آموزش هایی تصویری + کاملا فارسی

3DTotal

Well-Known Member
سلام
آموزش هات عالی هستن ممنون
یکی ضعف های نرم افزار مکس نسبت به مایا در درست کردن آب به صورت داشتن کف هست حداقل من که تا الان چیزی در این ارتباط تو نرم افزار مکس ندیدم میخواستم بدونم در این ارتباط آموزشی داری که برامون بزاری یا نه (پلاگینی ..اسکریپتی )

موفق باشی

خیلی ممنون .

نه اشتباه نکنید شما هر کاری که در مایا فرض کنید که می شه انجام داد در مکس هم می شه انجام داد هیچ فرقی نداره اون بستگی به اون فرد داره که چه طوری برداشت کنه . در هر صورت من یک اموزشی برای شما آماده می کنم و می زارم . :wink:

Sherlock_Holmes

Active Member
در هر صورت من یک اموزشی برای شما آماده می کنم و می زارم .
من يه پيشنهاد براي شما دارم كه فكر ميكنم هم راه خوبي كه پيش گرفتيد رو مثبت تر ميكنه هم انرژي خودتون كمتر صرف ميشه.
اونم اينكه حالا كه يه همچين پتانسيلي گذاشتيد بهتره هر از گاهي يك نظر سنجي راجع چندين موضوع بذاريد و اوني كه اكثريت راي رو مياره رو براي تهيه آموزش انتخاب كنيد. دقيقا يه چيزي مثل يه تحقيق سريع و جمع و جور براي پيدا كردن و مخصوصا شناخت مخاطب.
البته اين يه پيشنهاده. ولي فكر كردم آماده كردن يه آموزشي وقتي بدونيد 95 درصد مخاطب داره نسبت به اوني كه 5 در صد مخاطب داره انرژي بيشتري به آدم ميده. البته منظورم از اين درصدها اصلا درباره آموزشيهاي اين تاپيك نيست. كلي گفتم...
موفق باشيد...

3DTotal

Well-Known Member
این هم یک آموزشی در مورد AfterBurn And Composit که تصویر نمونه را در ضمیمه مشاهده می کنید . فایل آموزشی تصویری هست و آن قدر فشرده کرده ام تا تقریبا به 7MB رسوندم که حجم اصلی فایل 30MB بوده ولی کیفیت یک مقداری پایین اومده در هر صورت امیدوارم که ازش خوش تون بیاید :wink:
فقط یک دعا به حق ما بکنید :sad:

پیوست ها

• AfterBurn.jpg
    AfterBurn.jpg
    64.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29

3DTotal

Well-Known Member
يه نگا به پيشنهاد ما ميكرديد هم بد نبود
شرمنده حواسم نبود :wink:

من يه پيشنهاد براي شما دارم كه فكر ميكنم هم راه خوبي كه پيش گرفتيد رو مثبت تر ميكنه هم انرژي خودتون كمتر صرف ميشه.
اونم اينكه حالا كه يه همچين پتانسيلي گذاشتيد بهتره هر از گاهي يك نظر سنجي راجع چندين موضوع بذاريد و اوني كه اكثريت راي رو مياره رو براي تهيه آموزش انتخاب كنيد. دقيقا يه چيزي مثل يه تحقيق سريع و جمع و جور براي پيدا كردن و مخصوصا شناخت مخاطب.
البته اين يه پيشنهاده. ولي فكر كردم آماده كردن يه آموزشي وقتي بدونيد 95 درصد مخاطب داره نسبت به اوني كه 5 در صد مخاطب داره انرژي بيشتري به آدم ميده. البته منظورم از اين درصدها اصلا درباره آموزشيهاي اين تاپيك نيست. كلي گفتم...
موفق باشيد...

فکر خوبی هست . خب باید این کارها بین بچه ها تقسیم بشه به طور مثال من که به تنهایی نمی تونم این کار را بکنم اگر بچه ها هم همکاریی کنند خیلی عالی می شه و سطح علمی بچه ها هم خیلی بالا می ره چون زبان ما هم فارسی هست بهتر آدم قضیه را می گیره تا زبان اصلی .
در هر صورت هر کسی هم به نوبه خودش هر کمکی از دستش بر می آید اینجا خودش را معرفی کنه تا ماهم موضوعات را مطرح کنیم .

موفق باشید .

:Mohsen:

کاربر باتجربه
موفق باشيد...

آقا منم موافقم

Sherlock_Holmes

Active Member
خب يه نظر سنجي بذاريد پس.
من خودم نظرم روي particle flow هست. يعني همين كاري كه داريد ميكنيد. اما باز توي موضوعات مختلف ديگه بستگي داره چه چيزايي رو بتونيد يا وقت كنيد آموزشي بسازيد....

کاربر باتجربه
من هم نظرم روي particle flow هست البته اگه بشه اين آموزشهارو بدون پلاگين هاي مكس ساخت (يعني با امكانات خود مكس) خيلي بهتره و البته بحث حركت كه در همه جا كلا راجع به اون خيلي كم صحبت ميشه ( مثل حركت اتومبيل و انسان و ...)

3DTotal

Well-Known Member
سلام

فکر خوبی من موارد را در تاپیک بعدی مشخص می کنم .

3DTotal

Well-Known Member
خب باید یک نظر سنجی ایجاد کنیم و این کار را باید به آقا احسان و حامد بسپریم که نظر سنجی را ایجاد کنه .

موارد :
Modeling
Organic, Mechanical, Topology Theory , ...
Surfacing
Materials, Bitmap/Procedural Maps, UV Coordinates ,...
Digital Painting
Texture Creation, Photo Manipulation, Digital Mattes ,...
Lighting
Direct Lighting, Painting with Light, Global Illumination, Final Gathering ,...
Camera Work
Blocking, Framing, Moving Shots, Composition Theory ,...
Rendering
Formats, Timestamps, Passes ,...
Pipelines
Importing & Exporting to Various Software/Hardware, Asset Management ,...
Animation
Timing, Weight, Storyboarding ,...
Rigging
Character Studio, Custom Rigs, Skinning, Morph Targets ,...
Simulation
Hair, Cloth, Rigid Bodies, Physical Responses ,...
Particle Systems
Explosions, Snow, Smoke, Swarms ,...
Compositing & VFX
Compositing, Motion Graphics, Keying, Camera Matching ,...
Scripting
Custom Objects, Automating Processes
و ...

اینها مواردی بود که به ذهن من رسید اگر چیزی از قلم افتاده حتما ذکر کنید . حالا یک تاپیک باید به صورت اختصاصی برای نظرسنجی ایحاد و مهم بشه تا بچه ها نظرات خودشون را بگند تا آموزشی ها در مواردی که راءی بیشتری آوردند اختصاص داده بشه .

موفق باشید .

3d_parto

New Member
به نظر من که اکثر کارها در lighting و materials ایراد دارن اگه از اینها آموزشی بذاری خیلی ممنون میشم

Sherlock_Holmes

Active Member
اينجوري نميشه. يه تاپيك با ايجاد بخش نظرسنجي بذارين تا ميزان راي معلوم بشه. گزينه هام ماشاا... خيلي زياد بود.. انتخاب سخت شد...
من نظرم هنوز رويآموزش هاي حرفه اي و مقدماتي particle flow هست...

کاربر باتجربه
درسته حتما بايد يه تاپيك نظرسنجي زده بشه ، اونوقت بچه هاي بيشتري هم شركت ميكنن

3DTotal

Well-Known Member
سلام

خب این طوری نمی شه , باید یک تاپیک جداگانه برای این منظور ایجاد و مهم بشه و یک نظر سنجی هم در بالای تاپیک زده باشه تا بچه ها با انتخاب هر کدام از آنها درصدشون مشخص بشه تا آموزشی ها در آن موارد آماده بشوند .
این کار را باید آقا احسان یا حامد انجام بدند که انگار چند روزی هست که پیداشون نیست .

موفق باشید .

3DTotal

Well-Known Member
هستم عزيزم! ولي شما هم يك پي ام كوچك اينجور مواقع بزنيد كه كارتون زودتر راه بيفته.
شما اين تاپيك رو ايجاد كنيد من اون رو مهم ميكنم.
خوبه؟
موفق باشيد.

سلام

حتما این کار را انجام می دهم :wink:

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا