار خلق کنیم.
با تشکر از همه دوستان ....ببخشید که رک حرف زدم آخه بهم خیلی بر خورد
با سلام .
امروز می خوام یه ابزر مخفی در v-ray رو براتون آشکار کنم که شاید بسیاری از v-ray کارها هم از وجودش بی خبر باشند .
خوب اسم این ابزار پنهان v-ray ، که برای مشاهده تصاویر رندر شده در v-ray frame buffer ( کلید f9 ) به صورت لایه ای مانند لایه های فتوشاپ که کاربردش در مقایسه رندر های مختلف ( تست رندر ) میباشه VRAY_VFB_HISTORY نام داره . در واقع میشه گفت توسعه یافته ram player در منوی رندرینگ مکسه .
سلام
ممنون از این نکته
ولی من در ویستا 64 همین کار رو عینا انجام دادم ولی در مکس اتفاقی نیفتاد
می شه راهنمایی کنید که توی ویستا چجوری می شه این امکان بسیار سودمند رو فعال کرد؟
متشکرم
تا کجا؟!تا اینجا خسته نباشید
توپی از خودتونه. چشات توپ میبینه.تاپیک توپی شده.
پیشنهاد خیلی خوبیه، اگه با عکس باشه.نظرتون چیه که ترفندها رو هر ماه توی مجله گاما به اسم خودتون بذاریم؟
تا اینجا خسته نباشید بچه ها. تاپیک توپی شده. نظرتون چیه که ترفندها رو هر ماه توی مجله گاما به اسم خودتون بذاریم؟