بنظرتون این هاست راست میگه 110 سرور اختصاصی داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cmsserver

Member
فكر نمي كنم در چنين موقعيتي لازم باشد اين گفتگو متوقف بشود ، و در صورتيكه آماده هستيد اسكريپتي در روي يك سايت علني بدون ايندكس و قابل ملاحظه حجم فايلها تا حد پر شدن تا (‌يك ميليون گيگا بايت = هزار ترابايت ) چيزي كه بزرگترين هاستينگهاي آمريكا هم در اختيار ندارند ... لطفا در اختيار يكي از برنامه نويسهاي سايت بگذاريد تا چنين اسكريپت ساده‌اي را بنويسد يا بنويسيم ... شما هزار گيگ هم بديد كافيه ... لازم نيست يك ميليون گيگ بديد ...
با این کار موافقم
یکی زحمت بکشه من پلان رو حاضر میکنم با همین شرایط
بله ... اگر همين اسمها كه ذكر كرديد رو روي سرورهاتون بگذاريد ( همين نامها رو تغيير بدين ) ، نام جديد نه ، قسمتي از ترديد بر طرف ميشه البته اين تنها دليل نبود اما شما اين يك كار را لطفا انجام دهيد . آنچه كه ليست سيو شده‌ي ما نشون مي‌ده ، كل ساختاري كه از نام سرورهاي خود گذاشته‌ايد ساختار يك H-Sphere هست كه بر روي worldispnetwork وجود داره و شما بواسطه وجود اشتراك نامها جهت وجود دسترسي هم سيستمها به تمام سرورها در سيستم h-Sphere تنها نام آنرا يدك مي‌كشيد.

يعني ما بجاي اينكه داشته باشيم webster.cmsserver.net يا همان webster.worldispnetwork.com
داشته باشيم mohammad.worldispnetwork.com و ديگر webster‌ وجود خارجي نداشته باشد.

یکی از اون لیست انتخاب کنید و به من بدید که ست کنم
تر جیحا چند تا باشن از اونهایی که یوزر روش نیست رو من تعیین میکنم + بشه دید
هر اسمی رو که میخواید بگید

ببینید من که از خودم قصه نمیگم! من طبق قراردادم 110 سرور بهم واگذار شده
حالا مال کی و چی و ... رو نمیدونم و اصلا برام مهم نیست!
مهم اینه که داره به من کار میده! من دسترسی Remote & Root دارم
دیگه بالاخره بعد یه مدت کار کردن فرق بین 110 تا سرور مجزا رو با 110 تا IP تشخیص میدم
ترجیح میدم یکی از دوستانی که احیانا تهران هستند یا چند تا از شما ها رو در یک قرار ملاقات رسمی ببینم و در یک مکانی که اینترنت داشته باشه کتار هم من روی لپ تاپ دسترسی Remote & Root رو به شما نشون بدم و خودتون ببینید که اینها سرور هستند نه IP خالی رو چند تا سرور

من تمامی صحبتم برای بسته شدن این بحث این بود که:
1- بعضی از دوستان تیکه هایی که در شان خودشون بود رو میومدند
2- در سطح اطلاعات خودشون ما رو با شرکت های دیگه مقایسه میکردند (نمونش 4 پست بالاتر)
3- بحث داشت به بیراهه میرفت و بی نتیجه میموند و مثل میخ تو سنگ کوبیدن بود

حالا یک سوال از متخصصین فوق:
آیا داشتن دسترسی Root & Remote Screen دلیل بر 110 سرور هست یا 110 IP?
آیا با دیدن راضی میشید؟
آیا اون موقع قبول میکنید که یه ایرانی میتونه بهتر از هزاران امریکایی کار کنه؟

آخرین ویرایش:

shemshad

Banned
آقايان خانم ها الان اين شركت سي ام اس به من دوتا دومين ثبت كرده و صد ميليون مگابايت فضا با تمامي امكانات نامحدود داده است رايگان در عوض قرار دادن بنر آنها

oxygenws

Active Member
ترجیح میدم یکی از دوستانی که احیانا تهران هستند یا چند تا از شما ها رو در یک قرار ملاقات رسمی ببینم و در یک مکانی که اینترنت داشته باشه کتار هم من روی لپ تاپ دسترسی Remote & Root رو به شما نشون بدم و خودتون ببینید که اینها سرور هستند نه IP خالی رو چند تا سرور
من مشکلی با این قضیه ندارم، مسلما دیدن دسترسی مستقیم *شما* به root سرور ها، سند خوبی است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من مشکلی با این قضیه ندارم، مسلما دیدن دسترسی مستقیم *شما* به root سرور ها، سند خوبی است.
بعيد ميدونم اگر اينطور باشه من كاملا حرفهاي اين دوستمون رو قبول دارم

من حدود دو سال از خدمات HostDepartment استفاده ميكردم و خدماتشون واقعا عالي بود..

(من كامل فرصت نكردم اين تاپيك رو بخونم واسه همين شايد توضيحاتم ربطي نداشته باشه)
HostDepartment چندين سرور داره كه بصورت موازي با هم كار ميكنه.. مثلا 10 تا سرور داره كه فقط mail server هستند و ايميل ها روي اونها قرار داره.. يا مثلا 20 تا سرور apache داره كه فقط فايلها روي اونها قرار داره يا مثلا 30 تا سرور sql داره كه فقط بانك اطلاعاتي داره كه حالا اگر اينها رو جمع بزني شايد از 110 تا هم بيشتر بشه (يعني فكر كنم تعداد سرورهاشون از 110 تا هم بيشتر باشه)
همه چيزشون خيلي عاليه فقط تنها عيبي كه داره كنترل پنلشون هست..البته hSphere كنترل پنل خيلي قوي و خوبي هستش اما نميدونم مشكل اينا چي بود كه سرعت كنترل پنلشون خيلي پايين بود و از طرفي هم اكثر اوقات در حال تغيير و اصلاح بودن و دان بود اما در كل مشكلي نداره...

ضمنا دسترسي shell هم راحت ميدن فقط بايد فكر كنم كپي كارت گواهينامه يا يك كارت شناسايي معتبر براشون ارسال كرد كه فعال كنن اين رو هم براي اين ميخوان كه اگر فردا روز مشكلي از طرف اون فرد پيش اومد مطمئن باشن كه كي بوده..

اما دسترسي root بعيد ميدونم داشته باشيد.. اگر اينطور باشه بايد به خدمات HostDepartment شك كردش چون كه اونها همچين خدماتي ندارن..

ممنون ميشم اگر با توضيحات كاملتون در مورد دسترسي root ما رو توجيح كنيد..

مجيد

cmsserver

Member
سلام مجید جان
خیلی خوشحالم که اومدی و جواب دادی
در مورد نکاتی که در مورد HD دادی بزار تکمیل کنم که
تمامی این سرورها متعلق به خود HD نیست و همونطور که کامل توضیح دادم یک جور رابط بین دیتاسنترهای بزرگ دنیاست.

ما یک قرارداد کامل با 4 دیتاسنتر داریم که در اصل میشه گفت یک دونه هست چون طرف ما HD هست
در مورد کنترل پنل هم باید بگم درسته یه زمانی خیلی کند بود اما الان با اطلاعاتی که دادم و یوزر تست میتونید سرعتشون رو ببینید

من جرات نکردم اینجا به دوستان بگم که تعداد این سرورها هر روز درحال زیاد شدن هست که اگر میگفتم خدا به داد من میرسید!!!!

در مورد دسترسی شل به همون صورتی که شما میفرمائید هست
در مورد دسترسی Remote & Root هم توضیح دادم جهت اطلاعات تکمیلی میگم که
آقای Justin Runt یکی از دوستان بنده و همسرم هستند که 13 سال در ایالات متحده آمریکا همسایه ما بودند و از 3 سال پیش که این طرح با حمایت خود ایشون مطرح شد تونستیم با توجه به اینکه بنده خودم یکی از فارغ التحصیلان در رشته های مدیریت و امنیت شبکه و سرور بودم این دسترسی رو هم داشته باشیم

باید بگم برای داشتن این دسترسی خیلی موارد رعایت شده و تمامی فعالیت های من از طریق یک کامپیوتر هوشمند کنترل میشه و اگه بخوام خرابکاری در سیستم به عمل بیارم دسترسی من بلافاصله بسته میشه

از مدارکی که در اختیار اون شرکت هست میتونم اینها رو نام ببرم
1- کارت اعتباری من، همسرم و اقای Justin Runt در اختیار اونها هست و اجازه هر فعالیت تام الاختیاری رو به مدت این قرارداد در صورت بروز هر مشکل دارند
2- اصل مدارک تحصیلی بنده در رشته مدیریت فوق در اختیار اونها هست
به انضمام خیلی مدارک رسمی دیگه

در مورد زمان هم با توجه به اینکه بنده متاهل هستم و صحبتی با همسرم کردم ایشون گفتند که به اطلاعتون برسونم که دوستان اندکی صبر کنند در ماه های اتی شرکت ثبت و مکان ثابت اون تایید بشه بعد هر کسی که دلش خواست میتونه بیاد شرکت و از نزدیک شاهد صحبت های گفته شده من باشه

امیدوارم با صحبت های شما و بنده این دوستان به جواب خودشون برسند

شایان ذکر هست که بگم آقای Runt یکی از سهامداران شرکت HD هستند.

سلام مجید جان
خیلی خوشحالم که اومدی و جواب دادی
در مورد نکاتی که در مورد HD دادی بزار تکمیل کنم که
تمامی این سرورها متعلق به خود HD نیست و همونطور که کامل توضیح دادم یک جور رابط بین دیتاسنترهای بزرگ دنیاست.

ما یک قرارداد کامل با 4 دیتاسنتر داریم که در اصل میشه گفت یک دونه هست چون طرف ما HD هست
در مورد کنترل پنل هم باید بگم درسته یه زمانی خیلی کند بود اما الان با اطلاعاتی که دادم و یوزر تست میتونید سرعتشون رو ببینید

من جرات نکردم اینجا به دوستان بگم که تعداد این سرورها هر روز درحال زیاد شدن هست که اگر میگفتم خدا به داد من میرسید!!!!

در مورد دسترسی شل به همون صورتی که شما میفرمائید هست
در مورد دسترسی Remote & Root هم توضیح دادم جهت اطلاعات تکمیلی میگم که
آقای Justin Runt یکی از دوستان بنده و همسرم هستند که 13 سال در ایالات متحده آمریکا همسایه ما بودند و از 3 سال پیش که این طرح با حمایت خود ایشون مطرح شد تونستیم با توجه به اینکه بنده خودم یکی از فارغ التحصیلان در رشته های مدیریت و امنیت شبکه و سرور بودم این دسترسی رو هم داشته باشیم

باید بگم برای داشتن این دسترسی خیلی موارد رعایت شده و تمامی فعالیت های من از طریق یک کامپیوتر هوشمند کنترل میشه و اگه بخوام خرابکاری در سیستم به عمل بیارم دسترسی من بلافاصله بسته میشه

از مدارکی که در اختیار اون شرکت هست میتونم اینها رو نام ببرم
1- کارت اعتباری من، همسرم و اقای Justin Runt در اختیار اونها هست و اجازه هر فعالیت تام الاختیاری رو به مدت این قرارداد در صورت بروز هر مشکل دارند
2- اصل مدارک تحصیلی بنده در رشته مدیریت فوق در اختیار اونها هست
به انضمام خیلی مدارک رسمی دیگه

در مورد زمان هم با توجه به اینکه بنده متاهل هستم و صحبتی با همسرم کردم ایشون گفتند که به اطلاعتون برسونم که دوستان اندکی صبر کنند در ماه های اتی شرکت ثبت و مکان ثابت اون تایید بشه بعد هر کسی که دلش خواست میتونه بیاد شرکت و از نزدیک شاهد صحبت های گفته شده من باشه

امیدوارم با صحبت های شما و بنده این دوستان به جواب خودشون برسند

شایان ذکر هست که بگم آقای Runt یکی از سهامداران شرکت HD هستند.
بحث به نتیجه رسید و حرف این جمعیت تا اینجا همین بود...
خوب پس شما 110 تا سرور ندارید... Host Department داره که شما ریسلر اونها هستید...
خودتون گفتید! غیر از اینه؟!!!!

cmsserver

Member
خوب پس شما 110 تا سرور ندارید... Host Department داره که شما ریسلر اونها هستید...
اگه غیر از این نبود که اینهمه تو سر خودم نمیزدم
شما لطفا یکبار دیگه دقیق بخونید و برید تحقیق کنید که HD کی هست، کارش چیه، وجودش چه لزومی داره و ...
توضیحات کاملتر رو بالا نوشتم

صبر کنید و به نتیجه برسید همه چیز رو نمیشه در اون لحظه ای که میخواید به دست بیارید

پس شما پذیرفتید که ریسلر هستید ؟

cmsserver

Member
پس شما پذیرفتید که ریسلر هستید ؟
یه سوال؟

شما تعریفتون از ریسلر چیه؟
اینکه یه کسی از سرورهای کسی استفاده میکنه و میفروشه با یه سری قابلیت ها
درسته؟

مگه من غیر این گفتم که سرورها در اختیار منه نه مال من
من حرفی از این زدم که سرورهارو خریدم و ....

شاید تک و توک باشند از هاست فروشها که سرور هم داشته باشند

اگه بخوای درست معنی کنی این میشه (به فرض شما)
یک ریسلر با دراختیارداشتن 110 سرور با امکانات مدیریتی انگار مال اونه سرورها
درسته؟

حالا از سرورها در اومدیم افتادیم تو مالکیت

طرف ما Hd هست ولی سرورها مربوط به 4 دیتا سنتر که Hd کنترل میکنه
میدونی مثل این میمونه که شما یه چوپان استخدام کنی بعد گوسفنداتو بدی دستش
حالا 4-5 نفر دیگه هم میدن - خود چوپان هم ممکنه گوسنفد داشته باشه

هاست دپارتمان همون چوپان هستش سرورها هم گوسفند ها
صاحبان هم ممکنه شخص غیر یا حتی خود چوپان باشه

اوکی؟

cmsserver

Member
گفتم گفته باشم قصد توهینی چیزی نبودا
خیالت راحت به کسی بر نمیخوره
اینجا همه مرد هستند و محکم و قوی و ...
راستی اینم ببینید بد نیست همون اقای دکتر و یکی از مدیران سایتهای معروف :
البته چون گواهینامه سایت GNU بود و خوشون گفتند میگم وگرنه عنوان نمیکردم
http://www.ofc.ir/fa/news/site/Server_Changed_2007011153.html

http://www.ofc.ir/fa/index.html

البته نمیدونم تو این انجمن عضو هستند یا نه کسانی که میشناسندشون خودشون معرفی کنند

لینک درست بود این isp ما یعضی وقتها گیر میده

این مطلب لینکه

تغییر سرور
نوشته شده توسط محمد
از روزي كه گواهينامه انتشار مطالب سايت رو عوض كرديم خوشبختانه کاربران بسیاری به سمت سایت روی آوردند.

دلیل این مهم هم گذاشتن لینک سایت در پایگاههای پربیننده ای مثل گنودانلود ، تکنوتاکس و غیره بود.

متاسفانه سرور قبلی کشش بازدید کننده ها و توانایی پشتیبانی این حجم بازدیدکننده رو نداشت به همین دلیل سایت از کار افتاد و مجبور به تغییر سرور شدیم.

همینجا جا داره از شرکت CMSSERVER بخاطر پلان ویژه ای که در اختیار ما گذاشتند رسما تشکر کنم.

امیدوارم با سرور جدید و قدرتمند این شرکت بتونیم نیاز کاربران عزیز رو فراهم کنیم

فکر کنم سرور قبلی دیگه خیلی درپیت بوده یه نگاه به امار کلی کنید
آمار کل سایت
اعضاء: 40
خبر ها: 53
لينک ها: 0
بازديدکنندگان: 19537

همچین زیاد نیست

ali-msh

Member
مسئله ای نیست ما ( من ) سواد نداریم حداقل میتونید کار خودتون رو توجیح کنید برای ما بیسواد ها یا نه ؟

ببینید ما روی جمله و حرفی که اول زدید بحثمون هست
با در اختیار داشتن 110 سرور اختصاصی در بهترین و با کیفیت ترین Backbone های دنیا این را به شما تضمین می کنیم که تجارت شما بر روی سرورهای ما هیچگاه به خطر نخواهد افتاد.

1 - به وضوح گفتید که 110 سرور اختصاصی دارید اینجا رو قبول دارید یا نه ؟

2 - شما گفته های مجید رو تایید کردید و نتیجه اش این بود که 110 یا حتی بیشتر بصورت اشتراکی کار میکنند این رو قبول دارید یا نه ؟

تا الان فکر نمیکنم وجود این 110 سرور که هر 110 تا رو شما در اختیار کامل داشته باشید تایید شده باشه

3 - از نظر اقتصادی داشتن 110 سرور و متقبل شدن هزینه اجارشون هم برای یک شرکت تازه تاسیس غیر ممکنه این رو قبول دارید ؟

سم مهم نیست!
مهم نحوه عملکرد و کار دادن و بازده هست
نه دیگه این نشد

نمیدونم ولی توجیحی برای 110 سرور اختصاصی شما غیر از همون یکی که دوستان بهش رسیدند پیدا نمیکنم

آخرین ویرایش:

cmsserver

Member
1 - به وضوح گفتید که 110 سرور اختصاصی دارید اینجا رو قبول دارید یا نه ؟
2 - شما گفته های مجید رو تایید کردید و نتیجه اش این بود که 110 یا حتی بیشتر بصورت اشتراکی کار میکنند این رو قبول دارید یا نه ؟
تا الان فکر نمیکنم وجود این 110 سرور که هر 110 تا رو شما در اختیار کامل داشته باشید تایید شده باشه
3 - از نظر اقتصادی داشتن 110 سرور و متقبل شدن هزینه اجارشون هم برای یک شرکت تازه تاسیس غیر ممکنه این رو قبول دارید ؟
نمیدونم ولی توجیحی برای 110 سرور اختصاصی شما پیدا نمیکنم
میگم تو انجمن انگار داره به بیراهه میره
و ضمن اینکه نصف پست ها بیجواب میمونه
نظرتون درباره یک کنفرانس آنلاین در یاهو چیه؟
نتیجه بحث اینجا توسط یکی از مدیران منعکس و تاپیک بسته میشه؟

ali-msh

Member
این دوستمون هنوز هم تفره میرن

من با کنفرانس موافقم ، حداقل زودتر به یک جواب درست میرسیم

cmsserver شما آیدیتونو بزارین و دوستان رو اینوایت کنید

cmsserver

Member
بر Reseller بودن خودتون اعتراف می کنید؟
یک ریسلر با دراختیار داشتن 110 سرور رو به رشد + دسترسیهایی که گفتم + امکانات و اختیاراتی که به کاربر میدم = www.CMSSERVER.net

110 هم هست و من هم در اختیار دارمشون
میتونم استفاده کنم میتونم نکنم
حالا چه مال من باشه چه نباشه

cmsserver

Member
لطفا فقط یک Pm بدید من واینوایت میکنم توی کنفرانس

آخرین ویرایش:
البته باز هم در اختيار داشتن ، درست نيست ... ايشون نمي‌تونن حتي يكي از 110 سرور رو به دلخواه خودشون فرمت كنن ، بخاطر اينكه اين سرور متعلق به ايشون نيست ... و اين 110 سرور متعلق به Hd‌ است و بين صدها ريسلر تقسيم شده است .

من همين الأن كارت اعتباري در اختيار دارم ، و مي توانم با شركت هاست ديپارتمنت قرارداد ببندم و عين همين 110 سرور رو در اختيار بگيرم :) ... اين تزوير واضحي است كه در سايت ايشون نوشته شده ... و چيزي كه در اختيار ايشون باشه رو من بدون اجازه ايشون نمي‌تونم شريك بشم ، همچنانكه صدها ريسلر ديگه تنها با اجازه HOST DEPARTMENT‌ در كنار ايشون از اين سرورها استفاده مي كنند.

اين هم صفحه مزبور جهت ثبت قرارداد . كه نوشته شده شما تنها با پرداخت ماهي 49 دلار مي‌تونيد عين همين امكانات رو بگيريد ... نياز به اينهمه سند هم نيست .
http://www.hostdepartment.com/reseller_lifecycle.html

غلط‌هاي املائي تاپيك :

الف :‌ توجيح ! ..... درست : توجيه ! از وجاهت ، و وجه و صورت نمائي ، و آرايش مي‌آيد .
ب : تفره ! .......... درست : طفره . نمي‌دونم از چي مياد :)

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
فعلا این تاپیک قفل میشه.
۱- در صورت ناراضی بودن به من pm بدید.
۲- مقداری از پست ها رو (که عموما داخلشون توهین وجود داشته) حذف می کنم.
۳- احتمالا بعدا باز خواهد شد.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اميد جان فكر كنم باز نشه بهتره ..
البته با تمام احترامي كه براي همه دوستان قائل هستم بهتره بحث ديگه ادامه پيدا نكنه..

حالا شايد ايشون واقعا دوستي اشنايي پارتي چيزي توي اين شركت دارن كه ميتونن به سرورها دسترسي مستقيم داشته باشن.. اين كه جرم نيستش..نميشه يعني يك ايراني در يك شركت بزرگ خارجي نفوذ داشته باشه ؟

فكر كنم كل اين مشكلات در به كار بردن كلمه dedicated هستش كه به نظر من هم كمي اين كلمه كلا با ماهيت كار شما تداخل داشته باشه..
همونطوري كه يكي از بچه ها گفت بايد شما اين اختيار رو داشته باشي كه سرور رو فرمت كني (البته منظور داشتن دسترسي نيست بلكه اين اختيار هستش) حالا گذشته از تعهداتي كه به مشتري هست.. تمام اينها رو فاكتور ميگيريم..منظورم اين هستش كه شما اين اختيار رو داشته باشي كه هر وقت خواستي بتوني هر تغييري در سرور بدي.. سخت افزار اونو كم و زياد كني...
ممكنه شما به عنوان يكي از adminهاي سرور باشيد كه دسترسي root هم داريد و حتي تمامي سرورها در اختيار شما هستند اما خب بعيد ميدونم كه سرور ها مال شما باشه.. جسارتا كلمه dedicated همونطوري كه ميدونيد به معني اختصاصي هستش يعني يك سرور مختص شما باشه ، مال شما باشه كه بتونيد هر كاري خواستيد بكنيد.. حالا بعضي وقتها هستش كه چهار نفر آدم با هم شريك ميشن يك سرور ميگيرن اون هم dedicated ميشه گفت چون مال خودشون چهار نفره و ميتونن هر كدوم يك كاري انجام بدن.. اما وقتي يك شركت بزرگ تعداد خيلي زيادي سرور داره و تعداد بسيار زيادتري مسئول سرور و admin داره ديگه هيچ كدوم از اون adminها و مسئولين نميتونن ادعا كنن اون سرورها مال اونهاست بلكه اونها كارمند هستند.. درسته سرورها اختصاصي هستش اما مال يك نفر ديگه هست..

حالا بگذريم.. دوست ندارم كه اينجا بين هيچ كدوم از دوستان هيچ كدورتي به وجود بياد و به تجارت و كسب كار كسي هم لطمه بخوره تمامي بحث ها و مطالبي كه اينجا مطرح شد به خاطر كنجكاوي دوستان بوده و خواستن اين موضوع شفاف بشه و فكر كنم الان اكثر دوستان متوجه موضوع شدن و تصميم گيري با خود افراد هستش..

به اميد موفقيت شما

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا