آموزش لغات زبان فرانسوی

saalek110

Well-Known Member
لینک روزنامه ها:

نرم افزار زیر چندین روزنامه را پوشش داده:

Screenshot_2026-08-06_043543.212.jpg

در تصویر بالا ، روزنامه هایی که نرم افزار فوق پوشش داده را نشان دادم. البته تعداد خیلی بیشتری بود ولی اونها لود نمی شدند و من حذفشان کردم. من با نرم افزار چیزشکش کار می کنم نه عادی ، برای عبور از سدهای نتی منظورمه.

یکی از روزنامه های لیست عکس بالا را در زیر باز می کنم یعنی francceinfo را....سومی از راست ، ردیف دوم....بالای عکس زیر اسم روزنامه هست....
به جز اولی بقیه مصوره ، منظور از اولی la chaine meteo است...قبلی ها چیز دیگس.....یکیش هواشناسی است و یکی رادیو و اون عکس زنگ هم چیز دیگری است.
دو تاشون اول اسمشون auto داره که گویا درباره ماشینه..تعدادیشون هم ورزشی است.اونی که اول اسمش foot داره فکر کنم فقط فوتباله.بعدیش هم اول اسمش راگبی داره که لابد راگبی است...عکسهایش فوتبال آمریکایی است.

Screenshot_2026-08-06_043933.637.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

Le figaro....فکر کنم همان روزنامه معروف فیگارو است.دیگه این نرم افزار چند تا روزنامه نیست ، یکی است.

فرانس ۲۴ ....بروید تنظیمات ، زبان فرانسوی و انگلیسی و عربی و چندتای دیگر قابل انتخاب است. یعنی می توانید اخبار را به انگلیسی بخوانید یا فرانسوی. همان اخبار و عکسها است و فقط زان عوض میشه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

France news.....طبق عکس زیر لیست طولانی روزنامه ها...البته در عکس زیر فقط یک صفحه جا شده...دو صفحه است. ولی فقط سه تایش باز شد وقتی تعدادی را زدم.

Screenshot_2026-08-06_050339.580.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا