24/7 news channel in French, English, Spanish and Arabic
play.google.com
فرانس ۲۴ ....سالک: بروید تنظیمات ، زبان فرانسوی و انگلیسی و عربی و چندتای دیگر قابل انتخاب است. یعنی می توانید اخبار را به انگلیسی بخوانید یا فرانسوی. همان اخبار و عکسها است و فقط زان عوض میشه.
سالک: France 24 یک نرم افزار اندرویدی است که من نصب کردم و اخبار است
در مورد france 24 بگو...
Deepseek:
حتما. در ادامه هم توضیحی دربارهی خودِ شبکه میدهم و هم اپلیکیشن اندرویدش را بررسی میکنم.
France 24 چیست؟
یک شبکهی خبری بینالمللی فرانسوی است که از سال ۲۰۰۶ پخش میشود. هدفش این است که
رویدادهای جهان را از زاویهی دید فرانسوی پوشش دهد. ویژگیهای اصلیاش:
· پخش به چهار زبان: فرانسوی، انگلیسی، عربی و اسپانیایی.
·
پوشش جهانی: روی اخبار بینالملل، سیاست، اقتصاد، فرهنگ و بهویژه آفریقا (به دلیل روابط تاریخی فرانسه) تمرکز دارد.
·
نقطهی قوت: تحلیل و ارائهی دیدگاهی متفاوت از رسانههای انگلیسیزبان غالب مثل CNN یا BBC.
·
مالکیت: دولتی است، ولی ساختار مدیریتیاش طوری طراحی شده که استقلال تحریریه داشته باشد.
اپلیکیشن اندروید France 24 چه امکاناتی دارد؟
شما با نصب این برنامه، یک ابزار خبری کامل دارید:
· پخش زندهی ۲۴ ساعته: میتوانید هر چهار کانال زنده را تماشا کنید. اگر اینترنتتان ضعیف است، گزینهی پخش فقط صدا خیلی به کارتان میآید.
· اخبار و گزارشهای تصویری: بدون نیاز به دیدن زنده، ویدیوهای کوتاه آخرین اخبار و گزارشهای تحلیلی را ببینید.
· مجلههای تخصصی: برنامههای اقتصادی، فرهنگی، فناوری و محیط زیستی شبکه (مثل Tech 24 یا The Observers) را میتوانید جداگانه تماشا کنید.
· دسترسی به زبان فارسی؟ شبکه، بخش فارسیِ جداگانه ندارد. اما:
· میتوانید از وبسایت فارسی France 24 برای خواندن اخبار استفاده کنید.
· در اپ، با انتخاب کانال عربی، اخبار خاورمیانه را به زبان عربی دنبال کنید که احتمالاً پوشش نزدیکتری به منطقه دارد.
چطور از برنامه بهتر استفاده کنید؟
وقتی وارد برنامه میشوید، از شما میپرسد کدام نسخهی زبانی را میخواهید (احتمالاً انگلیسی). میتوانید این را بعداً در تنظیمات عوض کنید. با فعال کردن نوتیفیکیشن، اخبار فوری را از دست نمیدهید. همچنین ویجت مخصوصی دارد که میتوانید روی صفحه گوشی بگذارید و تیتر خبرها را سریع ببینید.
نکتهی فنی: مثل هر برنامهی پخش ویدیو، سرعت و کیفیتش کاملاً به قدرت اینترنت شما بستگی دارد. اگر قطع و وصلی داشت، کیفیت پخش را پایین بیاورید.