سلام ببخشید که یه 3-2 روز دیر این مقاله رو میذارم چون من اصلا اصفهان نبودم.امیدوارم به حساب بدقولی نذارین
الان میخوام در مورد وب فتو گالری ها در فتوشاپ صحبت کنم و سعی میکنم به مرور چند مقاله هم در مورد قدرتimage readyدر ساخت انیمیشنهای کم حجم و ساخت صفحات وب بنویسم(به امید ان روز

)
وب فتو گالری
وب فتو گالری مبحثیه که من نه تا الان اموزشش رو دز هیچ کتاب اموزشی دیدم و نه هیچ استادی رو دیدم که درس بده و نه هیچ سایت فارسی رو دیدم که از این امکان فوق العاده فتوشاپ استفاده کنن
خب شروع میکنیم
اول یه کانواس جدید(صفحه)باز میکنیم.
حالا به file/automate/web photo gallery
حالا پنجره web photo gallery باز میشه
در قسمت style ما میتونیم نوع وب گالری رو انتخاب کنیم(حتی چند تا وب گالری فلش خیلی عالی داره که با کمک اکشن اسکریپت وxmlنوشته شده)
در قسمت email شما email مورد نظرتون رو وارد کنین
در قسمت browsشما باید پوشه ای که عکسهای مربوط به وب فتو گالری هست رو انتخاب کنین
در قسمتdestinationشما باید ادرس مکانی که قراره وب فتو گالری تو اونجا قرار بگیره رو انتخاب کنین
قسمت optionمربوط به تنظیمات وب فتو گالری هستش مثلا اندازه فونتها نوع بنر رنگ فونتها اندازه عکسهای استفاده شده در وب فتو گالری فرمت خروجی و........ که برای هر البوم فرق میکنه و اگه بخوام همش رو توضیح بدم خودش یه کتاب میشه ولی شما به راحتی و با یه بار کار کردن میتونین یاد بگیرین
حالا ok کنید و صبر کنید.فتوشاپ خودش همه کارها رو میکنه و وب فتو گالری رو اماده به شما تحویل میده
خسته نباشید
البته من سعی کردم که کمتر از عکس استفاده کنم تا صفحه زودتر لود بشه اگه کمی کسری داشت ببخشید