بنظرتون این هاست راست میگه 110 سرور اختصاصی داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cmsserver

Member
پس شما فقط با Host Dep. کار می کنید درسته؟!!!!

ای خدا!

شما مردها همتون همینطورید؟ هر چیزی رو باید 30 بار گفت؟ چرا نمیخواید یک دفعه هم که شده حرفتون به کرسی نشینه؟!؟؟؟؟؟

بابا WorldISPNetwork اسمش روشه!
ممکنه کسی اینو ترجمه کنه و بره یه مقدار راجع بهش تحقیق کنه!!

من با 4 دیتاسنتر قرارداد دارم که با اینجا کار میکنن
اصولا همه از این شرکت به عنوان رابط استفاده میکنند!

بابا یه سرچ بزنید تو گوگل بعد بیاین نظرات کارشناسی بدید!

کد:
We've taken great strides to provide reliable access to you. Our national backbone is ranked among the top in the nation. Connections ranging from OC48s (2.4 Gbps) to gigabit ethernet (1,000 Mbps) form rings around the nation connecting Our core routers at several major exchange points including: 

PAIX Palo Alto, CA 
 Equinix Ashburn, VA 
 Equinix Chicago, IL 
 Equinix Dallas, TX 
 Equinix Los Angeles, CA 
 Equinix San Jose, CA 
 NYIIX Telehouse New York, NY 
 LINX Telehouse London 
 AMSIX NIKHEF Amsterdam  

Our self-healing network architecture virtually eliminates a single point of failure. In addition to our own backbone, we also purchase backup transit from multiple providers in multiple locations to ensure that your data will arrive via the shortest possible routes. Because of our backup transit and the many international peers, our network maintains the shortest routes for sending your data all over the world. On an ongoing basis, we are negotiating with the top fiber carriers for new routes, additional backup transit providers, and we are signing on new peering relationships.  

Our switched network utilizes the Border Gateway Protocol Version 4 (BGP4) over Cisco 12000 series GSR routers. We always update the router's IOS after we have stress tested the latest IOS on a non-critical router, to make sure it is very stable. The switch that your equipment will ultimately be connected to is connected back to a core router via fiber. This means when one part of the Internet slows down your site will not be caught in the bottleneck. All of our servers are fast Dual Xeon based technology with 4GB of RAM. We keep our servers at less than 50% capacity so even when traffic peaks, our servers won't overload.
http://www.hostdepartment.com/networkfacts.html

در ضمن شعارتون چقدر شبیه Host Department!
banner_about.jpg

ali-msh

Member
شما میگید که این دیتا سنتر ها وجود داشتند 1
شما میگید که همه ی سرور های این 4 دیتا سنتر در دست شماست 2

به این هم توجه داشته باشید که سرور های این دیتا سنتر در اجاره افراد حقوقی یا حقیقی هست درست

1 و 2 = پس شما از مشتری هاتون پول میگیرید و سایتشون رو روی سروری قرار میدید که نه به شما تعلق داره نه اون دیتا سنتر میتونه قانونا همچین کاری انجان بده

فکر نمیکنم هنوز جواب درستی داده باشید

مشکلی نیست منم میرم 200 تا IP میگیرم هزینه اش تقریبا 300$ در میاد
پس من 200 تا سرور دارم ,

cmsserver

Member
چه عجب لااقل یکی رفت تحقیق کنه!

به : morsoltany
میشه بگید چی قشنگ بنوده؟ چی رو دروغ گفتم؟
ببینید میتونستم بیام اینجا یه تبلیغ بکنم راست یا دورغ و برم

اما وایسادم و دارم جواب میدم اگه میخواستم کلاهبرداری کنم یا دروغ بگم خیلی راحت میتونستم با این مبلغی که گیرم اومده و یکی دو روزه دیگه جمع کنم برم

میدونید ما ایرانی ها همیشه چوب (ببخشید اما حقیقته) نادانی و یک دندگیمونو خوردیم
چرا بجای اینکه بگیم همه دروغ میگن مگه خلافش ثابت شه نمیایم بگیم همه راست میگن مگه خلافش ثابت شه

این موضوع چیزی نیست که بتونم تو یه تاپیک و یه فاروم و 4 نفر آدم حلش کنم

من قصدم خدمت و تبلیغ برای شرکتم و کسب در آمد بود

حالا کسی خواست یاعلی در خدمتشم هستیم جوابگو هم خواهیم بود
کسی هم نخواست خوشبختانه هاست فروش ارزون و خوب زیاد هست

اما توجه کنید هیچ شرکت هاستینگ توی ایران نداریم که :
1- جرات بکنه هر 1 دقیقه 1 بار آپ تایم اعلام کنه
2- 110 تا حتی IP داشته باشه چه برسه که بخواد اینها رو هم راه بندازه

حتما چیزی هست وگرنه بیکار نیستم بخوام مثلا 110 تا SUBDOMAIN بسازم بعد برم 110 تا ایندکس و تازه بیام بگم تو این سرورها هم میتونید برید!

یکم فکر کنید بحال من که فرقی نداره! من کارم رو میکنم اولش هم گفتم روزی بده من خدا هست نه ...

موفق باشید

cmsserver

Member
شما باید هم از من بیشتر اطلاعات داشته باشید در مورد این کمپانی .چون دارید بازاریابیشو میکنید .
اصلا این وسط موضوع این شرکت نیست !! هر اطلاعاتی لازم باشه داخله سایت یک شرکت مثل Host Department Llc وجود داره ..
بحث رو داری خارج میکنی..
من بازار یابی خودم و شرکتم رو میکنم و دلیلی نداره زیر دست کسی باشم

اطلاعاتمم از اون شرکت کامل کامل هست
متاسفانه شما از ساختار اطلاعات و اینترنت در یالات متحده آمریکا خبری ندارید

راستی!
بحث وجودیت 110 سرور بود که هست! دیگه چرا دارید ادامه میدید؟

cmsserver

Member
توجه داشته باشید بحث سره اطمینان به شماست.نه رو کم کنیه ما... پس شما مدرکی ندارید؟

مدرکی دال بر وجودیت 110 سرور و دسترسی خودم و یوزر به اونها هست و ارائه دادم
موضوعات دیگه بحث شده خارج بحث این تاپیک هست و ربطی به من نداره
اونی که بخواد بخره اعتماد میکنه و میاد جلو

همین طور که نوشتم تعدادی مشتری داشتم ولی چون سیاست کاری من ایجاب میکنه که اسم مشتری ها مو نگم نمیگم

اگه خودشون بخوان میتونند بیان و عنوان کنند

بحث وجودیت 110 سرور بود که هست! دیگه چرا دارید ادامه میدید؟
ما مگه داریم سر چیزه دیگه ای بحث می کنیم؟

متاسفانه شما از ساختار اطلاعات و اینترنت در یالات متحده آمریکا خبری ندارید
بنده تجربه ی کاملی در این زمینه دارم.در همین بخش مجید آنلاین جستجو کنید.... ساختار اینترنت در امریکا با سایر نقاط جهان چه فرقهایی داره که به بحث ما مربوط می شه؟ همه ی سرورهای آمریکا به Host Department متصلند؟
من هنوز منتظر پاسخ سوالم هستم... هاست Department این وسطه کارش چیه و این واسطه چی کار می کنه که حتی خودش هنوز Dedicated نمی فروشه و می خواد تازه شروع کنه؟ اگر شبکه ی اصلیه سرور چرا می خواد در آینده بفروشه؟ خنده دار نیست؟

من بازار یابی خودم و شرکتم رو میکنم و دلیلی نداره زیر دست کسی باشم
زیر دست کی؟ چی؟
شما IP هاتون به نام Host Department یعنی چی زیر دست؟
قول می دم رشتتون ریاضیات نیست.

چرا فقط وضعیت یک سرور رو مونیتور میکنید ؟!؟!؟!؟!؟!:d
--
سرور هایی که به اسم MySQL رجیستر کردین کی Stable میشند ؟
الان که دان هستند.
کد:
C:\Documents and Settings\xxxx>telnet 205.209.112.170 3306
Connecting To 205.209.112.170...Could not open connection to the host, on port 3
306: Connect failed

آخرین ویرایش:

cmsserver

Member
چون بصورت پیشفرض از همین سرور تعریف کردم تمامی فروش ها رو
بقیه سرور ها رو به این دلیل مانیتور نکردم

به محض آغاز فروش از سرورهای دیگه اونها رو هم مانیتور میکنم
هر کسی که نیاز داشته باشه بلافاصله برای مانیتور اقدام میکنم

cmsserver

Member
سرور هایی که به اسم MySQL رجیستر کردین کی Stable میشند ؟

از طریق telnet بسته شده
لطفا برنامه mysql administrator رو دریافت کنید
بعد به من بگید یوزرنیم و پسورد میدم خدمتتون تست کنید
آهان، اینطور که پیداست شما پیش بینی کردی که 110 تا سرور می تونی در آینده داشته باشی.
شما 110 تا سرور داری و فقط از یکی استفاده می کنی؟ هزینه بقیه رو هم راحت میدید؟
به نظر من ارزشش رو داره که 110 تا رو برای اثبات گفته خودتون مانیتور کنید !!!

خیر!
بعضی از سرورها رو دادیم به بعضی سایتهای بزرگ
من یه درخواست براشون فرستاده بودم
الانم به مشتریام ایمیل زدم که لطف کنند و بیان اینجا اگه صلاح میدونند ضمن معرفی خودشون صحبت های بنده رو تایید کنند

پیشنهاد خوبی هست نه؟

بعضی از سرورها رو دادیم به بعضی سایتهای بزرگ
اتفاقا بنده هم دنبال یک اسپانسر برای یکی سایتهام می گردم... حدث می زنم سابقم رو بدونی که اون سایت چیه...
یکی دوتا از این سرورهاتون رو می شه بدید به ما؟

cmsserver

Member
اتفاقا بنده هم دنبال یک اسپانسر برای یکی سایتهام می گردم... حدث می زنم سابقم رو بدونی که اون سایت چیه...
یکی دوتا از این سرورهاتون رو می شه بدید به ما؟
من اصلا شما رو نمیشناسم
اما حاضر هستم شما شرایط خودتون رو ایمیل کنید بعد از بررسی و برآورد هزینه با شما تماس میگیریم

متن درخواست چی بود؟!! :d سرور مجانی نمی خوای آقا؟! :
اگر شما هم در لیست بزرگان و حسابی ها بودی میگرفتی!
میدونی شما از اون اول ادعا کردی به من پلان بده و بلا بلا بلا
ولی فقط حرف بود عمل نبود که!
جرات میخواست! یا همون مرد که بیاد یه دستی بندازه رو این سرور!
اما انگار تو یکی مردونگی رو ....

شمایی که کل اینترنت رو بلدی چند کلاس سواد داری؟؟؟؟؟
حدس درسته نه حدث یاد بگیر مجید جان دلبندم!

بگذریم
تیکه ننداز تیکه نمیشنوی
فکر نکن نمیتونم خوبم میتونم جوابت رو بدم

shemshad

Banned
آقايون يه 2 روز صبر كنين cmsserver تا ييكي دو روزه ديگه براي من 1000000 گيگ فضا بده و دو تا دومين اگه داد كه ريگي به كفششون نيست و منم اينجا اعلام ميكنم اگه نداد ......

سلام
شركت انگليسي كه ما از سرويسهاي ديگريش استفاده مي كنيم ، كلا حدود پنجاه تا سرور اشتراكي داره . با اين پنجاه تا سرور بيست هزار دامين رو پشتيباني مي كنه .

با اين حساب شما بايد 44 هزار دامين رو پشتيباني كنيد (‌به شرط اينكه رو هر سرور 400 اكانت داشته باشيد )‌.

و اين در حاليه كه پر رونق ترين و پر تبليغ ترين شركتهاي ايران ، بيش از 10 هزار دامين ندارند ... با اين وصف نام شما با نام هاستينگ در ايران بايد عجين شده باشد .... در حاليكه بنده كه اطلاعات نسبي نسبت به بازار هاستينگ در ايران دارم ، اولين بار در همين تاپيك نام شما را شنيده‌ام .

در اين ليست مشاهده مي كنيد كه (پارس وب) كه در صدر دامنه‌هاي جستجوي شده سايت وبهاستينگ.اينفو قرار گرفته كمتر از 6000 دامين داره ... پيشنهاد مي‌كنم اگر واقعا شما حدود 8 برابر دامين تحت پوشش پارس وب را داريد با اين سايت تماس بگيريد ، چون بسياري از جستجوگران روي نت ، از روي اين ليست خريد مي كنند.

http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/IR

ضمنا نگهداري سرمايه صد سرور خالي ، اصلا به صرفه نيست ... آنهم در بازار سخت افزار كامپيوتر كه مدلهاي قديمي به روز سقوط مي كنند .

ضمنا من قصدم تبليغ پارس وب نبود ، عده‌اي از دوستانم از سرويسهاي اين شركت اصلا راضي نبودند.

آخرین ویرایش:
با سلام
خوب اين سرورها اونطور كه ادعا مي كنند مال اين شركت ايراني نيست . بلكه براي سرويس دهي صدها ريسلر هست و صاحبان اصلي اين سرور همانش شركت هاست ديپارتمنت هست كه سرويس ريسلريش تحت نام worldispnetwork فعاليت مي كنه .

اين سرورها ، تحت سيستم كنترل H-SPHERE كار مي كنن كه سايتهاي مشتريهاي ريسلر رو بجاي اينكه در يك سرور ذخيره كنن در عرض دهها سرور ذخيره مي كنن و كنترل پنل H-SPHERE‌ كمك مي‌كنه تا يك ريسلر ، توسط يك صفحه دامنه‌هاش رو كنترل كنه . بخاطر همينه كه ايشون مي‌گن 110 سرور در اختيار دارن ... اما ايشون نگفتن كه صاحب تمام عيار اين 110 سرور ايشونن يا شركت هاست ديپارتمنت كه اين صد سرور رو به ايشون بعلاوه صدها نفر ديگه فروخته ؟‌ نامهاي انگليسي و آمريكائي اين سرورها چيز ديگه‌اي رو نشون ميده نامهائي مثل نيكسون و نبولا و نمسيس و ويلسون ... و سرورهاي مجزاي Mail و MySql‌ بهتر حقيقت يك سيستم H-SPHERE اشتراكي رو نشون ميده ... و به نظر بنده اين شركت چيزي بنام Dedicated Server در اختيار نداره .

