آموزش لغات زبان فرانسوی

saalek110

Well-Known Member
آموزش لغات زبان فرانسوی

بازدید اول شهریور ، ۲۳ اوت به هزار رسید، در صفحه ۴. ۵ ام تا ۲۳ ام ۱۸ روزه.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
لینک روزنامه ها:

نرم افزار زیر چندین روزنامه را پوشش داده:

Screenshot_2026-08-06_043543.212.jpg

در تصویر بالا ، روزنامه هایی که نرم افزار فوق پوشش داده را نشان دادم. البته تعداد خیلی بیشتری بود ولی اونها لود نمی شدند و من حذفشان کردم. من با نرم افزار چیزشکش کار می کنم نه عادی ، برای عبور از سدهای نتی منظورمه.

یکی از روزنامه های لیست عکس بالا را در زیر باز می کنم یعنی francceinfo را....سومی از راست ، ردیف دوم....بالای عکس زیر اسم روزنامه هست....
به جز اولی بقیه مصوره ، منظور از اولی la chaine meteo است...قبلی ها چیز دیگس.....یکیش هواشناسی است و یکی رادیو و اون عکس زنگ هم چیز دیگری است.
دو تاشون اول اسمشون auto داره که گویا درباره ماشینه..تعدادیشون هم ورزشی است.اونی که اول اسمش foot داره فکر کنم فقط فوتباله.بعدیش هم اول اسمش راگبی داره که لابد راگبی است...عکسهایش فوتبال آمریکایی است.

Screenshot_2026-08-06_043933.637.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

Le figaro....فکر کنم همان روزنامه معروف فیگارو است.دیگه این نرم افزار چند تا روزنامه نیست ، یکی است.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

France news.....طبق عکس زیر لیست طولانی روزنامه ها...البته در عکس زیر فقط یک صفحه جا شده...دو صفحه است. ولی فقط سه تایش باز شد وقتی تعدادی را زدم.

Screenshot_2026-08-06_050339.580.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
Je vous envoie cette application qui peut vous intéresser.

۱۵ تا روزنامه لیست کرده ولی فقط ۳ تایش باز شد که یکیش همون فیگارو است.
من حذفش کردم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member

فرانس ۲۴ ....سالک: بروید تنظیمات ، زبان فرانسوی و انگلیسی و عربی و چندتای دیگر قابل انتخاب است. یعنی می توانید اخبار را به انگلیسی بخوانید یا فرانسوی. همان اخبار و عکسها است و فقط زان عوض میشه.

سالک: France 24 یک نرم افزار اندرویدی است که من نصب کردم و اخبار است
در مورد france 24 بگو...

Deepseek:

حتما. در ادامه هم توضیحی درباره‌ی خودِ شبکه می‌دهم و هم اپلیکیشن اندرویدش را بررسی می‌کنم.

France 24 چیست؟
یک شبکه‌ی خبری بین‌المللی فرانسوی است که از سال ۲۰۰۶ پخش می‌شود. هدفش این است که رویدادهای جهان را از زاویه‌ی دید فرانسوی پوشش دهد. ویژگی‌های اصلی‌اش:

· پخش به چهار زبان: فرانسوی، انگلیسی، عربی و اسپانیایی.
· پوشش جهانی: روی اخبار بین‌الملل، سیاست، اقتصاد، فرهنگ و به‌ویژه آفریقا (به دلیل روابط تاریخی فرانسه) تمرکز دارد.
· نقطه‌ی قوت: تحلیل و ارائه‌ی دیدگاهی متفاوت از رسانه‌های انگلیسی‌زبان غالب مثل CNN یا BBC.
· مالکیت: دولتی است، ولی ساختار مدیریتی‌اش طوری طراحی شده که استقلال تحریریه داشته باشد.

اپلیکیشن اندروید France 24 چه امکاناتی دارد؟
شما با نصب این برنامه، یک ابزار خبری کامل دارید:

· پخش زنده‌ی ۲۴ ساعته: می‌توانید هر چهار کانال زنده را تماشا کنید. اگر اینترنت‌تان ضعیف است، گزینه‌ی پخش فقط صدا خیلی به کارتان می‌آید.
· اخبار و گزارش‌های تصویری: بدون نیاز به دیدن زنده، ویدیوهای کوتاه آخرین اخبار و گزارش‌های تحلیلی را ببینید.
· مجله‌های تخصصی: برنامه‌های اقتصادی، فرهنگی، فناوری و محیط زیستی شبکه (مثل Tech 24 یا The Observers) را می‌توانید جداگانه تماشا کنید.
· دسترسی به زبان فارسی؟ شبکه، بخش فارسیِ جداگانه ندارد. اما:
· می‌توانید از وبسایت فارسی France 24 برای خواندن اخبار استفاده کنید.
· در اپ، با انتخاب کانال عربی، اخبار خاورمیانه را به زبان عربی دنبال کنید که احتمالاً پوشش نزدیک‌تری به منطقه دارد.

چطور از برنامه بهتر استفاده کنید؟
وقتی وارد برنامه می‌شوید، از شما می‌پرسد کدام نسخه‌ی زبانی را می‌خواهید (احتمالاً انگلیسی). می‌توانید این را بعداً در تنظیمات عوض کنید. با فعال کردن نوتیفیکیشن، اخبار فوری را از دست نمی‌دهید. همچنین ویجت مخصوصی دارد که می‌توانید روی صفحه گوشی بگذارید و تیتر خبرها را سریع ببینید.

نکته‌ی فنی: مثل هر برنامه‌ی پخش ویدیو، سرعت و کیفیتش کاملاً به قدرت اینترنت شما بستگی دارد. اگر قطع و وصلی داشت، کیفیت پخش را پایین بیاورید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا