بهترین مرورگر از نظر شما

بهترین مرورگر کدام است؟

• Internet Explorer

رای: 18 10.2%
  • Mozila FireFox

رای: 112 63.6%
  • Opera

رای: 44 25.0%
  • MSN Explorer

رای: 2 1.1%

• مجموع رای دهندگان
    176
attachment.php

پیوست ها

• 02-68126232.gif
    02-68126232.gif
    15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 70

majid2x

Active Member
ما كه نفهميديم چي شد !
تبليغات ! ؟
انتخاب بهترين مرورگر ؟!
مسخره بازي ؟!

winsent

Banned
با سلام.
ابتدا از تمامی دوستانی ( hel_xoy , majid2x , mjrayaneh , hamid ir , mexo , oxugenws , alborz و خودم! ) که در این بحث شرکت کردند کمال تشکر رو دارم و از اینکه این موضوع تقریبا داره به مبحث اصلی میپردازه خیلی خوشحالم، چون همون طور که خودتون هم میدونید بسیاری از موضوع ها بعد از چند پست به شوخی یا مسخره گرفته میشه و از هدف اصلی خودش باز میمونه.
فایرفاکس الان داره بسیار خوب و عالی عمل میکنه، هر باگی که پیدا میشه در سریعترین زمان ممکن پچ اصلاحی اون توسط مازیلا بیرون میاد، از سرعت و امنیت خوبی برخورداره و... اما باید ببینیم که با انتشار نسخه نهایی ویندوز ویستا و اینترت اکسپلورر7 فایرفاکس همچنان میتونه خودش رو در اوج نگه داره یا نه؟ شاید مایکروسافت در اینترنت اکسپلورر 7 نکتع ای را قرار بده که تا حالا در نسخه های بتا و آزمایشی از قرار دادن اون جلوگیری کرده تا وقتی که نسخه اصلی منتظر شد به یک باره فایرفاکس رو در هم بشکنه...
در آخر باز هم از یکایک شما دوستان ممنون و سپاس گذارم، امیر قاضی زاده

Kintaro

Member
سلام بچه ها من روی این مسئله تحقیقات زیادی انجام دادم چرا که برای کسی که مدت زیادی را در اینترنت می چرخد سرعت و قدرت و سازگاری مرورگر بسیار حائز اهمیت است (در صرفه جوئی در زمان و هزینه)به نظر من حرف
اول را در مرورگر ها از لحاظ سرعت اپرا میزند که در واقع مرورگر قدیمی و با اصل و نصبی است
وقتی برای بار اول مرورگر فایر فاکس به بازار آمد آن را همراه اپرا نصب کردم از لحاظ سرعت یکی هستند ولی چند اشکال و ایراد در فایر فاکس دیدم اول اینکه منوی دانلود مننجر یک صفحه کوچک در بالای صفحه باز میشود که زیاد به نظر من جالب نیست ودوم اینکه شبیه مرورگر اینترنت اکسپلور است (حد واسطی بین اکسپلور و اپرا) ودر نهایت به
نظرم شاید آن قدمت اپرا را نداشته باشد و بیشتر به درد کاربرانی می خورد که می خواهند از اینترنت اکسپلور بیرون
بیایند و شاید یک کم محیط اپرا بررایشان سخت است

opera-1
flock-2
fire fox-3
msn explorer-4
-internet explorer-5

zfarhad2003

Member
وقتی برای بار اول مرورگر فایر فاکس به بازار آمد آن را همراه اپرا نصب کردم از لحاظ سرعت یکی هستند ولی چند اشکال و ایراد در فایر فاکس دیدم اول اینکه منوی دانلود مننجر یک صفحه کوچک در بالای صفحه باز میشود که زیاد به نظر من جالب نیست ودوم اینکه شبیه مرورگر اینترنت اکسپلور است (حد واسطی بین اکسپلور و اپرا) ودر نهایت به
نظرم شاید آن قدمت اپرا را نداشته باشد و بیشتر به درد کاربرانی می خورد که می خواهند از اینترنت اکسپلور بیرون
بیایند و شاید یک کم محیط اپرا بررایشان سخت است

دانلود منیجر پیش فرض فایرفاکس رو فقط برای راحتی کار است extention های زیادی وجود داره که می تونید برای استفاده از دانلود منیجر پیشرفته اونها رو نصب کنین.
والا من که شباهتی بین فایرفاکس و IE نمی بینم در ضمن اگه شما از قیافه فایرفاکس خوشت نیاد می تونی theme دیگری رو بگیری و روش نصب کنی یعنی ظاهر فایرفاکس به راحتی قابل تغییره. فایرفاکس مزیتهای دیگه ای داره که شما فقط از نظر ظاهری اون رو دیدین. یکی از مزیتهای بزرگش update شدن خودکاره که مشکلات و باگهاش رو در کمترین فرصت پوشش می ده و مزیتهای دیگه ای که نسبت به Opera برتری داره.

arashonline

Well-Known Member
دوستان من اينارو امتحان كردم !

راحتي كاربري اينترنت اكسپلورر فعلا !

سرعت امنيت .... موزيلا فاير فاكس

اوپرا هم چيز جالبيه امكانت خوبي داره ولي اصلا به اين دو نميرسه !!

blzbb

New Member
اپرا بهترينه
firefox هيجي نداره فقط به خاطر extention هاش معروف شده، غير از اينه

اپرا بهترينه
firefox هيجي نداره فقط به خاطر extention هاش معروف شده، غير از اينه
خوبه والا هر کی میاد یه نظری میده دیگه حالا هر کاره ای باشه باشه!
دوست عزیز هیچی نداره، هیچی رو شما تو سورساش دیدین یا تو قیافش یا از کسی شنیدین؟
از سرعت و امنیت و کار آیی بالاش خبر دارین؟
راستی مرورگرای دیگه به خاطر چی معروف شدن؟
Opera=ادعای این که پر سرعت ترین مرورگره ولی همه چیز که سرعت نیست اونقدر سرعت سیستم و اینترنتو کند می کنه که بیا و ببین!
IE=از همه لحاظ ضعیف فقط چون مایکرو سافت اونو به زور چپونده تو ویندوز معروف شده!
بقیه ام که دیگه هیچی...

blzbb

New Member
خوبه والا هر کی میاد یه نظری میده دیگه حالا هر کاره ای باشه باشه!
دوست عزیز هیچی نداره، هیچی رو شما تو سورساش دیدین یا تو قیافش یا از کسی شنیدین؟
از سرعت و امنیت و کار آیی بالاش خبر دارین؟
راستی مرورگرای دیگه به خاطر چی معروف شدن؟
Opera=ادعای این که پر سرعت ترین مرورگره ولی همه چیز که سرعت نیست اونقدر سرعت سیستم و اینترنتو کند می کنه که بیا و ببین!
IE=از همه لحاظ ضعیف فقط چون مایکرو سافت اونو به زور چپونده تو ویندوز معروف شده!
بقیه ام که دیگه هیچی...

بله من خودم حدود يك سال باهاش كار كردم بجز بد بختي و ايراد و كندي چيزه ديگه ازش نديدم
قدرت و امنيت هم كه اپرا چيزي كم نداره خيلي هم بهتره
كي ميگه اپرا كنده و خودم تا 50 صفحه رو راحت باز ميكنم.
اين كه گفتين از كسي شنيدين هم بگم تا خودم چيزي رو كامل امتحان نكنم نمي گم خوبه
ما هر كي رو ديديم گفته فاير امنيت داره و سرعت داره، شما كه اينكاره اي در فاير بفرما ديگه چي داره(بجز extention)

Salar

Active Member
والا این فایر فوکس برا ما خیلی خوب کار کرده!
پیر بشه...

دوستان ما تا 3سال دیگه هم بشینیم بحث کنیم فایده نداره!
اونا حی پولدار ترو پولدار تر میشن ما هم وقتو هزینمونو از دست میدیم پس دیگه جای بحثی نیست
نظر سنجی نتایج خودشو نشون میده!

blzbb

New Member
باشه بزار دلتون به همين نظر سنجي خوش باشه
اين بحثا هيچ وقت تمومي نداره (لينوكس بهتر است يا ويندوز) (اپرا بهتر است يا فايرفاكس) و و و و

حالا دور از اين بحثا نظروتون در مورد تست acid2 چيه، چقدر معتبر هست
http://www.webstandards.org/action/acid2

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا