تجربه همکاری با تیم سئو

hadis esfahani

New Member
ChatGPT Image Dec 15, 2025, 03_00_45 PM.png
من چند ساله روی یه سایت خدماتی تو حوزه طراحی سایت و خدمات آنلاین کار میکنم و طبیعتا سئو همیشه یکی از دغدغه هام بوده. قبل از این با چند نفر و چند تیم مختلف کار کرده بودم، ولی معمولا یا مسیر کار نامشخص بود یا بعد از مدتی حس میکردم داریم فقط وقت میذاریم بدون اینکه جهت مشخصی داشته باشه.
آخرین باری که تصمیم گرفتم دوباره روی سئو کار کنم، این بار سعی کردم تمرکزم فقط روی روش کار باشه، نه وعده و عدد. تو همین مسیر با یه تیمی به اسم ایران وب لایف شروع همکاری کردم. چیزی که از همون ابتدا برام متفاوت بود این بود که خیلی شفاف گفتن چه کارهایی الان اولویت نیست و کجاها نباید انتظار نتیجه سریع داشت.
تمرکز اصلی روی اصلاح ساختار سایت و صفحات مهم بود، نه تولید حجم زیادی محتوا. نتیجه ها هم آروم آروم خودشون رو نشون دادن. ورودی گوگل بهتر شد و مهم تر از اون، تماس هایی گرفتم که دقیقا مرتبط با خدماتم بودن.

البته همه چیز هم بی نقص نبوداون اوایل که بعد از مطرح شدن، بهتر شد. در کل تجربه من این بود که سئو وقتی جواب میده که پیوسته و با حوصله جلو بری، نه با هیجان.

دوست دارم بدونم بقیه دوستان اینجا چه تجربه ای از همکاری با تیم های سئو داشتن؟ چی براتون واقعا جواب داده و چی نه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا