بهترین مرورگر از نظر شما

بهترین مرورگر کدام است؟

• Internet Explorer

رای: 18 10.2%
  • Mozila FireFox

رای: 112 63.6%
  • Opera

رای: 44 25.0%
  • MSN Explorer

رای: 2 1.1%

• مجموع رای دهندگان
    176

alireza-metal

Active Member
خوبي عليرضا جان! اي ول با حرفت حال كردم!
174.gif

من که خیلی مخلصتم با این avatari که بالا گزاشتی کلی حال دادی . دمت گرم

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
من نمي دونم اين آقاي ojayee برنامه نويس هاي دنيا رو يا آلو حساب كرده يا شفتالو . آخه همه برنامه نويس هاي دنيا خرن و اين موضوع رو بيان نكردن وايشون كه با هوشن فهميدم كه فاير فاكس همون IE هست منتهي پوستش عوض شده:D

koronado

New Member
سلام
من يه نرم افزار براي هك ياهو دارم كه (البته تكامل يافتيه يه نرم افزار ديگه به نام jps هست كه تا اخرين ورژن ياهو (از 6 تا 8.1 )(پايين تر از 6 كار نمي كنه)
حجم خودش حدودا 170 كيلو بايت هست و حجم سرورش كمتر از 20 كيلو بايت(از 12 تا 20 متغير است)
كار با اين خيلي ساده است! شما نرم افزار رو اجرا مي كنيد و قابليت هايي رو كه مي خواهيد در سرور شما فعال باشد را تيك مي زنيد بعد اي دي خود تون (اي دي كه قرار است اطلاعات به اون ارسال بشه) رو در قسمت Your Yahoo ID that loged pass send to it مي نويسيد!
بعد يه سم براي سرور خو انتخاب مي كنيد با پسوند دلخواه (مثلا ميخواهيد اسم سرور hack باشه و پسوند ان JPG مينويسيد hack.jpg در قسمت Filename)
بعد كريت سرور را مي زنيد(create server) بعد كنار فايل اصلي نرم افزار يه غايل جديد با نامه سرور شما به وجود مي آيد! حالا شما اين فايل را بايد به قرباني ارسال كنيد! و اين خيلي راحت است چون پسوند ان پسوند عكس است! حتي مي تونيد در سايتهاي رايگان upload كنيد!
لينك دانلود!

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
مثلما از نظر سرعت در بازگشایی صفحات اینترنت، Opera مرورگری است که بشکل شگفا انگیزی بدین امر دست یافت. کافیست سرعت و روش زخیره کردن صفحات وب را با Opera امتحان کنید تا به این مهم دست یابید.
اما خوب IE به علت اینکه رایگان بر روی محبوب ترین سیتم عامل دنیا ارایه می شود، بیشترین استفاده و یا شاید گفت محبوب ترین مرورگر بر روی اینترت طی تمامی سالها طبق آمار w3C می باشد. اما آیا اکسر کاربر های اینترنت از وجود دیگر مرورگر های وب آگاه هستند، آیا بدان ها دسترسی راحت دارند!!!
من بشخصه اینترنت رو با Opera شناختم، اما support نکردن opera از تکنیک ajax همچنان مارا آزار میدهد، همین mailBox سایت yahoo.
علت دیگر مشکل آفرین شدن طراحتنیست که به استاندارد سازی با مرورگر های دیگری غیر از IE بی توجه اند.
شما تسور کن مرورگری که با محبوبیت بالای 80% بین کاربران اینترنت مطرح است IE، ضالمانه استاندارد های w3c را زیر پا له میکند و خود شروع به استاندارد سازی میکند.

h.khafan

Active Member
شاید باگ امنیتی فایر فاکس مشکل داشته باشه .ولی من فایر فاکسو با هیچ مرورگر دیگه ای حاضر نیستم عوض کنم
در درجه دوم از اپرا خوشم میاد.راحته
اصلاً از Ie خوشم نمیاد.

منم مین که حمید گفت

VAHID216

مدیر بازنشسته
اگر فایرفاکستون به روز باشه، باگ خطرناکی نخواهید داشت.
دقیقا من هم با همین جمله موافقم :D . کلا به نظر من بهترین مرور گر ها فایر فاکس و اپرا هستن ، که الان فایر فاکس نسخه جدید همه چیز رو ساپورت می کنه. :)

mahdyonline

Active Member
هیچی اینترنت اکسپلور خودمون نمیشه این نسخه ی 7 محشر و یکی از امکانتش اینه که میتونی چند تا صفحه ی خانگی داشته باشی
بعد اپرا
بعد فایر لعنتی من اصلا نتونستم یک فایل کامل باهاش دان کنم

VAHID216

مدیر بازنشسته
بهتره این تاپیک قفل شه چون علی رقم اینکه مطالب مفید نداشته بعضی ها اطلاعات غلط هم ترویج می کنن و شدیدا هم پایداری می کنن:) .
قفل شه بهتره:wink:

بهتره این تاپیک قفل شه چون علی رقم اینکه مطالب مفید نداشته بعضی ها اطلاعات غلط هم ترویج می کنن و شدیدا هم پایداری می کنن:) .
قفل شه بهتره:wink:

با وجود اینکه من با شما موافقم !

اکثریت کاربران از IE استفاده میکنند !
رای هم با اکثریت هست !
پس فقط IE !

h.khafan

Active Member
من به شخصه از همون 2 یا 3 روز اولی که فایر فوکس اومد دارم باهاش کار میکنم و عاضق این مرورگرم.

ولی حق با blackboy_siasia چون در حال حاضر بیشتر افراد از IE استفاده میکنن چون یا نمیدونم مرور گرهای دیگه ای هم وجود داره ویا حال دانلود کردن و تجربه کردن یه چیز جدید رو ندارن (طبق تحقیقات دخترا این جورین.به کسی هم بر نخوره یه وقت چون من تو روزنامه خوندم.)

ولی مطمئنا تا چند سال دیگه قضیه بر عکس میشه.

فقط FF

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
با وجود اینکه من با شما موافقم !

اکثریت کاربران از IE استفاده میکنند !
رای هم با اکثریت هست !
پس فقط IE !
متاسفانه که همیشه حق با اکثریت نیست :wink: تو یه جمعیتی معتاد زیاد باشه حق با اونا هست یا حق با کسانی که بهتر از اونا هستن و مریض نیستن:) .
استفاده IE هم به خاطر اینکه همراه با سیستم عامل ویندوز می یاد و اصولا یا خبر ندارن افراد استفاده کننده و یا حاضر به تجربه چیز جدیدی نیستند.
:)
موفق باشید

alireza-metal

Active Member
کاملا با حرفهای وحید موافقم
تازه جالب اینجاست که اکثریت اینجا به firefox رای دادن !

آخرین ویرایش:

persianebay

Active Member
آقایون دعوا نکنید به نظر من فقط Fire Fox البته اونهایی که برنامه نویس وب هستند مثلا به علت هماهنگی بیشتر
وب سایت همیشه میگن IE

VAHID216

مدیر بازنشسته
خوب همونا نظرشون رو عوض کردن حالا می گن دو تاش :d این حرف مال قدیم بود!!!!!

oxygenws

Active Member
البته اونهایی که برنامه نویس وب هستند مثلا به علت هماهنگی بیشتر وب سایت همیشه میگن Ie
دقیقا برنامه نویسان و طراحان وبی که از استاندارد چیزی حالیشونه و میشه بهشون گفت طراح وب، فایرفاکس یا اپرا رو می پرستند... (مفهوم این حرفم رو تا زمانی که طراحی استاندارد وب انجام ندی نمی فهمی!)

جدیدترین ارسال ها

بالا