سلام
همیشه اگر دقت کنی API رو از چه سایتی میگیری احتمال این مشکل رو کم میکنی.
توی همون سایت هم یه جاش نوشته بود به دلیل منافع و کاربر های پرمیومی که برامون اومد تصمیم گرفتیم این پرئژه رو بیشتر روی
http://girafa.com و نه
http://thumbnails.iwebtool.com/ توسعه بدیم.
اما حق با شماست به هر حال هر چیزی مشکلات خودش رو داره ، اگر ابن کار رو از طریق API انجام بدی مشکل اون احتمال توقف سایت سرویس دهنده هست و اگر رو سایت شخصی انجام بدی مشکل اون با بالا رفتن کاربر ها پهنای باند و فضا و سرور!!!
من یه بار دیگه هم بحث سرور برای خدمات فری رو تو این انجمن کردم! دوستان همیشه حواسشون باشه وقتی میخواید یه کار فری و یه سروریس فری بدید به خرج و مخارجش باید توجه کنید!
متاسفانه این جور سایت ها نمیتونن به راحتی هزینه های خودشون رو در بیارن یه نمونه اون وبگذر!
من تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال که غرفه داشتیم با مسئول وبگذر آشنا شدم وقتی باهاش صحبت میکردیم شاید جالب باشه براتون که بدونید همین وبگذر که هرچند وقت یکبار یکی بلند میشه براش شاخ و شونه میکشه الان 3 تا سرور اختصاصی داره!
یعنی بار سایت رو 3 تا سرور دارن تحمل میکنن که به عبارت دیگه ماهی 1 ملیون هزینه حدودا!!!
نوشتن این طور سایت های خدماتی شاید در کد نویسی زیاد چیز شاخی نباشه و بشه این کار رو انجام داد که میشه اما یه پله میای بالاتر مشکلات هزینه ممکنه از پا در بیارت تون!
برای همین همیشه قبل از دادن یه چیز فری این طوری که کاربر رو یه بار میکشونه تو سایت تون و خدماتش رو میگیره دیگه سری بهتون نمیزنه بهتره رو هزینه هاش فکر کنید بعد اقدام کنید!
مثلا من خودم سایت سابدومین مجازی ایم رو میتونم تا دلت بخواد خدمات بهش اضافه کنم از عکس و نظرسنجی و ... بگیر برو به بالا اما فکر آینده رو هم باید کرد، فکر هزینه ها و ....
برا همین هست که من معمولا با API ها موافق ترم. شما اگر اون API رو بگیرید در عمل فقط ترانسفر مصرف میکنید و بار پردازشی و حجم هاست رو میندازید رو سایت اصلی فارغ از هزینه های زیاد ولی وقتی رو سرور خودتون کار میکنید نه همه چی برعهده خودتون هست.
به هر حال به نظر من کی بهتره اول یه کد ترتمیز درست و امتحانش کنی اگر درست کار کرد تا وقتی که میتونی و اون سایت پابرجاست از API های اون استفاده کنی و به محض بروز مشکل سریع کدهای خودت رو فعال کنی!
حتما خودتون این جور سایت های خدمات فری که چند دین بار اومدن و با بستن سایت بعد از یه مدت خیلی هارو اذیت کردن دیدید.
نمونه های هاست رایگان که زیاد بوده. که خیلی ها رو اذیت کردن چون قبلش به این چیزا فکر نکرده بودن!
----------------------
البته این نظر من بود my friend عزیز این چیزایی که گفتم فقط به عنوان یه پیشنهاد برادرانه بود و نه دلسرد کردن شما یا یه چیز دیگه! من به شخصه از اینکه شما این کار رو بکنی خوشحال میشم اما وظیفه دونستم بهت قبل از شروع چنین کارهایی یه پیشنهاد بدم که راجب این جور مشکلات بعدی هم فکر کنی!
در ضمن پیشنهاد میکنم سایت رو به صورت انگلیسی طراحی کنی تا حداقل از منافع تبلیغات سایت هایی مثل گوگل بهره مند شی بلکه کمی از هزینه هات مرتفع شه!
حال صلاح خویش خسروان دانند و ما منتظر کارهای شما هستیم.
موفق باشی