alireza-metal
Active Member
خوبي عليرضا جان! اي ول با حرفت حال كردم!
من که خیلی مخلصتم با این avatari که بالا گزاشتی کلی حال دادی . دمت گرم
آخرین ویرایش:
خوبي عليرضا جان! اي ول با حرفت حال كردم!
شاید باگ امنیتی فایر فاکس مشکل داشته باشه .ولی من فایر فاکسو با هیچ مرورگر دیگه ای حاضر نیستم عوض کنم
در درجه دوم از اپرا خوشم میاد.راحته
اصلاً از Ie خوشم نمیاد.
اگر فایرفاکستون به روز باشه، باگ خطرناکی نخواهید داشت.شاید باگ امنیتی فایر فاکس مشکل داشته باشه .
دقیقا من هم با همین جمله موافقم . کلا به نظر من بهترین مرور گر ها فایر فاکس و اپرا هستن ، که الان فایر فاکس نسخه جدید همه چیز رو ساپورت می کنه.اگر فایرفاکستون به روز باشه، باگ خطرناکی نخواهید داشت.
جای دیگه ای باید دنبال مشکل بگردی نه تویه فایرفاکس ...بعد فایر لعنتی من اصلا نتونستم یک فایل کامل باهاش دان کنم
بهتره این تاپیک قفل شه چون علی رقم اینکه مطالب مفید نداشته بعضی ها اطلاعات غلط هم ترویج می کنن و شدیدا هم پایداری می کنن .
قفل شه بهتره
با وجود اینکه من با شما موافقم !
اکثریت کاربران از IE استفاده میکنند !
رای هم با اکثریت هست !
پس فقط IE !
متاسفانه که همیشه حق با اکثریت نیست تو یه جمعیتی معتاد زیاد باشه حق با اونا هست یا حق با کسانی که بهتر از اونا هستن و مریض نیستن .با وجود اینکه من با شما موافقم !
اکثریت کاربران از IE استفاده میکنند !
رای هم با اکثریت هست !
پس فقط IE !
دقیقا برنامه نویسان و طراحان وبی که از استاندارد چیزی حالیشونه و میشه بهشون گفت طراح وب، فایرفاکس یا اپرا رو می پرستند... (مفهوم این حرفم رو تا زمانی که طراحی استاندارد وب انجام ندی نمی فهمی!)البته اونهایی که برنامه نویس وب هستند مثلا به علت هماهنگی بیشتر وب سایت همیشه میگن Ie