آموزش هاي كورل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب ... ( این خوب معنی داشت :) )
مثل اینکه یه نفر دیگه به جمع ما اضافه شد. یعنی یه پایه دیگه.
البته ما با آقا آرش جای دیگه قبلا یه آشنایی کوچیکی داشتیم. :D
خوب آرش جان کلی آموزش تو صفحه های قبل هست. به شماره صفحه هم نگاه نکن که غلط اندازه... لینکها همه تازه هستن و سالم. برو تا خراب نشدن ازشون استفاده کن. یه کرل 13 اگر هم نبود 12 بریز رو pc یت و ... بیا تا با هم اینجا صفا کنیم. :دی

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم دیگه دانشگاه بطور جدی شروع شد و دیگه ... ( جمله بندی رو داشته باش )
شاید نتونم مثل همیشه روزی سه بار پلاس باشم و فعالیت اینترنتیم به روزی یک بار ختم بشه ؛ به خاطر همین هم دو تا آموزش رو با هم میزارم. یه دو سه تا دیگه هم هست که بعدا میزارم.

این اولیش ...

:D :D :D

این هم دومیش ...

حوصله اسمایل پراکنی هم ندارم. مارال به جای من می پراکنه... :D ( خدائیش خیلی حال میده ها )

hyazdi

Active Member
سلام
آقا ممنون از آموزش ها .
راستي مي گم كه مي دونم شايد رسم اينترنت باشه كه همه ناشناس باشن اما لااقل بگين چه رشته اي يا توي كدوم دانشگاه مي خونين تا بدونيم با مهندس طرفيم يا دكتر يا فوق مهندس يا فوق دكتر يا ... ( پايين تر نمي يام كه كلاس داشته باشه ) .
مرسي

nima_dsnr

کاربر VIP
هادی جان نمیخام خلاف قوانین رفتار کنم و بگن تبلیغ سایتش می کنه.
به خاطر همین به امضام یه سر بزن. خواستی یه کلیک هم روش بکن. مارال که ما رو شرمنده کرد و ...

maral55

Well-Known Member
به خاطر همین به امضام یه سر بزن. خواستی یه کلیک هم روش بکن. مارال که ما رو شرمنده کرد و ...

که اینطور پس صاحب این سایت تویی
lam.gif

هادی جام من معماری می خونم کارشناسی
inv.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
نه بــــــــــــــــــــــــــــــــابا ...

صاحب سایت کجا بوده ؟

من فقط یه سمت کوچیک تو این سایت دارم.

مدیر یکی از بخش ها که secret هست. شاید بعدا بهت گفتم. ( به زودی )

هادی جان من هم در مقطع کارشناسی تحصیل می کنم. اما چه رشته ای این هم باز secret هست.

این هم خالی بستم گفتم شاید باور کنید که ظاهرا نگرفت
ban.gif

جوونیم دیگه ...
آرزو بر جوانان عیب نیست ؛ خوب ما هم دوست داریم سایت داشته باشیم دیگه ...
fly.gif

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
سلام
اول از نيما جان به خاطر آموزش ها تشكر مي كنم . شرمنده از اينكه چند روزه نتونستم آموزش بذارم اما انشاالله به زودي جبران مي كنم .
مارال جان مرسي از اينكه رشته ات رو معرفي كردي و نيما هم كه به زودي اعلام مي كنه .
منم بگم كه دو سال پيش ليسانس كشاورزي گرفتم و حالا دارم براي فوق مي خونم البته واسه يه رشته ديگه . پارسال هم چيزي نمونده بود قبول شم اما چون كم مي گيرن مونديم ديگه .
فكر كنم رشته تحصيلي هيچ كدوم ما به كرل و طراحي ربطي نداشته باشه . اما مهم نيست . توي عالم كامپيوتر ( البته بخش كاربري اون ) سواد تحصيلي زياد مهم نيست . قبول دارين ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
قبول...
البته توی هر کاری سواد تحصیلی می تونه خیلی به آدم کمک کنه.
اما این دلیل نمیشه که هرکی مثلا دیپلم داره دیگه نمی تونه به فرض کار کامپیوتری انجام بده...
چه بسا یه آدمی که سواد کمی داره به فرض توی طراحی خیلی از یه طراح که دکترا داره قشنگ تر کار کنه ؛ چون خلاقیت بیشتری داره ، اما در کل آره زیاد نمیشه تو کامپیوتر روی سواد حساب کرد.

maral55

Well-Known Member
می گم نیما این که همش شد Secret
alien.gif

fkr.gif

اومون از دست این آرزو های جوونا بابا ما هم جوون بودیم ها
duel.gif

هادی منتظر آموزشات هستیم
kos.gif

بچه ها نمی دونم من مشکل دارم یا مشکل سایته تازگی ها اکثرا سایت نمیاد دیروز اصلا نتونستم تا عصر بیام تو سایت
inv.gif

خوب مثه اینکه فعلا دانشگاه دودر شده و میشه باز بیام نت
leb.gif

چند تا آموزش آماده کردم

اولی

رپید شر

دومی

رپید شر

سومی

رپید شر

راستی هادی حتما امسال قبول میشی شرینی هم یادن نره بهمون بدی مهندس
party-smiley-003.gif

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
کاش یه نفر در مورد این کلی فورمت برای صفحه که در کورل هست یه آموزش میزاشت من امروز داشتم نگاه میکردم دیدم که خیلی فرمت ها هستن که اصلا معنیشو نمی دونم

hyazdi

Active Member
سلام
بچه ها از بابت پيغامها ممنون .
و اما سوالي كه مارال پرسيده . ببين اينا سايز كاغذهاي مختلف هستن كه براي چاپ و كار به طور پيش فرض گذاشتن اينجا تا زحمت كاربرو كم كنن . اما من نتونستم جايي اينارو پيدا كنم . احتياجي هم نيست . چون بعضي از اين كاغذها مال دستگاههاي چاپي هستش كه اصلا توي ايران وجود نداره . يعني مثلا مال خود خود آمريكاست . توي كتابها كه فقط اين قسمت رو مثل همين تكه بالا كه من توضيح دادم توضيح مي ده .
در عين حال بگم كه ما اكثرا از همون كاغذهاي معمولي استفاده مي كنيم ( آ 4 و آ 3 ) .
اين از سواد من . انشاالله كسي بيشتر سواد داشته باشه و رو كنه .

arashonline

Well-Known Member
خوب ... ( این خوب معنی داشت :) )
مثل اینکه یه نفر دیگه به جمع ما اضافه شد. یعنی یه پایه دیگه.
البته ما با آقا آرش جای دیگه قبلا یه آشنایی کوچیکی داشتیم. :D
خوب آرش جان کلی آموزش تو صفحه های قبل هست. به شماره صفحه هم نگاه نکن که غلط اندازه... لینکها همه تازه هستن و سالم. برو تا خراب نشدن ازشون استفاده کن. یه کرل 13 اگر هم نبود 12 بریز رو pc یت و ... بیا تا با هم اینجا صفا کنیم. :دی
ممنون نيما جان من در سايت شما هم عضو هستم منتها وقت زياد ندارم همينوطري تلفنمون 40 تومني مياد !
چشم اونا رو ميبينم !
هادی جان من هم در مقطع کارشناسی تحصیل می کنم. اما چه رشته ای این هم باز secret هست.
وا خب بگو ديگه !
هادی جام من معماری می خونم کارشناسی
به به چه رشته اي !!
شما كارتون دسته مارا جان :wink:
راستي مي گم كه مي دونم شايد رسم اينترنت باشه كه همه ناشناس باشن اما لااقل بگين چه رشته اي يا توي كدوم دانشگاه مي خونين تا بدونيم با مهندس طرفيم يا دكتر يا فوق مهندس يا فوق دكتر يا ... ( پايين تر نمي يام كه كلاس داشته باشه ) .
فوق پرفوسورا !
راستي اين آموزشهاي آخري همه فرسي هستند ديگه !؟؟

nima_dsnr

کاربر VIP
برای اون سه خط اول حرفی ندارم...
smilie_eyes1.gif
از خط چهارم شروع می کنم.
بچه ها نمی دونم من مشکل دارم یا مشکل سایته تازگی ها اکثرا سایت نمیاد دیروز اصلا نتونستم تا عصر بیام تو سایت
من هم دیروز عصر اصلا نتونستم بیام. فکر کنم مشکل از سایت بوده. البته مجید آنلاین که نمیشه مشکل داشته باشه. احتمالا 40000 یوزر مشکل داشتن...
smilie_lol.gif

کاملا برعکس من...
من توی انتخاب واحد بدشانسی بزرگی آوردم
smilie_kopf.gif
حالا درگیرم باید پاچه خواری این و اون کنم تا بتونم تو حذف اضافه جبران کنم. ای خدا... آخه اینم شد زندگی ؟؟؟!!!
smilie_help.gif

چند تا آموزش آماده کردم
به قول بروبچز "دمت قیژ"

راستی هادی حتما امسال قبول میشی شرینی هم یادن نره بهمون بدی مهندس
الهی آممین...

هادی امسال در حال درس خوندن :
smilie_tischkante.gif

:D :D :D

nima_dsnr

کاربر VIP
بابا اینگار داره یه تیکونی میخوره.
باور میکنین من متوجه صفحه 14 نشده بودم و این پست قبلی رو زدم ؟
حالا....

اول یه ایول به مارال بابت آموزشها
مارال اون سه تا آموزش رو که تو صفحه قبل گزاشتی دوتای اولی که هیچ !!!
سومی هم که برای من باز نشد. (البته ارور نمیداد) ولی اسمش یکمی برام آشنا بود. آخه من هم چند روز پیش یه آموزش power clip گذاشتم. نمیدونم این همونه یا نه ؟
به هر حال مرسی

maral55

Well-Known Member
بابا اینگار داره یه تیکونی میخوره.
باور میکنین من متوجه صفحه 14 نشده بودم و این پست قبلی رو زدم ؟
حالا....

اول یه ایول به مارال بابت آموزشها
مارال اون سه تا آموزش رو که تو صفحه قبل گزاشتی دوتای اولی که هیچ !!!
سومی هم که برای من باز نشد. (البته ارور نمیداد) ولی اسمش یکمی برام آشنا بود. آخه من هم چند روز پیش یه آموزش power clip گذاشتم. نمیدونم این همونه یا نه ؟
به هر حال مرسی
میگم نیما من الان هر سه رو امتحان کردم لینکش درست بود مطمئنی خرابه؟یا اینکه دی ال میشه بعد باز نمیشه؟

اون Power Clip هم همونه تقریبا فقط یه کم فرق داره خوندنش بد نیست
lam.gif

اینجور که معلومه تو هم آزادی واقعا انتخاب واحدش حال گیریه
angry-smiley-005.gif

راستی من نمیدونم راجب به این مشکل سایت تو کدوم تاپیک و انجمن باید بگیم
confused-smiley-001.gif
چون من دیروز غیر از اکانت خودم که مثلا پر سرعت هم هست با دو سه تا کارت هم امتحان کردم نشد ما هم دیگه عادت کردیم به این مجید آنلاین بد جور
lam.gif

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
سلام
آره نيما راست مي گه انگار داره با تلاش شماها اينجا هم يه جوني مي گيره . اي ول .
بايد از بابت آموزش هاي مارال تشكر كنم و عذر خواهي كنم از بابت نذاشتن آموزش . خودمون كم گرفتاري داشتيم اين رمضون هم بهش اضافه شده و حال مي گيره . خداست ديگه چه ميشه كرد .
اما نيما جان واقعا از اون اسمايل كه گذاشته بودي واسه خر خوني خوشم اومد دمت گرم . والله بگم كه ذهنم فعلا بيشتر مشغول پيدا كردن كاره تا درس خوندن ولي خدا بخواد از چند روز آينده بايد شروع كنم . كتاب زياده و حوصله كم .
از بابت آرزوهاي خوبتون ممنون .

راستي من هم مثل شما سر اين قضيه گير دادن سايت خيلي حالم مي گيره اما نمي دونم به كجا بايد اعلام كنم . اگه مي تونين پيگيري كنين .
در ضمن بابا درس خوندن و انتخاب واحد كردن بخش شيرين كاره الهي نمره كم نيارين كه مجبور بشين پيش استاد التماس كنين . به خاطر اين دكتراهاشون خيلي كلاس مي ذارن . وايسين دكتري را بگيرم حالشون رو ميگيرم .
باي

آخرین ویرایش:

maral55

Well-Known Member
هادی امیدوارم همه چی درست بشه و به هر چی می خوای برسی
party-smiley-027.gif

خوب بقیه آموزش ها اولی یه سری نکات هست از اول کورل که همه رو یه جا کردم
کلیک کنید

این هم باز Power Clip هست اما خوب کاملتره و یه چیزهای دیگه توش هست
دانلود 0.40 MG حجم

راستی لینک ها یا فایل ها اگه خرابن حتما بگین درست کنم .

فعلا
kos.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا