[EHSAN]
Well-Known Member
بسمه تعالي
سلام
دوست عزيز ، جناب m0h4mm4d آقا
با رفتنت چيزي درست نميشه فقط اعضاي اين تاپيك رو كوچيك تر ميكني.
اگر دوست داري كسي ازت انتقاد كنه من حاضرم. اما قول ميدي ناراحت نشي؟!
قول ميدي وسط كار از راه در نري؟ قول ميدي تا آخرش بموني؟
خودم حاضر بودم به تمامي طرحهاي عاشورا انتقاد كنم اما ديدم هدف ايشون چيز ديگري هست براي همين نميشه خيلي انتقاد كرد.. يكي از دلايلي هم كه توي اين تاپيك كم رنگ هستم همينه.. اگر همه صفحات رو خونده باشي مي بيني كه از اولش هم با انتقاد اومدم جلو.. (هرچند كه اول بخاطر ابزار اومدم چون اين مدل طراحي هارو قبول ندارم)
راستي اينم بگم: اولا من كاره اي نيستم و كوچيك تر از اوني هستم كه بخوام انتقاد كنم.
اما براي خودم خيلي سخت ميگيرم.. و اصلا با طرحهاي ساده راضي نميشم.
به نظرم طرح بايد توش تكنيك نو داشته باشه.
كليشه اي نباشه.
مدرن باشه.
و براي خودش كلي طرفدار داشته باشه.
طرحي كه ميزني بايد اول از همه دل خودت رو بدست بياره.. طرحي باشه كه بهش افتخار كني. با جرات بگي اين ماله منه.
نه از اين بهانه هاي الكي كه هنوز تموم نشده.. يا فعلا ببين خوبه يا نه.!! بايد كارو تموم شده تحويل بدي.
و خيلي چيزاي ديگه.. حالا اگر تحمل انتقاد شنيدن داري...
من حاضرم!
علي علي
سلام
دوست عزيز ، جناب m0h4mm4d آقا
با رفتنت چيزي درست نميشه فقط اعضاي اين تاپيك رو كوچيك تر ميكني.
اگر دوست داري كسي ازت انتقاد كنه من حاضرم. اما قول ميدي ناراحت نشي؟!
قول ميدي وسط كار از راه در نري؟ قول ميدي تا آخرش بموني؟
خودم حاضر بودم به تمامي طرحهاي عاشورا انتقاد كنم اما ديدم هدف ايشون چيز ديگري هست براي همين نميشه خيلي انتقاد كرد.. يكي از دلايلي هم كه توي اين تاپيك كم رنگ هستم همينه.. اگر همه صفحات رو خونده باشي مي بيني كه از اولش هم با انتقاد اومدم جلو.. (هرچند كه اول بخاطر ابزار اومدم چون اين مدل طراحي هارو قبول ندارم)
راستي اينم بگم: اولا من كاره اي نيستم و كوچيك تر از اوني هستم كه بخوام انتقاد كنم.
اما براي خودم خيلي سخت ميگيرم.. و اصلا با طرحهاي ساده راضي نميشم.
به نظرم طرح بايد توش تكنيك نو داشته باشه.
كليشه اي نباشه.
مدرن باشه.
و براي خودش كلي طرفدار داشته باشه.
طرحي كه ميزني بايد اول از همه دل خودت رو بدست بياره.. طرحي باشه كه بهش افتخار كني. با جرات بگي اين ماله منه.
نه از اين بهانه هاي الكي كه هنوز تموم نشده.. يا فعلا ببين خوبه يا نه.!! بايد كارو تموم شده تحويل بدي.
و خيلي چيزاي ديگه.. حالا اگر تحمل انتقاد شنيدن داري...
من حاضرم!
علي علي