به به اینجا مدیر هم داره دمتون گرم
بهتره زیاد سعی کنیم تاپیک رو مخدوش نکنیم و از حالت علمی خارج نکنیم!!
عجب شما تعین سطح می کنی کدوم مطلب علمی و کدوم غیر علمی است ؟
میشه معنی مخدوش کردن تاپیک رو برام بگین اخه تو قوانین انجمن چنین چیزی نبود
یکی از دوستان می گفت انگار شما معروفی به گیر دادن الکی درسته ؟ امیدوارم که غلط باشه
فکر می کردم امار گوگل یعنی علمی
در ضمن بهتر است زیاد سعی کنیم تا حقیقت را پنهان نکنیم
(البته به گویش شیرین مدیر انجمن خدایش جمله نوشته )
ضمن اینکه آمارت شدیدا اشتباه است :>
I love IE
i love firefox
شما فکر می کنی من اون امار رو از خودم نوشتم و یا اینکه الکی دو سه ملیون به IE اضافه کردم
شما متوجه نشدی من دقیقا عبارت مقابل و بدون " " رو برای سرچ گذاشتم
پ.ن: ممنون فرهاد جان... خیلی خوب بود... می خواستم جواب بدم، جواب شما رو دیدم کاملا خیالم راحت شد :>
چرا ما رو از الطاف خودتون مدیر انجمن بی نسیب گذاشتین بد نبود تجربیات و گفتار شما رو هم می شنیدیم
به هر حال وصف العیش نصف العیش اونم عیش با FF
به هر حال من دو تا مطلب نوشتم اولی بر اساس شواهد و قراین و دومی هم باز هم بر اساس امار و اعداد
اما یک نکته باقی است من نه با FF مشکل دارم و نه IE دوست دخترم تا از اون بد بگم از این جانب داری
فقط حقایقی که وجود داره رو مطرح کردم
بزارید کمی از تجربات خودم با FF بگم : (به هر حال برنامه نویس و Flash کار خوبی که هستم )
-----------------------------------------------------------------
فایر فاکس به دلیل سیستم کشی که داره به صورت کلی با کلاس MovieClipLoader یکی از بهترین و کارا ترین کلاسهای َAS مشکل فراوان داره و عملا بی مصرفش کرده
با getUrl همچنین
با loadMovie همچنین
با ExternalInterface.CallBack که نگو نپرس
loadVariables(), و event هاش کلا تعطیل
با HitَArea در صورتی که فایل فلش که داخل یک دایو است را تغییر مکان دهید مشکل دارد
event های مربوط به لود و پایان و یا error در لودینگ برای تمامی فایلهای کش شده مشکل دارد
با selection , ّfocus که افتضاح
I-Beam رو در editable input نشون نمی ده
ScrollWheel در Textarea اصلا جواب نمی ده
اگه از wmode="transparent" برای یک SWF استفاده می کنید کلیه کنترل ها و event ها مثل KeyDown , ... و رو باید در FF
فراموش کنید و اصلا این Mode برای FF جواب نمی ده !!
Popup blocker جناب FF درک باز شدن صفحه توسط یوزر رو ندارند و همه صفحات که با فلش باز شوند
Block می شود
با پخش شدن فلش در FullScreen و onResize برای Stage مشکل دارد
Key.isDown() همیشه false بر می گرداند !
.
.
.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اگه من بخوام ادامه بدم باید تا صبح براتون از تجربیات خودم با FF بنویسم
اینجا مشکل فقط اینه که عادت ما ایرانی هاست تا جو بگیردمون و چیزی رو که همه چه غلط و چه درست می گن
بهترینه ما هم بگیم بهترینه و به خودمون اصلا زحمت دنبال کردن درستی و حقیقت قضیه رو نمی دهیم
ما که نه پول می دیم و نه احتیاجی به لایسنس داریم و فقط با 500 تومن هر چی می خوایم داریم خوب
در اینصورت ارزش FF و IE برای ما برابر است و بهتر و بدون غرض می تونیم بررسی کنیم اما حتی زحمت این کار رو هم به خودون نمی دیم
اما در کشورهای دیگر وقتی مردم برای چیزی
پول می دهند انتظار دارند و ماکروسافت اینو می دونه و مجبوره عملا جوری عمل کنه تا دهن همه بسته باشه
اماFF با مجانی بودن و رفع مسئولیتش Disclaimer مجبور به تعهدی برای ساخت چیز برتری نیست و فقط
شاید نیاز به معروفیت و انگیزه ایجاد بروزری برای اهداف خودشون باعث بشه تا حداقل از موقعیت خالی بودن
جای ماکروسافت استفاده کنند و سهم خودشون رو توسعه بدن اما بررسی حقیقی قضیه هم نشون خواهد داد که حتی در این راه 20%
هم نمی تونن موفق باشند .و با وجود IE7 و Vista باید مشکلات زیادی رو در نظر بگیرند
که منتهی به بسته شدن پروژه و با خریده شدنش توسط ماکروسافت خواهد شد و باز هم سیستم
حرکت اولیه و تک محوری رو برای بروز صفحات اینترنت دنبال خواهد کرد .
بدون ماکروسافت عملا نه این FF بود و نه این سیستم فروم و نه اینکه اینجور دنیای اینترنت و نرم افزار
پیشرفت کنه تا هر کسی راحت بتونه ایده ها و افکار خودش رو اجرا کنه و واقعا بی شرمانه است تا فکر کنیم
یک پروژه از یک موسسه کوچک مثل mozilla می تونه با مجموعه ای که خودش خالق این دنیا است دسته و
پنجه نرم کنه
مهم نیست گذشت زمان همه چیز رو ثابت خواهد کرد ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------