حالا براي امتحان ميشه يه كار كرد
يك اسكريپت بسازيم روي اين اكانت ( يك ميليون گيگي (!!!) ) حضرت آقا ، و يك فايل رو هي از روي خودش رينيم كنه و كپي كنه ... تا دو سه روز ديگه مي فهميم كه فروشنده مذكور واقعا يك ميليون گيگ فضا داره يا نه !!!‌ :)

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

cmsserver

Member
خوب شما توجه نداشتید به این امر

به قول شما این سرورها مال همه هست
اوکی!

به نظر شما اگه مال همه باشه من میتونم این اسمها رو عوض کنم؟؟؟؟
مثلا بزارم محمد، مهدی، زهرا، فاطمه؟؟؟؟؟
در مورد اون اسکریپت هم بده بیاد تا بزاریم!
الزامی هم به استفاده از Hsphere ندارم میتونم با خرید یک پنل دیگه اونو عوض کنم

در هر صورت شما مشکلتون با اون 110 تا بود که امشب پاک میشه
دلیلی داره ادامه این تاپیک؟؟؟

بله ... اگر همين اسمها كه ذكر كرديد رو روي سرورهاتون بگذاريد ( همين نامها رو تغيير بدين ) ، نام جديد نه ، قسمتي از ترديد بر طرف ميشه :) البته اين تنها دليل نبود اما شما اين يك كار را لطفا انجام دهيد . آنچه كه ليست سيو شده‌ي ما نشون مي‌ده ، كل ساختاري كه از نام سرورهاي خود گذاشته‌ايد ساختار يك H-Sphere هست كه بر روي worldispnetwork وجود داره و شما بواسطه وجود اشتراك نامها جهت وجود دسترسي هم سيستمها به تمام سرورها در سيستم h-Sphere تنها نام آنرا يدك مي‌كشيد.

يعني ما بجاي اينكه داشته باشيم webster.cmsserver.net يا همان webster.worldispnetwork.com
داشته باشيم mohammad.worldispnetwork.com و ديگر webster‌ وجود خارجي نداشته باشد.

فكر نمي كنم در چنين موقعيتي لازم باشد اين گفتگو متوقف بشود ، و در صورتيكه آماده هستيد اسكريپتي در روي يك سايت علني بدون ايندكس و قابل ملاحظه حجم فايلها تا حد پر شدن تا (‌يك ميليون گيگا بايت = هزار ترابايت ) چيزي كه بزرگترين هاستينگهاي آمريكا هم در اختيار ندارند ... لطفا در اختيار يكي از برنامه نويسهاي سايت بگذاريد تا چنين اسكريپت ساده‌اي را بنويسد يا بنويسيم ... شما هزار گيگ هم بديد كافيه ... لازم نيست يك ميليون گيگ بديد ...

بهرحال با وجود اين حرفها بنده شرم دارم تجارت كسي را در معرض خطر بگذارم و اين كار بسيار زشت و شنيعي و حتي حرام است ... و البته شما با همين امكاناتي كه داريد در صورت اراده مي‌توانيد بهترين سرويسها را هم ارائه بدهيد و استفاده از اين سيستم هيچ اشكالي ندارد . اما راستگوئي شرط اول تعامل با خلق خداست ، و بنده تنها قصد پاسخ فني سوال كننده موضوع را دارم.

آخرین ویرایش:
نگاه كنيد :
اين بزرگترين سرور آمريكاست ( اوي‌وان‌سرور )
http://www.ev1servers.com/About/

نوشته كه ما چهل هزار سرور داريم . اين چهل هزار سرور رو توي دو تا ساختمون مجزا دارن . با 20 هزار مشتري !‌

اگر چهل هزار سرور به سبك هاستينگ هاي طبيعي ،‌ هر كدوم دويست گيگابايت هارد داشته باشند .

خواهيم داشت : 40.000X 200GB يعني نتيجتا 800 هزار گيگابايت ! اما دوستمون مي تونن يك ميليون گيگابايت هم بدن .

من خيلي خوشحالم كه شركتي تو ايران هست ،‌ كه مي تونه از بزرگترين شركت هاستينگ آمريكائي هم بيشتر امكانات در اختيار ما قرار بده ... اما هاست دپارتمند كه چندان خوشنام هم نيست ، معلوم نيست مشتري ايشونه ... يا ايشون مشتري هاست دپارتمنت .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا