دقیقا می گن بده!!!Ie 7 هم می گن بد نیست..البته من هنوز با هاش کار نکردم
lolپيش فرض
MSN Explorer
هر کی ناراضیه بره بیرون!!!
بد جوري موافقم !!همچنان هیچ استانداردی رو رعایت نکرده!!!!! و ie7 با این همه سر و صدا هنوز بدترین مرورگر دنیا از لحاظ رعایت کردن استاندارد هاست!!
البته هنوز نسخه RC3 به صورت RELEASE منتشر نشده!! (یعنی release نشده و خود RC3 هنوز بتا است!)الان همين امروز صبح نسخه RC3 داد بيرون
تخصص شما من رو کشته...fireFox ... opera ...maxthon ... Mozilla ...MSN Explorer ... PhaseOut و بقيه اين مزخرفات (البته بدون دعوا دارم مي گم) يک پوسته بيشتر نيستند و بدون وجود IE هيچيک کار نخواهند کرد... يعني به معناي حقيقي حقه و ترفند...
حال مي ماند Netscape ... بله صد در صد مستقل است...
بابا شما عجب معلوماتی دارید من که تا حالا جک به این بزرگی نشنیده بودم.بسيار متاسفم از اينکه...
fireFox ... opera ...maxthon ... Mozilla ...MSN Explorer ... PhaseOut و بقيه اين مزخرفات (البته بدون دعوا دارم مي گم) يک پوسته بيشتر نيستند و بدون وجود IE هيچيک کار نخواهند کرد... يعني به معناي حقيقي حقه و ترفند...
حال مي ماند Netscape ... بله صد در صد مستقل است...
باور نداريد ؟ يک بار کلک IE را از روي سيستم عامل هاي در پيتي کرک شده بکنيد !!! ببنيد کدام يک از اين ها که بر سر ان جنجال راه انداخته ايد مثلا همين مجيد آنلاين را باز مي کنند.
(طوفان خنده ها)
پروتکل هاي ماکروسافت رو هم از ياد نبريد در خصوص IE و ضريب امنيت ... حالا يک زيبايي و کار بر پسندي پوچ رو هم به اين مبحث ... متاسفم از اين همه ظاهر فريبي.
(طوفان خنده ها)
واقعا سواد شما بالاستليناکس...بروسر... حقه هاي Firefox متاسفانه در اون هم هست
من شخصا ممنون میشم ما جاهل ها رو به حال خودمون رها کنی و دیگه تو این انجمن پستی ننویسی...به نظر مي رسه که مجيد انلاين ديگر مثل سالهاي گذشته بار علمي مطلوب نداره و بيشتر گفتگوها سليقه اي و تحت تاثير احساسات رد و بد مي شه...افسون