با این کار موافقمفكر نمي كنم در چنين موقعيتي لازم باشد اين گفتگو متوقف بشود ، و در صورتيكه آماده هستيد اسكريپتي در روي يك سايت علني بدون ايندكس و قابل ملاحظه حجم فايلها تا حد پر شدن تا (يك ميليون گيگا بايت = هزار ترابايت ) چيزي كه بزرگترين هاستينگهاي آمريكا هم در اختيار ندارند ... لطفا در اختيار يكي از برنامه نويسهاي سايت بگذاريد تا چنين اسكريپت سادهاي را بنويسد يا بنويسيم ... شما هزار گيگ هم بديد كافيه ... لازم نيست يك ميليون گيگ بديد ...
یکی زحمت بکشه من پلان رو حاضر میکنم با همین شرایط
بله ... اگر همين اسمها كه ذكر كرديد رو روي سرورهاتون بگذاريد ( همين نامها رو تغيير بدين ) ، نام جديد نه ، قسمتي از ترديد بر طرف ميشه البته اين تنها دليل نبود اما شما اين يك كار را لطفا انجام دهيد . آنچه كه ليست سيو شدهي ما نشون ميده ، كل ساختاري كه از نام سرورهاي خود گذاشتهايد ساختار يك H-Sphere هست كه بر روي worldispnetwork وجود داره و شما بواسطه وجود اشتراك نامها جهت وجود دسترسي هم سيستمها به تمام سرورها در سيستم h-Sphere تنها نام آنرا يدك ميكشيد.
يعني ما بجاي اينكه داشته باشيم webster.cmsserver.net يا همان webster.worldispnetwork.com
داشته باشيم mohammad.worldispnetwork.com و ديگر webster وجود خارجي نداشته باشد.
یکی از اون لیست انتخاب کنید و به من بدید که ست کنم
تر جیحا چند تا باشن از اونهایی که یوزر روش نیست رو من تعیین میکنم + بشه دید
هر اسمی رو که میخواید بگید
ببینید من که از خودم قصه نمیگم! من طبق قراردادم 110 سرور بهم واگذار شده
حالا مال کی و چی و ... رو نمیدونم و اصلا برام مهم نیست!
مهم اینه که داره به من کار میده! من دسترسی Remote & Root دارم
دیگه بالاخره بعد یه مدت کار کردن فرق بین 110 تا سرور مجزا رو با 110 تا IP تشخیص میدم
ترجیح میدم یکی از دوستانی که احیانا تهران هستند یا چند تا از شما ها رو در یک قرار ملاقات رسمی ببینم و در یک مکانی که اینترنت داشته باشه کتار هم من روی لپ تاپ دسترسی Remote & Root رو به شما نشون بدم و خودتون ببینید که اینها سرور هستند نه IP خالی رو چند تا سرور
من تمامی صحبتم برای بسته شدن این بحث این بود که:
1- بعضی از دوستان تیکه هایی که در شان خودشون بود رو میومدند
2- در سطح اطلاعات خودشون ما رو با شرکت های دیگه مقایسه میکردند (نمونش 4 پست بالاتر)
3- بحث داشت به بیراهه میرفت و بی نتیجه میموند و مثل میخ تو سنگ کوبیدن بود
حالا یک سوال از متخصصین فوق:
آیا داشتن دسترسی Root & Remote Screen دلیل بر 110 سرور هست یا 110 IP?
آیا با دیدن راضی میشید؟
آیا اون موقع قبول میکنید که یه ایرانی میتونه بهتر از هزاران امریکایی کار کنه؟
آخرین ویرایش: