آموزش هایی تصویری + کاملا فارسی

Sherlock_Holmes

Active Member
بابا اين بهتري و مخصوصا راحتتري رو ولش كنيد... با هر كدوم كه راحت تريد كار كنيد. هر كدوم ويژگيهاي خودشونون دارن....
هيچ چيزي راحت نيست...

3DTotal

Well-Known Member
سلام بر همه دوستان

با اجازه از مدیران انجمن :

به دلیل اینکه بعضی از دوستان با RapidShare مشکل داشتند و فایل های آموزشی همه در یکجا طبقه بندی شوند و به صورت پراکنده نباشند تصمیم گرفتم یک کتابخانه دیجیتالی راه اندازی کنم .
دوستان از این به بعدی می توانند از طریق لینک زیر آموزشی ها را دانلود کنند پس من فقط در این تاپیک عناوین آموزشی ها را ذکر می کنم .
در ضمن این امکان وجود دارد که دوستان هم فایل های آموزشی خودشان را در آنجا آپلود کنند .

موفق باشید .

3DTotal

Well-Known Member
این هم آموزشی ایی که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید :

Info File

Format :pDF
Size : 6.50 MB
Page : 26

Download

موفق باشید .

پیوست ها

• Land.jpg
    Land.jpg
    18.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
منتظر آموزشی زیر باشید .

فایل زیر را یکبار ببینبد بد نیست :wink:

پیوست ها

• SinkTheTeapot.zip
    1,022.7 کیلوبایت · بازدیدها: 232

Sherlock_Holmes

Active Member
اين تو خود فايلاي مكسه نه؟ سعي كرده بودم توتاريالشو دنبال كنم اما درست نميفهميدمش... (البته اگه همون باشه)
كار خوبي ميكني اگه بذاري...
فقط يه لطفي بكن. اگه وقت كرده يه آموزشي درباره مفاهيم و معرفي بخشهاي مختلف particle flow بذار...
ممنونت ميشيم...

Divine Love

Well-Known Member
اين تو خود فايلاي مكسه نه؟ سعي كرده بودم توتاريالشو دنبال كنم اما درست نميفهميدمش... (البته اگه همون باشه)
فقط يه لطفي بكن. اگه وقت كرده يه آموزشي درباره مفاهيم و معرفي بخشهاي مختلف particle flow بذار...
ممنونت ميشيم...

آره منم خیلی خواهانشم

3DTotal

Well-Known Member
ممنونت ميشيم...

درسته این یکی از فایل های مکس هست که آنالیزش می کنم و یک آموزشی ازش می زارم .

باشه من این کار را می کنم ولی همان طور که می دونید بحث خیلی گسترده ایی است که من به تنهایی نمی تونم این کار را بکنم .
از دوستان هم تقاضا دارم که من را در این تاپیک یاری کنند تا من هم یک دل گرمی پیدا کنم .

موفق باشید .

سلام
آقا دمتون گرم .... خیلی کارتون درسته ... امیدوارم ادامه پیدا کنه .... (مخصوصا آموزشهایی در زمینه ی متحرک سازی و مخصوصا متحرک سازی انسان)
سپاسگذارم
یا علی

3DTotal

Well-Known Member
سلام
آقا دمتون گرم .... خیلی کارتون درسته ... امیدوارم ادامه پیدا کنه .... (مخصوصا آموزشهایی در زمینه ی متحرک سازی و مخصوصا متحرک سازی انسان)
سپاسگذارم
یا علی

سلام

4کریم .

ولی اگر دوستان هم یاری کنند ما بیشتر حال می کنیم .

موفق باشید .

ghaffardorostan

Active Member
از تمام دوستان خوبم بی نهایت سپاسگزارم که در بحث شرکت کردند و در حل مشکل یاری کردند

3DTotal

Well-Known Member
سلام حسین جان

خواهش می کنم حسین آقا .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا