سلام
خواهش می کنم دوست عزیز . خوشحال شدم که آموزشی ها فایده ایی داشته
خیلی ممنون در مورد فضا .
خب اگر فایل ها را بشه آنجا Upload کرد بهتر از RapidShare هست دیگه حداقل گیر نمی ده .
باهات تماس می گیرم .
موفق باشید .
پیغام ات به دستم رسید
یه چهار روزی کار دارم صبر کن
اصلا دومینی با نام http://abbassi0912for3dtotal1 و .....
چطوره
اگر 350mb پرشد میریم سراغ http://abbassi0912for3dtotal2
البته بشرطی که واقعا اموزش باشه
واقعا شرمنده اصلا یادم نبود حتما در اولین فرصت همین آموزش را درست می کنم .hosienmax100
سلام
آقا رضا خسته نباشی بابت آموزش های قشنگی که میزاری یک دنیا ممنون ببخش که دوباره میگم فقط واسه یاداوری بود اونم اینکه
که قرار بود یه آموزشی در مورد ساخت کف برا دریا درست کنی این پست زدم که همینو بگم
با تشکر
alionline1366
ممنون رضا جان بابت آموزشها من که خیلی چیزا یاد گرفتم یک دنیا ممنون و ادامه بده که منتظریم
چيشو دانلود كني؟ يكي از سيستمهاي ذره ايه خود مكسه...این Particle Folw رو از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام!
total جان بابت توتوریال ها خیلی ممنون.
این Particle Folw رو از کجا میشه دانلود کرد؟
3DTotal عزيز واقعا داري زحمت ميكشي ، همه رو تو كف آموزشهات گذاشتي
ولي اگه ميتونستي جاي ديگه اي بجز رپيد شير آپ كني كه بشه با نرم افزارهاي مديريت دانلود اونارو تيكه تيكه بگيري ديگه عالي ميشد
3DTotal جان من برا اولين بار يه آموزش از خودم در وكردم ، البته ميدونم كه آموزش ساده اي هست ولي قطعا بدرد آماتورها ميخوره ، به هر حال بايد از يه جايي شروع ميكردم ديگه
حالا اگه دوستان اجازه بدن بزارمش اينجا ، البته تو تاپيك مباحث آموزشي و مقالات هم گذاشتمش
معمولا كسايي كه دريا ميسازن از روشهاي پيچيده اي برا ساخت اون استفاده ميكنن ، ولي من در اين آموزش مختصر دريا رو باروشي ساده و البته كار آمد ايجاد كردم
راستي نظر يادتون نره
دوست عزیز خوب کار خوبی میکنی اما من به عنوان یه دوست میگم اگه آموزشی درست میکنی سعی کن یه چیز جدید باشه یا
از قسمت های مهم مکس باشه مثله animate...biped ها که اکثرآ با این قسمت ها مشکل داریم بهر حال آفرین به بخاطر استارتت
ضمنآ بچه ها یه چیزی چند وقتی که میخوام بگم اونم اینه که من یه کتاب دارم تقریبآ قسمت های مهم help مکس پنج رو ترجمه کرده
حالا سوال اینجاست .. خاطر خواه داره من بعضی از قسمت هاشو که شما میگین بزارم توی سایت من چنتا از قسمت های مهمشو میگم
1) قسمت riging خوبه
2) camera tracking بد نیست
3) lip sync
4)nurbs modeling
, خلاصه بخش های دیگه ی help
اگه دوست داشتین بگید تا من صفحات کتاب رو اسکن کنم و بصورت فایل pdf در بیارم البته افت کیفیت داره اما قابل خوندن هست
3total عزیز نظرت چیه اصلآ اجازه میدی
سلام
راستی 3dtotal عزیز اون موضوع ساخت کف برا آب دریا که یادت نرفته
ممنون
از لطفتون ممنون
ولي من يه سوال دارم ، طبق گفته حسين جان به نظر مياد كار كردن با مكس خيلي سخت تر از مايا باشه نه؟؟
چون تو مكس هرچيزي ميخواي ايجاد كني بايد به همه سوراخ سنبه هاي نرم افزار سرك بكشي . يكيش تو اين منو يكش تو اون منو ... ، خلاصه خيلي گزينه هاش پراكنده هست ، هي آدم يادش ميره ، البته با مايا كار نكردم شايد اون بدتر باشه
يه سوال ديگه هم دارم كه شايد جاش تو اين تاپيك نباشه ، ولي ديگه ميپرسم
از تو اين كارتوناي انيميشني مثل عصر يخبندان ، رئيس مزرعه و ... كدوماش رو با مكس ساختن ، البته ميدونم مكس تو بازي سازي خيلي كاربرد داره