hoseini_smm
Member
درسته. من edit poly رو ندیده بودم. ولی کلا اگه مدلسازی کرده باشید و shape اولیه تون رو از دست داده باشید این نکته خیلی به درد میخوره.
آقا پیست 100 ام هم که گذشت تبریک !
کی داوطلب میشه اینارو pdf کنه ؟
آخه میدونید چیه ؟ نکته ها رو آدم دیگه مطمئن نیست بقیه گفته باشن به جز کسایی که از اول تاپیکو دنبال کردن. اگه همه نکات یه جا جمع بشه لا اقل به عنوان نسخه اول هم استفاده ش بهتره هم اساتید بیشتر و مطمئن تر نکته وارد میکنن ! (البته همه اینا به نظر من بود)
مرسی عزیزم! اما چه حالی میشی اگه بگم پست صدم رو خودت دادی ؟؟؟سلام،
پیست صدت مبارک!! (به من چه! خودت نوشتی )
راس میگی دیگه فک کنم وقتشه، اگه وقت کنم خودم pdf اش میکنم، اما نکته اینجاس که، اگه وقت کنم.
هیچ حالی!!چه حالی میشی اگه بگم پست صدم رو خودت دادی ؟؟؟
کی گفته تاپیک منه؟! اگه تاپیک من بود که شماهارو را نمیدادم! تاپیک همه اس.میدونم تاپیک خودته و روش تعصب داری اما بیا و به خاطر همه یا خودت وقت کن یا اگه کسی خواست کمک کنه بگو باشه !
مبارکه ان شاءالله بتونید پست های زیاد و مفید رو از شما ببنیم و کاربر فعال بشین.آقا پیست 100 ام هم که گذشت تبریک !
خواهشمندم
هیچ حالی!!
کی گفته تاپیک منه؟! اگه تاپیک من بود که شماهارو را نمیدادم! تاپیک همه اس.
آقا هر کی میخواد pdf اش کنه، مگه من گفتم فقط خودم میخوام pdf اش کنم.
باشه، میشینم ببینم چی کار میتونم بکنم.
موفق باشی
مبارکه ان شاءالله بتونید پست های زیاد و مفید رو از شما ببنیم و کاربر فعال بشین.
موفق و پیروز باشین.
در اصل نرم افزار 3ds Max فقط از اجسام هندسی Mesh و همه ی اجسامی که وجوه آن سه ضلعی بودند پشتیبانی میکرد. تقسیم بندی وجوه یک جسم به وجوه سه ضلعی این اطمینان را میدهد که هنگام رندرسازی مشکلی پیش نخواهد آمد، چون موتورهای رندر قادر به رندر کردن اجسام با وجوه چهار ضلعی و بیشتر از آن نبودند.
به مرور زمان موتورهای رندر بهبود یافته و عملکردشان تقویت شد که دیگر نیازی به تقسیم بندی یک سطح به وجوه متشکل از سه ضلع نبود، به عبارت دیگر نرم افزار قادر به رندر وجوه چهارضلعی و بیشتر از آن نیز شد.
دعوا هم نداریم که....شنیدن یه نظر اینقدر سنگین شده....
فرخ جان، هم یه جورایی تو درست میگی هم این کتابه.این مطلب اشتباهه
اگر PDF باشه پیدا کردن یه چیز خاص خیلی سخت میشه . قبول دارین ؟!!
ps: راستی ! Chm با فارسی مشکل نداره ؟
داداشمی ! منم مطمئنم که همین طور بوده.ظاهرا سوءتفاهم پیش اومده!
من به هیچ عنوان قصد توهین یا دعوا یا چیز دیگه ای رو نداشتم، فقط میخواستم شوخی کرده باشم ! !
اگر میخواهید یک پنجره رو داخل یک دیوار دربیاورید پنجره رو با دستور window در قسمت creat دقیقا بر روی یک دیوار که با دستور wall کشیدید بندازید.( قاعدتا snapرا باید روشن کرد) خود دیوار خودبخود دارای روزنه ای به اندازه فضای پنجره میشود
نیازی به لینک کردن نداره.يه نكته ي مهم رو جا افتاده اونم اينكه حتما بايد در يا پنجره رو به ديوار لينك كنيد,در غير اين صورت هيچ اتفاقي رخ نميده