هنر نزد ایرانیان است و بس
سلام ،
Hakamn اتفاقا طرحت خیلی خوب بود !!! اما هم سایزش کوچیک بود و هم این که یه کم تکراری بود. از زحمتت ممنون
عاشورا جان، اون بسیجیه رو تا جایی که تونستم بزرگش کردم، اشکال رو هم جا به جا کردم و فونت رو عوش کردم، نظرت چیه؟
بسم الله
با عرض سلام و آرزوی اوقاتی خوش برای دوستانم
دیگه دلم نمی خواد کاری روی سایت بذارم و در موردش توضیح ندم. البته خوش حال هم میشم اگه دوستان طراحم مثل عاشورا، احسان، کامبیز و ... هم مفصل در مورد طراحی هاشون توضیح بدن!!!
خب، این طرح رو امروز، یک شنبه 20 خرداد ماه 1386 از ساعت 2 تا 5 و سی دقیقه بعد از ظهر زدم. در نوع خودش طرح وقت گیری بود برام. اولش یه صفحه ی جدید به رنگ تقریبا آبی فیروزه ای ایجاد کردم. بعد رفتم توی پوشه ی عکس های ره بر، یه تصویر که قبلاً به صورت PSD در آورده بودمش رو انتخاب کردم و آوردم روی اون بک گراند.
بعد، از متن سخنرانی آقا در جمع دانش جوهای دانشگاه فردوسی مشهد یه جمله ای رو انتخاب کردم و آوردمش توی این صفحه. بعدش توی فارسی ساز مریم با فونت شفیق نوشتم "حضرت آیت ا.. امام خامنه ای ( دامت برکاته ) : " و گذاشتمش بالای صفحه ی مورد نظر. امید وارم تا این جا از یک نواختی و جزء گویی ام خسته نشده باشید.
بعدش یه کمی طرح های اسلیمی رو توی بک گراند گذاشتم و یک تذهیب که قبلا از تبلویی عکس گرفته بودم و به صورت PSD در آورده بودمش رو ملایم در بک گراند گذاشتم و یه فیلتر هم به کل بک گراند دادم. تا این جا راضی بودم، چون با توجه به جمله ی آقا و ترکیب رنگی رنگ، همه چی متناسب بود(البته باز هم به زعم خودم). از اینکه یا محمد(ص) مرکز اون تذهیب پشت اون فیلتر شکسته شده قرار داشت خوش حال بودم، چون می تونست این رو برسونه که ماها فاصله داریم با اون اسلام ناب، با اون مدینه ی فاضله ی حضرت رسول(ص) و ...
بعدش در سمت چب کار با استفاده از Shape یک خط مورب ایجاد کردم و روش کار کردم. اون خط ها رو تکرار کردم و دیدم داره شبیه یه طرح اقلیدسی میشه، تصمیم گرفتم این طرح اقلیدسی ایجاد شده رو اون طرف کار هم بیارم و بشه محراب!
تمام
خیلی خیلی بیش تر از این که یه طرح زده باشم و از اون راضی باشم، از این که شماها ازم انتقاد کنید خوش حال میشم. اینو از ته قلبم گفتم.
چون نخواستم کیفیتش تغییر کنه حجمش رو کم نکردم، لطفا ببخشید که دیر باز میشه!!!
( طرح دوم رو در ویرایش ساعت 12 شب اضافه کردم )
همه برام دعا کنید
یه امتحان بزرگ در پیش دارم